Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord – Marcel & Pieter-Bas

Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-027

Marcel en Pieter-Bas, twee lieve mannen met een passie voor een goed glas wijn, heerlijk eten én prachtige bomen. En laten wij nou ook van prachtige bomen en natuur houden! Dat ze besloten te trouwen bij Rhederoord verbaasde ons dan ook niets. Het is een bijzondere locatie die op een groot landgoed ligt, omringd door de meest prachtige en exotische bomen. Met koeien, hoog gras en veel groen, maar tegelijkertijd ook met een nette aangelegde tuin, romantische blauwe regen en een statig landhuis.

Wat deze dag voor ons zo bijzonder maakte is het feit dat de locatie en de gehele dag zo perfect bij de mannen leek te passen; alles was persoonlijk geregeld. Zo was de oom van Pieter-Bas de spreker tijdens de ceremonie, waren de trouwgebakjes speciaal ontworpen en lag er een welkomstbriefje op de kamer van de gasten. Ook was er tijdens de trouwceremonie, buiten voor het landhuis, een bijzonder gedicht over hoe bomen ook vrienden zijn en er waren echt heel veel kinderen aanwezig. En als afsluiting was er een avondvullend diner, uiteraard met heerlijke wijnen en tussendoor een kaas-gang (waar Pieter-Bas, net als ik, heel veel van houdt.). We hebben het zelfs tijdens de fotoshoot nog gehad over heerlijke tallegio-recepten! Al met al een fantastische dag met geweldig weer, lieve mensen en een top-locatie.

 

Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-001 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-002 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-006 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-008 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-c Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-009 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-011 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-010 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-012 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-013 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-014 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-015 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-016 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-017 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-018 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-019 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-020 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-021 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-022 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-023 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-024 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-025 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-028 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-029 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-026 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-030 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-031 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-033 Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord-032

Adresjes

Locatie: Landgoed Rhederoord
Trouwtaart: Banketbakker Christiaan (speciaal ontworpen gebakjes, in de vorm van een lotus)
Bloemwerk: Mon Fleuri
BABS: Nienke Pol
Trouwringen: Van Hell Juweliers
Trouwpakken: Society Shop Utrecht
Trouwschoenen: Shuz bij Schmidt

Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord