Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Portfolio

Jullie gaan trouwen en willen daar graag mooie en kleurrijke trouwfoto’s van. Liefst een bruidsreportage die alle aspecten van jullie trouwdag laten zien. De spontane momenten, de emotie, de details waar jullie zo lang over nagedacht hebben. Wij komen fotograferen en leggen graag al deze dingen voor jullie vast.

Spontane momenten

Wij zijn van mening dat spontane momenten op een bruiloft de meest bijzondere foto’s opleveren. Bekijk hieronder een aantal van onze favorieten.

Best of Mon et Mine

Bekijk hieronder een overzicht van de mooiste trouwfoto’s die we in de afgelopen jaren maakten.

Onze favoriete trouwreportages

Welke trouwreportage ons het meest bijgebleven is? Bekijk een aantal van onze favorieten hieronder of klik op de link voor ons blog.

Kleurrijke fotoshoot

Willen jullie ook een fotoshoot met jullie tweeën? Super leuk! We maken graag een aantal hele mooie foto’s van jullie op jullie bijzondere dag. 

Heb je een vraag over jullie trouwdag of trouwreportage?

Als ervaren trouwfotografen delen wij graag onze kennis en ons netwerk. Stuur ons een berichtje met jullie vraag.

ramon en hermine 001 1

Loveshoot

Een loveshoot is het uitgesproken moment om eindelijk samen eens goed op te foto te gaan. Natuurlijk gaan jullie straks al op de foto tijdens jullie bruiloft, maar nu hebben jullie ook een paar mooie foto’s in “normale” kleding.
Stelletje loopt door hoog gras tijdens een loveshoot.
Bruidegom tilt bruid op tijdens een loveshoot in Amsterdam op het Westergasterrein.
Portret in zwartwit van stel dat gaat trouwen.
Detailfoto van twee handen die elkaar vasthouden, met rood gelakte nagels.

Trouwalbum

Onze luxe trouwfotoalbums nemen je mee terug naar jullie trouwdag. De opmaak is modern en rustig, zodat jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s. We bepalen het ontwerp samen, want het is jullie album.