Bruidsfotografie Workshops

We laten je graag zien hoe wij te werk gaan. Sinds we in 2013 begonnen we met het geven van bruidsfotografie workshops, hebben we al veel fotografen blij kunnen maken met extra kennis. Onze bruidsfotografie workshop is inhoudelijk goed gevuld, informatief en laat je met veel hands-on kennis naar huis gaan.

We plaatsen regelmatig educatieve filmpjes over trouwfotografie op ons YouTube-kanaal. Lijkt het je leuk om te zien hoe wij onze kennis delen? Of wil je zien wat we tot nu toe online hebben gezet? Klik dan even op de link die hieronder staat. En wil je ons complete portfolio zien, bekijk dan onze bruidsreportages.

Bruidsfotografie Workshop

€ 395
(ex 21% btw)

Tijdens de workshop behandelen we bedrijfsvoering en fotografie. Dus praktijk afgewisseld met theorie.  

Wil je meer weten over hoe wij onze trouwfoto’s maken en ons bedrijf hebben gestart, volg dan vooral deze workshop!

Maximaal 6 tot 10 deelnemers

Fotosessie binnen en buiten 

Flitsers, on- en off-camera

Nabewerking

Marketing

“Een workshop waar de passie voor het vak vanaf straalt. Heel inspirerend, openhartig en transparant. Jullie zien ons niet als (toekomstige) concurrenten, maar delen jullie kennis en ervaringen. Dat maakt jullie echte professionals. 

Ik vind jullie samenwerking en onderlinge verdeling ook geweldig om te zien. Jullie vullen elkaar goed aan. Vol energie ben ik na deze workshop thuis gekomen. Bedankt daarvoor!”

– Eveline Hollanders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

1-op-1 Workshop

€ 350
(ex 21% btw)

Je hebt specifieke vragen die te maken hebben met jouw bedrijf. En je wilt graag onze visie en tips daar voor horen. Tijdens een ochtend of middag (vier uur) gaan we volledig in op de kennisvragen die jij hebt. 

Deze sessie vindt bij ons thuis plaats en we willen je naar huis laten gaan met talloze nieuwe inzichten en mogelijkheden tot groei.

4 uur workshop bij ons thuis

1-op-1

Datum in overleg

Volledig op maat

Stel al je vragen!

“Na deze workshop weer volop nieuwe inspiratie om aan het nieuwe trouwseizoen te beginnen. Ramon en Hermine zijn twee enthousiastelingen die hun vak goed verstaan.

Ze weten het goed over te brengen en je enthousiast te maken om ook vooral je eigen gevoel te volgen! Aanrader!”

– Marjolein Bolleman (Studio Bolletje)

Feedbacksessie

€ 100 per uur
(ex btw)

We geven feedback op een grote selectie foto’s van één van je eigen bruiloften en houden hierbij rekening te met jouw sterke punten en eventuele uitdagingen. Ook is het mogelijk om feedback te vragen op je website. Wat wil jij van ons weten, we horen het graag!

1 uur feedback via Skype

1-op-1

Datum in overleg

Uitgebreide feedback op je foto’s of website

“Ja, het is gewoon spannend als jouw reportage op het grote scherm verschijnt en de twee geroutineerde fotografen Hermine en Ramon gaan er wat vinden…. Maar wat doen ze dat goed! 

In de workshop bij hen had ik vorig jaar al veel geleerd, maar dit is helemaal afgestemd op de dingen die ik vooral moet blijven doen, aan moet passen of maar beter niet meer kan doen! Ook al weet je natuurlijk van jezelf dat je allerlei ‘blinde vlekken’ hebt, je weet nog niet waar ze precies zitten. Daarom is zo’n feedbacksessie enorm helpend. 

Hermine en Ramon hadden zich goed voorbereid door mijn reportages en website grondig te bestuderen. Met 5 bladzijden volgeschreven met aantekeningen en veel nieuwe inspiratie, ging ik naar huis. Behalve dat ze goed kunnen fotograferen, zijn ze ook nog eens goed in het maken van een goede cappuccino (Ramon) en het uitkiezen van heerlijk gebak (Hermine)!”

– Jan Verburg (Jan Verburg Fotografie)