Gaan jullie trouwen in 2024 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotografie Zuidland | Marleen & Sjaak

Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-022

Bruiloften draaien natuurlijk altijd om liefde, maar soms komt er een ander “thema” naar voren. We maken mee dat iemand een festivalbruiloft geeft, een botanische bruiloft, een bruiloft met talloze kinderen of een bruiloft waarbij een dier centraal staat. Dit was bij Sjaak en Marleen wel anders: hun bruiloft draaide bijna volledig om hun liefde voor roofvogels (en natuurlijk ook Cooper de hond). Dus tijdens de fotoshoot gingen ze op de foto met hun eigen woestijnhavik en kerkuil. Tijdens het ringmoment in de kerk kwam een gigantische Amerikaanse zeearend de ringen aanvliegen en gedurende de dag werd er veel gesproken over hun dieren. Omdat Marleen stagegelopen had bij een roofvogelboerderij was het niet moeilijk om deze prachtige dieren op hun dag te hebben.

De gemeentelijke ceremonie vond plaats in het stadhuis van Geervliet. De fotoshoot deden we in de buurt van het huis van Marleen en Sjaak, in het natuurgebied rondom Bernisse. En de kerkdienst vond plaats in de Welkomkerk van Zuidland. Wat volgde was een heerlijke pannenkoek bij de feestlocatie. Al met al een bijzondere dag dus,.. en ook wel een beetje een spannende dag, omdat we niet vaak dit soort gigantische vogels meemaken en dus bijzonder benieuwd waren of we “het shot” konden maken van het aanvliegen. En stiekem zijn we best tevreden met de foto’s die we gemaakt hebben :)

Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-001Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-002Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-003Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-004Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-005Bruidsfotografie Zuidland-c2Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-009Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-010Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-011Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-006Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-012Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-013Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-014Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-015Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-016Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-017Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-018Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-019Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-020Bruidsfotografie Zuidland Roofvogels-021

Adresjes

De roofvogels: www.roofvogelboerderij.nl
Jurk: Modehuis Annette
Feest locatie: http://www.pannekoekenbakker.nl/Zuidland
Bloemen: http://groenisgras.net