Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotografie Rhederoord – Helene & Leo

Bruidsfotografie Rhederoord-009

Helene en Leo trouwden bij het prachtige landgoed Rhederoord. We waren er twee weken geleden nog, maar zijn elke keer weer blij met de woeste en tegelijkertijd chique natuurlijke omgeving. Een omgeving die zich uitstekend leent voor de plannen van deze twee mensen, namelijk “Spelen” tijdens hun bruiloft. En dan niet gewoon een paar spelletjes uitdenken, maar laser-kleiduifschieten, schieten met pijl en boog, sjoelen en nog veel meer! Niet alleen leuk voor de vele bruidskinderen, maar ook te gek voor de volwassenen!
Een perfecte besteding van een heerlijke zonnige middag. Uiteraard werd er ook nog getrouwd deze dag, was er prachtige styling van Leaf Bloemen en als afsluiter een fantastisch diner.

Bruidsfotografie Rhederoord-003 Bruidsfotografie Rhederoord-002 Bruidsfotografie Rhederoord-005 Bruidsfotografie Rhederoord-004 Bruidsfotografie Rhederoord-c Bruidsfotografie Rhederoord-008 Bruidsfotografie Rhederoord-010 Bruidsfotografie Rhederoord-c2 Bruidsfotografie Rhederoord-012 Bruidsfotografie Rhederoord-013 Bruidsfotografie Rhederoord-014 Bruidsfotografie Rhederoord-016 Bruidsfotografie Rhederoord-017 Bruidsfotografie Rhederoord-019 Bruidsfotografie Rhederoord-015 Bruidsfotografie Rhederoord-020 Bruidsfotografie Rhederoord-023 Bruidsfotografie Rhederoord-021 Bruidsfotografie Rhederoord-024 Bruidsfotografie Rhederoord-026 Bruidsfotografie Rhederoord-c3 Bruidsfotografie Rhederoord-025 Bruidsfotografie Rhederoord-027 Bruidsfotografie Rhederoord-028

Adresjes

Bruidsjurk; eigen ontwerp gemaakt door The New Bride
Trouwpak; maatwerk door  Top Fashion Van Genderen
Bruidssieraden; Juwelier Oorbeek
Bloemen; Leaf Bloemen
Drukwerk; Drukkerij Negen Elf
Locatie; Rhderoord
Bruidstaart; www.patisseriechristiaan.nl
Schoenen bruid; Stylez Shoes
Make-up bruid; www.beauty-beach.nl
Haar bruid; Leonie Roest

Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord