Bruidsfotografie Rotterdam

bruidsfotografie-rotterdam-020

Men neme: een styliste als bruid, een supertoffe bruidegom, heel veel diverse stylingselementen, de kleur turqoise en een zonnige dag. Voeg daar nog een aantal te gekke gasten aan toe en je krijgt een dag om niet te vergeten. Els en Marcel trouwden in Rotterdam en dat hebben we geweten! De dag begon voor ons op twee verschillende locaties, namelijk het huis waar Marcel en Els nu samenwonen en het huis waar Marcels ouders wonen. Bij de voorbereidingen kreeg ik een heerlijke aardbeiensmoothie en een espresso, dus energie genoeg om deze Rotterdamse trouwdag te lijf te gaan. Toen de Trouwtuktuk gearriveerd was konden we beginnen aan de fotoshoot. We wilden aanvankelijk een aantal locaties pakken, maar door tijdsgebrek besloten we om toch gewoon naar de tofste locatie te gaan, namelijk vlakbij Now and Wow. Op deze locatie is een stukje authentieke Rotterdamse kade te vinden wat een heerlijk contrast geeft met dit supermooie stel.

Een kleine drie kwartier later stonden we bij het stadhuis voor de gemeentelijke ceremonie. Door een foutje van de gemeente kon dit bruidspaar zomaar “tussendemiddag” trouwen op het stadhuis van Rotterdam, wat natuurlijk best bijzonder is. De ceremonie was desalniettemin snel voorbij en dus konden we een aantal groepsfoto’s in de tuin maken. We waren net klaar toen het enige buitje van die dag overtrok. Els en Marcel hadden een high-tea geregeld bij Cafe Soif, een te gekke stadse locatie op een plek waar je het eigenlijk niet zou verwachten. Vlak aan het water, onder een aantal grote parasols is hun terras. Je kijkt dus uit op het water en op de stad, maar van buitenaf heb je niet het idee dat er zo’n leuke plek te vinden is. Na de high-tea maakten we nog een paar detailfoto’s waarna het gezelschap lopend naar de Pelgrimvaderskerk ging. Deze bijzondere kerk heeft een rijke geschiedenis en staat in het pittoreske Delfshaven-gebied. Ook een superfotogenieke locatie voor een fotoshoot, trouwens.

Na de kerkdienst stonden een aantal Tuktuks klaar. De daggasten gingen met deze vorm van vervoer verder naar “Wijn of Water”. Alweer zo’n bijzondere locatie, ditmaal juist omdat de plek super modern was. In een aantal zeecontainers was een gezellig restaurantje gevestigd met dus deze naam. Inmiddels stond een jazztrio muziek te maken, liep een cupcakemeisje rond met cupcakes en macarons en lag het DIY-gastenboek open zodat de gasten een berichtje achter konden laten. Wij hebben nog een mooie sfeerimpressie gemaakt bij deze locatie en praatten nog even met Kristel (die we vorig jaar mochten vastleggen op haar bruiloft).

bruidsfotografie-rotterdam-001

bruidsfotografie-rotterdam-002

bruidsfotografie-rotterdam-010

bruidsfotografie-rotterdam-003

bruidsfotografie rotterdam c

bruidsfotografie-rotterdam-004

bruidsfotografie-rotterdam-006

bruidsfotografie rotterdam c2

bruidsfotografie-rotterdam-012

bruidsfotografie-rotterdam-011

bruidsfotografie-rotterdam-013

bruidsfotografie-rotterdam-014

bruidsfotografie-rotterdam-015

bruidsfotografie-rotterdam-016

bruidsfotografie-rotterdam-018

bruidsfotografie-rotterdam-022

bruidsfotografie-rotterdam-c3

bruidsfotografie-rotterdam-023

bruidsfotografie-rotterdam-025

bruidsfotografie-rotterdam-026

bruidsfotografie-rotterdam-027

bruidsfotografie-rotterdam-028

bruidsfotografie-rotterdam-030

bruidsfotografie-rotterdam-031

bruidsfotografie-rotterdam-032

bruidsfotografie-rotterdam-035

bruidsfotografie-rotterdam-036

bruidsfotografie-rotterdam-037

bruidsfotografie-rotterdam-038

bruidsfotografie-rotterdam-039

Leveranciers

Trouwjurk: www.victorsweddingdesign.com
Fascinator: www.eudia.nl
Pak en schoenen: Paul Smith
Ringen: www.blgk.nl
Trouwkaart: Martine Voorwinden
Trouwboeket: Marleen van Erk
Haar: Femmy van den Boogert
Make-up: Tineke Hobers van Ravenswaaij
Cafe Soif: 
www.soif.nl
Pelgrimvaderskerk: 
www.pelgrimvaderskerk.nl
Wijn of Water: 
www.wijnofwater.nl

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.