Bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-041

Simone en Erwin hadden ervoor gekozen om te trouwen bij Kasteel Wijenburg, een kasteeltje dat we al kenden van een winterbruiloft en een beetje regenachtige, maar toch vrolijke bruiloft. We hadden dus nog nooit een buitenceremonie gehad hier. En hoe fijn is het dan als je eindelijk een keer naar buiten kunt voor de ceremonie!

We hadden Simone & Erwin al een beetje leren kennen tijdens de loveshoot die we vorig jaar deden. En toen kwam hun liefde voor details al naar boven. Superleuk dus om tijdens de bruiloft dit ook weer te zien. Er waren honderden vlindertjes uit papier gestanst, er waren ballonnen geregeld met wenskaartjes voor de gasten, prachtige bloemen overal en een geweldige, geheel in stijl zijnde, trouwtaart. En ook de dag zelf was super geregeld. Eigenlijk verliep alles zonder enige problemen en dat is natuurlijk heerlijk voor de sfeer.

Het was grappig om zoveel zwangere en net-bevallen vrouwen met babytjes te zien op deze bruiloft. Daarnaast was het oog voor detail echt opvallend. Aan alles was gedacht. En ook is Kasteel Wijenburg natuurlijk een prachtige sfeervolle locatie. En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe prachtig Simone er uitzag! Stiekem moest ik zelf een beetje denken aan Audrey Hepburn. Kortom: wederom een snoepje om te fotograferen, deze dag. Helemaal toen we af konden sluiten met een mini-shoot met ondergaande zon!

Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-001 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-002 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-004 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-006 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-007 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-011 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-012 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-013 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-014 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-015 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-016 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-017 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-019 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-020 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-021 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-023 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-025 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-026 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-027 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-028 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-029 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-031 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-032 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-033 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-035 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-036 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-037 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-038 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-039 Bruidsfotografie-Kasteel-Wijenburg-040

Adresjes van Simone & Erwin

Uitnodigingen: zelf ontworpen
Ringen (Saint Maurice): Punte Juwelier in Utrecht
Jurk: Amiga in Breda
Jacquets: Black Tie in ‘s-Hertogenbosch
Pak: Salvatore Vacerra in ‘s-Hertogenbosch
Schoenen Simone: Palette Colour Shoes in Amsterdam
Schoenen Erwin: Van Arendonk in ‘s-Hertogenbosch
Haar & make-up: Ruisseau Claire in Beneden-Leeuwen
Bloemist: Orangerie in ‘s-Hertogenbosch
Taart: Silly Bakery in Helmond
Catering & Locaties: Kasteel Wijenburg
Muziek: The Charts en DJ Peter
Babs: Marie-France Aarnink-Nijssen
Auto: TrouwPorsches

Bekijk meer stellen die gingen Trouwen bij Kasteel Wijenburg