Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotografie Arnhem | Michiel & Kalle

Bruidsfotografie Doorwerth 014

Michiel en Kalle waren helemaal gevallen voor het prachtige kasteel Doorwerth. Tijdens een rondleiding daar spraken ze Vivian ter Huurne met wie we (zoals jullie wellicht weten ; ) vaak samenwerken. Ze raadde hun aan om toch eens contact op te nemen met ons. Toen bleek dat wij ook nog eens een buitenreportage op hun droomlocatie hadden gemaakt was de keuze erg snel gemaakt.

Die ochtend zagen we Michiel en Kalle in hotel Klein-Zwitserland in Heelsum. We legden hun voorbereidingen vast en begonnen vrijwel direct daarna aan de fotoshoot. De weersvoorspellingen waren enorm slecht en toch hadden we maar 1 keer een bui. We begonnen bij de Duno waar dit bruidspaar een jaar geleden ook al een keertje gelopen had. Een prachtige natuurlijke omgeving met veel groen. Tussendoor genoten we van een heerlijk lunchpakket dat door het hotel geregeld was. De tweede deel van de shoot deden we bij ArtEZ in Arnhem, een wat modernere plek.

De ceremonie vond buiten plaats bij Kasteel Doorwerth. We waren hier erg blij mee, omdat de zalen nogal donker zijn. Ook het bruidspaar was erg blij, want dit was nu precies de reden waarom ze zo graag hier wilden trouwen: het prachtige uitzicht op het kasteel. Halverwege de ceremonie mochten alle gasten onder de stoelen zoeken, want er waren twee ’trouwringen’ verstopt. Hun ouders vonden de ringen en mochten ze vervolgens aangeven.

“Zo, en dan krijgen nu alle gasten een ‘flikkerlichtje’ op die manier kan het bruidspaar zien wie al gefeliciteerd heeft en wie nog niet”. De ceremoniemeester gaf vervolgens iedereen een lampje, een leuke manier om te vermijden dat je in de rij komt te staan. De taart werd aangesneden en ook wij kregen een stukje. Vervolgens begon de receptie.

Halverwege de receptie was er een verrassing voor Michiel. Kalle had namelijk met Fleur de Groot, de zangeres van de band, geregeld dat ze een nummer van hun idool Madonna in zou studeren. Een prachtig emotioneel moment.
Nadat we de dinertafels hadden vastgelegd en afscheid hadden genomen van het bruidspaar, reden we weer naar ons heerlijk rustige huisje in Elburg.

Bruidsfotografie Doorwerth 001

Bruidsfotografie Doorwerth 002

Bruidsfotografie Doorwerth 003

Bruidsfotografie Doorwerth 004

Bruidsfotografie Doorwerth 005

Bruidsfotografie Doorwerth 006

Bruidsfotografie Doorwerth 007

Bruidsfotografie Doorwerth 008

Bruidsfotografie Doorwerth comp1

Bruidsfotografie Doorwerth 010

Bruidsfotografie Doorwerth 012

Bruidsfotografie Doorwerth 011

Bruidsfotografie Doorwerth 013

Bruidsfotografie Doorwerth 015

Bruidsfotografie Doorwerth 016

Bruidsfotografie Doorwerth 018

Bruidsfotografie Doorwerth 020

Bruidsfotografie Doorwerth 021

Bruidsfotografie Doorwerth comp31

Bruidsfotografie Doorwerth 022

Bruidsfotografie Doorwerth 023

Bruidsfotografie Doorwerth 024

Bruidsfotografie Doorwerth 025

Bruidsfotografie Doorwerth 026

Bruidsfotografie Doorwerth 027

Bruidsfotografie Doorwerth 028

Bruidsfotografie Doorwerth comp21

Bruidsfotografie Doorwerth 029

Bruidsfotografie Doorwerth 032

Bruidsfotografie Doorwerth 033

Bruidsfotografie Doorwerth comp41

Bruidsfotografie Doorwerth 035

Bruidsfotografie Doorwerth 036

Bruidsfotografie Doorwerth 037

Bruidsfotografie Doorwerth 039

Bruidsfotografie Doorwerth 040

Bruidsfotografie Doorwerth comp51