Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Vintage bruiloft Leiderdorp | Maaike & Bas

Industriele fotolocatie voor een vintage bruiloft. Meelfabriek Leiden.

Trouwen bij De Lindenhof in Leiderdorp

Oh oh oh, Kristel, wat heb je d’r weer wat moois van gemaakt. Kristel, styliste van Oh Happy Day, is 1 van de beste vriendinnen van Maaike. En Maaike ging trouwen met Bastiaan in Leiderdorp. Samen hebben ze er voor gezorgd dat er een kick-ass stylingsplan op tafel kwam. Compleet met kerkelijke inzegening, persoonlijke familieceremonie waarbij alle getuigen een mooi stukje gingen vertellen, een heerlijke tafel met allemaal verschillende taartjes en een kissing tree. En dan heb ik het nog niet gehad over dat prachtige hartvormige stalen trouwlogo, over die geweldige trouwjurk en over de heerlijke fotolocatie.

Een trouwdag om nooit te vergeten

De locatie waar Maaike en Bastiaan gingen trouwen, De Lindenhof, kenden we nog helemaal niet. Het is een leuke plek waar je heel veel mee kunt. Dat komt door al die leuke schuren, terrassen en bomen. En dan heb je ook nog eens een fantastisch open stuk weiland waar je heel veel mee kunt. Kristel was helemaal los gegaan qua styling. Ze had prachtige bohemian dromenvangers gemaakt, er lagen hooibalen in het gras voor de buiten ceremonie en er waren leuke hoekjes gemaakt om even relaxed te kunnen zitten. Na de trouwceremonie ging het gezelschap bij elkaar zitten voor een stukje taart (van de taartentafel) en natuurlijk werd er een plaatje gedraaid.

Te veel om op te noemen

Kippenvelmomentje? “Oh Happy Day, gezongen door een echt koor na afloop van de dienst”. En eigenlijk was dit een dag die te groot is om compleet te omschrijven. Vandaar dat we gewoon lekker veel foto’s laten zien. Jullie kunnen dan meegenieten van alle styling, bruidsmeisjes, bloemen en liefde. Want liefde was er op deze dag. En wat zijn wij blij dat we dit mochten vastleggen!

Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-001 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-007 Santos trouwschoenen op een met leer beklede autostoel. De bruidegom trekt zijn jasje aan voor de bruiloft. Vintage en met veertjes gestylede save the date en trouwkaart. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-006 De bruid trekt haar trouwjurk aan. Casual trouwfoto van bruidegom met groomsmen in een Hollandse setting met molen. De first look vindt binnen plaats want het regent buiten. Het bruidspaar rijdt in een old timer weg en de gasten kijken toe vanuit een vintage schuur. Creatieve trouwfoto van een bruid op een Chesterfield bank in een industriële omgeving. Stoere trouwfoto bij de Meelfabriek in Leiden. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-015 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-018 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-019 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-020 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-021 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-022 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-023 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-024 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-025 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c2 Buitenceremonie bij de Lindenhof in Leiderdorp Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-034 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-031 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-033 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-035 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-037 De binnenplaats bij Lindenhof, versierd met kanten vlaggetjes. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-039 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c3 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-040 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-041 In de boomgaard bij de Lindenhof kussen bruid en bruidegom elkaar. Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-043 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-c4 Bruiloft De Lindenhof Leiderdorp-030 Dineren op je bruiloft bij de Lindenhof in Leiderdorp. Overzichtfoto van de achterkant van het gebouw.

styling: www.ohhappyday.nl
kerk: Onze Lieve Vrouwen Geboortekerk te Hoogmade
Trouwlocatie, dinerlocatie en feestlocatie: De Lindenhof te Leiderdorp
bloemen: www.bloomyourlife.nl
Jurk: www.bruidshoek.nl (Rembo Styling)
Jurkjes bruidsmeisjes: www.zara.nl
Schoenen bruid: www.dunelondon.com
Ringen: www.evaschreuder.nl
Kapper: www.aankopkappers.nl
Muziek: The Bratpack Band
Catering: www.van-benschop.nl
fotobus: www.saykaas.com