Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotografie Zoetermeer

Bruidsfotografie Zoetermeer-030

Een bruiloft in december, al dan niet met sneeuw. Het was voor ons een tijdje geleden, maar afgelopen woensdag, op de befaamde 12-12-12 datum was het voor ons tijd om weer eens een winterbruiloft vast te leggen. Winny en Jeffrey hadden ons geboekt om hun trouwreportage te maken dus wij hadden ons goed voorbereid.

De ochtend begon in alle rust. Ramon zette ik af voor de deur bij Jeffrey en vervolgens reed ik door naar hun eigen huis waar Winny was voor haar voorbereidingen. Samen met haar zusje werd ze opgemaakt voor deze speciale dag. Haar trouwjurk hing al klaar en ik kon snel de schoentjes en sieraden pakken om ook daar een aantal details van te maken. Een klein uurtje later was de bruid helemaal klaar. Jeffrey stond inmiddels in de tuin te wachten tot hij zijn lief zou zien. Hij had verwacht dat Winny in een rood trouwpak zou komen en des te groter was de verrassing toen ze juist in een mooie witte Maggie Sottero naar buiten kwam.

De fotoshoot vond plaats in Zoetermeer, bij hun trouwlocatie Hofstede Meerzigt. We hadden deze locatie al eerder dat jaar bezocht voor een workshop en dus was het leuk om er nu ook een bruiloft te fotograferen. Omdat het vrij koud was besloten we om eerst eens een half uurtje foto’s te maken en te kijken of we later die dag wellicht nog meer buiten konden doen. Het was uiteindelijk ook al tijd om te beginnen met de trouwceremonie.

Toen de ceremonie afgelopen was werd er een lekker stukje taart gegeten en daarbij een glaasje Cava gedronken. Vervolgens ging een grote groep gasten mee naar buiten om in de koude een aantal groepsfoto’s te maken. Toen dit klaar was besloten we om nog even met het bruidspaar naar buiten te gaan voor een aantal mooie winterportretten. Omdat de zon erg laag stond konden we juist gebruik maken van dit heerlijke zachte en warme licht. En toen we ook hiermee klaar waren was het tijd om weer richting Elburg te gaan.

Bruidsfotografie Zoetermeer-comp

Bruidsfotografie Zoetermeer-001

Bruidsfotografie Zoetermeer-002

Bruidsfotografie Zoetermeer-005

Bruidsfotografie Zoetermeer-006

Bruidsfotografie Zoetermeer-007

Bruidsfotografie Zoetermeer-008

Bruidsfotografie Zoetermeer-009

Bruidsfotografie Zoetermeer comp2

Bruidsfotografie Zoetermeer-013

Bruidsfotografie Zoetermeer-016

Bruidsfotografie Zoetermeer-017

Bruidsfotografie Zoetermeer-014

Bruidsfotografie Zoetermeer comp4

Bruidsfotografie Zoetermeer-021

Bruidsfotografie Zoetermeer-022

Bruidsfotografie Zoetermeer-023

Bruidsfotografie Zoetermeer-024

Bruidsfotografie Zoetermeer-025

Bruidsfotografie Zoetermeer-026

Bruidsfotografie Zoetermeer-029

Bruidsfotografie Zoetermeer comp3

Bruidsfotografie Zoetermeer-027

Bruidsfotografie Zoetermeer-031

Bruidsfotografie Zoetermeer-032