Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotografie Chateau Neercanne | Eline & Bram

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 005

Chateau Neercanne, zo’n locatie waar je al veel van gehoord hebt, maar waar je nog nooit bent geweest. Jezien en Onno gaven ons deze kans. Hun zoon ging trouwen en omdat ze zelf een achtergrond hebben als fotograaf wilden ze de bruidsreportage kado doen. Uiteindelijk werden wij “het kado”. De dag zou beginnen bij het Kruisherenhotel in Maastricht en ook dit was weer zo’n locatie die we graag een keer zouden bezoeken.

Eline was erg gespannen. Vandaag was de dag en ook al had ze Bram al gewoon gezien, toch was het spannend. Eline droeg een prachtige zwarte trouwjurk die gekocht werd in Arnhem bij Assepoester. Zodra wij het woord “Assepoester” horen worden we altijd erg enthousiast, want meestal krijg je dan een superspeciale jurk die maar weinig bruiden hebben. Zo ook nu dus: een te gekke zwarte trouwjurk, yes!

De fotoshoot begon bij het supermoderne Kruisherenhotel. Na een goed uur at het bruidspaar een broodje en gingen we met de bruidsauto richting het kasteel van Neercanne. Onderweg maakten we een paar foto’s met de auto, maar het was zo warm dat we echt binnen een paar minuten weer in de auto sprongen. De ceremonie echter vond in de mergelgroeve plaats. Denk donker: erg erg donker. Natuurlijk superromantisch met al dat kaarslicht, maar daarom wel een uitdaging voor ons ;) Gelukkig was er genoeg reflecterend mergel om ons heen. De ceremonie verliep vrij snel. Na een goed half uur was het bruidspaar getrouwd en kon het gezelschap richting het terras voor een toost. De locatie vroeg ons om toch nog heel even met het bruidspaar weg te gaan voor een minishoot, zodat de bruidstaart klaargezet kon worden. En hoe kon het ook anders; een zwarte bruidstaart!

Tijdens het middag kon het bruidspaar genieten van lekkere hapjes en drankjes. We hebben nog een extra half uurtje gehad om op deze prachtige locatie een aantal foto’s te maken in de romantische tuin. Toen deze shoot klaar was liepen we nog even naar boven, zodat de bruid zich kon opfrissen. De visagiste was teruggekomen voor een mini touch-up en al met al was dit een heerlijk relaxmomentje. Een half uurtje later liepen we terug naar het gezelschap en was het al bijna tijd voor het diner. Hier hebben we nog enkele foto’s gemaakt waarna het tijd was om vanuit Maastricht terug te rijden naar Elburg.

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 001

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 003

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 002

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 004

Bruidsfotografie Maastricht comp

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 009

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 010

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 011

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 014

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 012

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 013

Bruidsfotografie Maastricht comp2

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 016

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 017

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 021

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 020

Bruidsfotografie Maastricht comp3

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 022

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 024

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 018

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 027

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 028

Bruidsfotografie Maastricht comp4

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 030

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 034

Bruidsfotografie Maastricht comp5

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 032

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 035

Bruidsfotografie Maastricht Eline en Bram 037