Workshops Bruidsfotografie

“Is het misschien mogelijk om een workshop bij jullie te volgen?”. Deze vraag kregen we steeds vaker te horen en dus zijn we in 2013 begonnen met het geven van bruidsfotografie workshops. Maar dan wel op de Mon et Mine-manier; inhoudelijk goed gevuld, informatief en er op ingesteld om jou met zoveel mogelijk hands-on kennis naar huis te laten gaan.

Interactiviteit tijdens de workshops en 1:1-coaching-sessies vinden we van groot belang, net als feedback geven en ontvangen, fotograferen en business/marketing. Wil je op de hoogte gehouden worden, vul dan onder aan deze pagina je gegevens dan in zodat je direct bericht krijgt wanneer de nieuwe workshop gepland staat. De coaching- en 1:1-sessies kunnen afgestemd worden op een datum die jou het beste uitkomt.

Foto's die gemaakt zijn tijdens de workshop bruidsfotografie van Mon et Mine.

Coaching / Mentor-sessie

350

ex 21% BTW
 • Tijden: per 4 uur
 • 1:1
 • Stel al je vragen
 • Na afloop korte Skype-sessie
Lees meer

WorkshopMost Popular

395

ex 21% BTW
 • Tijden: 10:00 – 17:00
 • Maximaal 6 tot 10 deelnemers
 • Inclusief fijne lunch en drankjes
 • Fotosessie binnen en buiten
 • Flitsers, on- en off-camera
 • Nabewerking in Lightroom
Lees meer

Feedback via Skype

100

ex 21% BTW
 • Tijden: per uur
 • 1:1
 • Uitgebreide feedback op je foto’s
 • Feedback op je website
 • Stel al je vragen
Lees meer

Bruidsfotografie workshop

€ 395 ex 21% BTW

Tijdens de workshop zijn we de hele dag bezig met beeld en fotografie. Dus camera en lenzen meenemen en lekker naar buiten gaan om te fotograferen. We proberen tijdens deze dag zoveel mogelijk praktisch bezig te zijn en je handvaten te geven om je eigen werk te verbeteren. Wil je dus meer weten over hoe wij onze foto’s maken, lees vooral verder.

 • We fotograferen een te gek stel of bruidspaar
 • We behandelen vaak voorkomende uitdagingen met bruidsparen, lelijke locaties en lastig licht
 • We gaan aan de slag met (off-camera) flitsers
 • We gaan in op jullie eigen beeld en hebben een feedbackronde ingepland, zodat we jullie heel specifiek feedback kunnen geven

De workshop bij mon et mine is mindblowing! De workshop is rijk aan inhoud, lekker afwisselend en vooral heel compleet om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Annemarie Dufrasnes

Hermine en Ramon maken geen geheim van hun visie op fotograferen en het bedrijf. Ze praten niet alleen over transparant zijn, ze zijn het ook! Aan het eind van de dag weet en kun je niet alleen veel meer, je hebt er ook nog meer zin in bruiloften fotograferen gekregen!

Jan Verburg

De workshop van Mon te Mine is openhartig en transparant. Het is fijn om zo geïnspireerd te worden door twee zeer bevlogen mensen. Een waardevolle dag die mij weer gesterkt heeft om nu echt keuzes te gaan maken. ‘Doen wat je leuk vindt’!

Gea Laar

Een workshop waar de passie voor het vak vanaf straalt. Heel inspirerend, openhartig en transparant. Jullie zien ons niet als (toekomstige) concurrenten, maar delen jullie kennis en ervaringen. Dat maakt jullie echte professionals. Ik vind jullie samenwerking en onderlinge verdeling ook geweldig om te zien. Jullie vullen elkaar goed aan. Vol energie ben ik na deze workshop thuis gekomen. Bedankt daarvoor!

Eveline Hollanders

Het was een ontzettende leuke workshop. Open en eerlijk vertellen jullie over jullie kijk op het vak! Goeie tips qua fotografie, maar ook zeker op het gebied van marketing!

Op weg naar huis kon ik niet wachten om met alle ideeen aan de slag te gaan, die ik bij jullie heb opgedaan!

Chantal van Kessel-Nab

Wat waren wij blij dat we nog twee plekjes hadden bemachtigd bij de workshop van Mon et Mine. We hadden er superveel zin in en de workshop heeft onze verwachtingen zelfs nog overtroffen! Net als Ramon en Hermine fotograferen wij samen, dus zij zijn echt een voorbeeld voor ons, maar ook fotografen die alleen werken zullen veel profijt van deze workshop hebben! Aan het eind van de dag ga je gegarandeerd met een hoop nieuwe ideeen en inspiratie naar huis. Hermine en Ramon, heel erg bedankt!

Patrick & Sylvie van Os

Coaching / Mentor-sessie

€ 350 ex 21% BTW

Je hebt specifieke vragen die te maken hebben met jouw bedrijf. En je wilt graag onze visie en tips daar voor horen. Tijdens een ochtend of middag (4 aaneengeschakelde uren) gaan we volledig in op de kennisvragen die jij specifiek hebt. Deze sessie vindt bij ons thuis plaats en we willen je naar huis laten gaan met talloze nieuwe inzichten en mogelijkheden tot groei.

 • Wij regelen een lunch en wat lekkers bij de koffie
 • We behandelen al jouw vragen
 • We plannen na afloop een korte Skype-sessie in zodat je naderhand nog vragen kunt stellen

DATUM

 • Een dag die jou uitkomt.

workshop-lange-foto2

Na deze workshop weer volop nieuwe inspiratie om aan het nieuwe trouwseizoen te beginnen. Ramon en Hermine zijn twee enthousiastelingen die hun vak goed verstaan. Ze weten het goed over te brengen en je enthousiast te maken om ook vooral je eigen gevoel te volgen! Aanrader!

Marjolein Bolleman (Studio Bolletje)

Lief stel, wat mooi om te zien hoe jullie elkaar hebben gevonden in het leven, maar zeker ook in jullie passie: de fotografie. Wat heb ik genoten van de prachtige locatie, de mensen, het eten en het meest belangrijke van het fotograferen. Blij om alles wat ik geleerd heb nu in de praktijk te mogen gaan brengen. Bedankt voor de nieuwe energie die jullie gegeven hebben!

Marlies Aarnink (Fotojuf Lies)

Het was een super leerzame Masterclass! Erg inspirerend! Waarin Ramon en Hermine veel informatie met ons hebben gedeeld en eerlijk en open onze vragen hebben beantwoord. Een dag vol met een goede mix van theorie en praktijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze eerste Masterclass mee heb mogen maken en zou het dan ook iedereen aan willen raden! Mon et Mine Bedankt!

Henrico Scheffel (Scheffel Fotografie)

Wij hebben ontzettend veel gehad aan de Masterclass. Wij kunnen niet wachten om de tips in de praktijk te brengen! Wat ons betreft een echte aanrader voor iedere trouwfotograaf!

Marvin de Kievit (De Kievit bruiloften)

workshop-lange-foto

Feedback sessie via Skype

€ 100 ex 21% BTW per uur

We geven feedback op een grote selectie foto’s van 1 van je eigen bruiloften en proberen hierbij rekening te houden met jouw sterke punten en eventuele uitdagingen. Daarnaast willen we er voor zorgen dat je naar huis gaat met een nieuwe kijk op je eigen werk.

DATUM

Een dag die jou uitkomt.

 

Ja, het is gewoon spannend als jouw reportage op het grote scherm verschijnt en de twee geroutineerde fotografen Hermine en Ramon gaan er wat vinden…. Maar wat doen ze dat goed! In de workshop bij hen had ik vorig jaar al veel geleerd, maar dit is helemaal afgestemd op de dingen die ik vooral moet blijven doen, aan moet passen of maar beter niet meer kan doen! Ook al weet je natuurlijk van jezelf dat je allerlei ‘blinde vlekken’ hebt, je weet nog niet waar ze precies zitten. Daarom is zo’n feedbacksessie enorm helpend. Hermine en Ramon hadden zich goed voorbereid door mijn reportages en website grondig te bestuderen. Met 5 bladzijden volgeschreven met aantekeningen en veel nieuwe inspiratie, ging ik naar huis. Behalve dat ze goed kunnen fotograferen, zijn ze ook nog eens goed in het maken van een goede cappuccino (Ramon) en het uitkiezen van heerlijk gebak (Hermine)!

Jan Verburg (Jan Verburg Fotografie)

Workshop op maat

Wil je het liefst een workshop waarin 1-op-1 al je vragen worden beantwoord? Stuur ons dan een e-mail, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, hoor je als eerste dat we een nieuwe workshop gepland hebben. We gebruiken deze nieuwsbrief alleen om aankondigen te doen!

* verplicht veld