Bruidsfotograaf Rotterdam

De trouwlocatie is geboekt, de datum ligt vast. Jullie gaan trouwen en willen nu graag een goede trouwfotograaf in Rotterdam. Fijn! Want wij hebben de afgelopen jaren zo’n 400 bruiloften mogen vastleggen en een deel daarvan vonden plaats in en rondom deze wereldse stad.

Fotoshoot langs de Nieuwe Maas

Een trouwdag in Rotterdam is vaak logistiek gezien wel een uitdaging, omdat de stad groot en druk is, maar het transport kan makkelijk geregeld worden via de watertaxi’s die af en aan varen. Ook tijdens de fotoshoot kan dit superhandig zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld wel eens opgestapt vlak bij het Willemsplein (de kant van het Wereldmuseum), gingen we vervolgens via Hotel New York naar de SS Rotterdam. En we eindigden weer bij de beginplek. In anderhalf uur tijd konden we zo een diverse trouwreportage maken. Uiteraard met uitzicht op de Erasmusbrug en de Nieuwe Maas.

Andere fotogenieke plekken in Rotterdam zijn Het Kralingse Bos, De Verolme Loods en het gebied bij de Now and Wow, oftewel de Maassilo. We raden aan om voor een fotoshoot toch wel 1,5 tot 2 uur te nemen wanneer jullie meerdere locaties willen bezoeken. Bijvoorbeeld een mix tussen plekjes met natuur en juist industiële locaties. Uiteraard kan korter ook, we denken graag met jullie mee.

Trouwfotograaf Rotterdam

Geen zin om te poseren? Dat snappen we helemaal. We werken standaard met twee fotografen. Op die manier proberen we zoveel mogelijk diverse momenten voor jullie vast te leggen. Die voorbereidingen dus, maar ook het moment dat jullie elkaar “voor het eerst die dag zien”. De first look dus. Wanneer de first look bijvoorbeeld op een plek midden in Rotterdam plaatsvindt, reizen we met jullie mee. Op die manier zijn al deze momenten die jullie van elkaar niet mee konden maken alsnog samen te bekijken, achteraf.

Ook tijdens de ceremonie is het handig om twee bruidsfotografen te hebben. Zo fotografeert 1 van ons die momenten die je sowieso op de foto wilt hebben, denk aan de kus, het omdoen van de ringen en het ondertekenen van de akte. Maar de ander kan zich tijdens deze momenten richten op alle andere dingen die gebeuren. Denk aan het kleine nichtje dat gapend op de grond ligt, op de oma die vol inspanning toekijkt of de vader die toch net een traantje wegpinkt. Stuk voor stuk momenten die misschien nog wel meer zeggen over de inhoud van jullie trouwdag.

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Rotterdam te boeken

1

Niet 1 Bruidsfotograaf, maar 2!

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.
2

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Amsterdam.
3

Heldere en Kleurrijke beelden

Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.
4

Echte Momenten

We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.
5

Binnen 3 weken je Trouwfoto's

We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.
6

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd

Gewoon een duidelijke "all-in" prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Recente Trouwreportages in Rotterdam

Kasteel Rhoon | Nina, Gerard en een stukje Rotterdam

| Bruidsfotograaf Rotterdam Featured, Bruidsfotografie, Bruiloft met Kinderen, Kasteel Bruiloft, Trouwen in Rotterdam | One Comment
Ik ga op reis, ga je mee? Ik vind het een mooi verhaal: ze kwamen elkaar tegen, spraken af en niet veel later, maakten ze samen een bijzondere reis. Eigenlijk…

Bruiloft SS Rotterdam | Nelly & Kees-Jan

| Bruidsfotograaf Rotterdam Featured, Bruidsfotografie, Bruiloft met Kinderen, Chique / Klassiek Huwelijk, Trouwen in Rotterdam, Weddingplanner "Het Bruidsmeisje" | 2 Comments
Ergens in ons achterhoofd hoorden we de hele dag dat liedje: "The Love Boat".... Niet heel erg verwonderlijk, want Nelly en Kees-Jan kozen voor de SS Rotterdam om in het…

Bruiloft Hulstkamp Gebouw Rotterdam | Peggy & Clyde

| Bruidsfotograaf Rotterdam Featured, Bruidsfotografie, Bruiloft met Kinderen, Industriële Trouwlocatie, Trouwen in Rotterdam, Weddingplanner "Het Bruidsmeisje" | 4 Comments
De bruiloft van DJ Chuckie bij het Hulstkamp Gebouw Soms maak je een bruiloft mee waarvan je weet dat hij je heel lang bij gaat blijven. Elke bruiloft is uniek,…

Bruidsreportage Wereldmuseum Rotterdam

| Bruidsfotograaf Rotterdam Featured, Bruidsfotografie, Kerkelijk Huwelijk, Trouwen in Rotterdam | 4 Comments
Het wereldmuseum is zo'n locatie in Rotterdam waar je heel veel mee kunt. Mooie lichte ruimtes met grote ramen, veel wit en dus een blank canvas. Des te leuker dus…

Onze Werkwijze

Misschien hadden jullie het tussen de regels door al een beetje meegekregen, maar we willen jullie dag zo écht mogelijk vastleggen. Jullie laten ons gewoon horen hoe jullie de dag ingedeeld hebben en wij maken daar foto’s van. We gaan je niet vragen om in de camera te kijken de hele tijd: beleef maar en wij maken er beelden van. Want een trouwdag is veel te bijzonder om de hele tijd met foto’s bezig te moeten zijn, toch? Dus laat het vooral aan ons over. Hebben we vragen, dan overleggen we even met jullie ceremoniemeester.

We streven ernaar om jullie trouwdag vast te leggen met oog voor details, voor alle momenten, groot en klein, die plaatsvinden en natuurlijk ook met een aantal mooie overzichtsbeelden. Dat jullie de reportage bekijken, na een paar weken, en denken: “Ja, zo was het! Wat fijn dat ze die momenten ook hebben vastgelegd,… dat hebben we helemaal niet gemerkt. En die kleuren ook, zo helder!”

Omdat we ons in de aanloop naar jullie bruiloft zo goed mogelijk voorbereiden, hoeven we tijdens de dag dus niets in scène te zetten. Die kus was jullie echte kus, het omdoen van de ringen gaat gewoon zoals het gaat en de eventuele fotoshoot kan lekker ontspannen zijn. We maken kennis via Skype of bij ons thuis en bekijken dan wat we voor jullie kunnen betekenen qua fotografie. We zijn zelf altijd fan van een lange bruidsreportage, van begin tot eind, dus wees gewaarschuwd ;) Samen met jullie maken we een te gek verslag van jullie dag.

Prijzen Bruidsfotograaf Rotterdam

We merken zelf dat we gemiddeld zo’n 10 a 11 uren bezig zijn met een trouwdag. Vaak boeken bruidsparen ons voor 10 uur. En ze willen dan een mooi trouwalbum er bij. De kosten zitten dan op €3500, inclusief mooi trouwalbum, BTW, reiskosten en reistijd. De parkeerkosten zitten er dan ook bij in. Onze vanafprijs is €2100, voor een korte reportage van 6 uur met mini-album. Voor een compleet overzicht van onze prijzen kun je het beste even naar onze prijzenpagina gaan. Of stuur ons een e-mailtje. We reageren dan binnen 24 uur, want we snappen dat een bruiloft veel tijd kost om te regelen.

Onze prijzen

Karlijn & Ramon

We hadden een voorkeur voor twee fotografen, omdat iedere fotograaf zijn/haar eigen kwaliteiten heeft, twee paar ogen altijd meer zien dan één paar en omdat er dan ‘s morgens tijdens de voorbereidingen geen momenten gemist hoefde te worden.

Waarom we voor jullie kozen is omdat jullie reportages altijd zoveel gevoel en emotie laten zien, jullie zoveel mooie en veelzeggende momenten en blikken weten te pakken en jullie frisse, realistische stijl de dag weergeeft zoals je hem je herinnert.

En jullie laten mensen in jullie reportages van hun mooiste kant zien. Je twijfelt altijd een beetje of je zelf wel net zo mooi fotografeert als al die andere bruidsparen, maar bij jullie weet je gewoon dat dat goed komt.

En dat is ook gebleken bij het eindresultaat!

Bekijk de reportage

Favoriete Trouwlocaties in Rotterdam

Rotterdam is een heerlijke havenstad met een mix van oud en nieuw. We merken dat veel bruidsparen die mix tussen industrieel en modern ook teruglaten komen op hun dag. We focussen ons dan ook extra op mooie overzichtsbeelden. Bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot, je wilt immers wel zîen dat je in Rotterdam was. Maar ook tijdens de trouwceremonie, tijdens het verplaatsen van A naar B en tijdens bijvoorbeeld groepsfoto’s.

Omdat we standaard samen fotograferen leggen we jullie trouwdag compleet vast. Vaak beginnen we bij de voorbereidingen al. De ene fotograaf begint bij de ene locatie en de andere fotograaf bij de andere. Zo maken we bijvoorbeeld wel eens mee dat Ramon begint bij de barbershop, onder Hotel New York. En ik ben zelf ook wel eens begonnen in hotel New York, maar dan “boven” in de bruidssuite.

Hotel New York

Het Heerenhuys

SS Rotterdam

Wereldmuseum

Hulstkampgebouw

Het Koetshuis

Informeer naar jullie trouwdatum

Hebben we je overtuigd? Zijn wij de perfecte bruidsfotograaf in Rotterdam voor jullie bruiloft? We horen het graag! Neem even contact op via e-mail of bel ons. We reageren binnen 24 uur en proberen zo snel mogelijk met jullie af te spreken. Dit mag bij ons thuis, maar ook zeker via Skype.