Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotograaf Rotterdam

De trouwlocatie is geboekt, de datum ligt vast. Jullie gaan trouwen en willen nu graag een goede trouwfotograaf in Rotterdam. Fijn! Want wij hebben de afgelopen jaren zo’n 400 bruiloften mogen vastleggen en een deel daarvan vonden plaats in en rondom deze wereldse stad.

Reportage en Fotoshoot langs de Nieuwe Maas

Een trouwdag in Rotterdam is vaak logistiek gezien wel een uitdaging, omdat de stad groot en druk is, maar het transport kan makkelijk geregeld worden via de watertaxi’s die af en aan varen. Ook tijdens de fotoshoot kan dit superhandig zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld wel eens opgestapt vlak bij het Willemsplein (de kant van het Wereldmuseum), gingen we vervolgens via Hotel New York naar de SS Rotterdam. En we eindigden weer bij de beginplek. In anderhalf uur tijd konden we zo een diverse trouwreportage maken. Uiteraard met uitzicht op de Erasmusbrug en de Nieuwe Maas.

Bruiloft SS Rotterdam 030
Bruidsfotografie Rotterdam Rob en Rieneke 062
Bruidspaar stapt uit watertaxi tijdens bruiloft in rotterdam.

Andere fotogenieke plekken in Rotterdam zijn Het Kralingse Bos, De Verolme Loods en het gebied bij de Now and Wow, oftewel de Maassilo. We raden aan om voor een fotoshoot toch wel 1,5 tot 2 uur te nemen wanneer jullie meerdere locaties willen bezoeken. Bijvoorbeeld een mix tussen plekjes met natuur en juist industiële locaties. Uiteraard kan korter ook, we denken graag met jullie mee.

bruidsfotograaf rotterdam foto's maken bij de Maas.
bruidsfotografie rotterdam 022

Bruidsfotografie Rotterdam

Geen zin om te poseren? Dat snappen we helemaal. We werken standaard met twee fotografen. Op die manier proberen we zoveel mogelijk diverse momenten voor jullie vast te leggen. Die voorbereidingen dus, maar ook het moment dat jullie elkaar “voor het eerst die dag zien”. De first look dus. 

Fotoshoot in Rotterdam

Wanneer de first look bijvoorbeeld op een plek midden in Rotterdam plaatsvindt, reizen we met jullie mee. Op die manier zijn al deze momenten die jullie van elkaar niet mee konden maken alsnog samen te bekijken, achteraf.

Ook tijdens de ceremonie is het handig om twee bruidsfotografen te hebben. Zo fotografeert 1 van ons die momenten die je sowieso op de foto wilt hebben, denk aan de kus, het omdoen van de ringen en het ondertekenen van de akte. Maar de ander kan zich tijdens deze momenten richten op alle andere dingen die gebeuren. 

Mooie momenten op de foto

Denk aan het kleine nichtje dat gapend op de grond ligt, op de oma die vol inspanning toekijkt of de vader die toch net een traantje wegpinkt. Stuk voor stuk momenten die misschien nog wel meer zeggen over de inhoud van jullie trouwdag.

MR1 9566 1

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Rotterdam te boeken

1.

Één of twee bruidsfotografen

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.

2.

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Rotterdam.

3.

Heldere en Kleurrijke beelden
Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.

4.

Echte Momenten
We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.

5.

Binnen 6 weken je Trouwfoto's
We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.

6.

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd
Gewoon een duidelijke “all-in” prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Onze Werkwijze

Misschien hadden jullie het tussen de regels door al een beetje meegekregen, maar we willen jullie dag zo écht mogelijk vastleggen. Jullie laten ons gewoon horen hoe jullie de dag ingedeeld hebben en wij maken daar foto’s van. We gaan je niet vragen om in de camera te kijken de hele tijd: beleef maar en wij maken er beelden van. Want een trouwdag is veel te bijzonder om de hele tijd met foto’s bezig te moeten zijn, toch? Dus laat het vooral aan ons over. Hebben we vragen, dan overleggen we even met jullie ceremoniemeester.

Oog voor detail, moment en emotie

We streven ernaar om jullie trouwdag vast te leggen met oog voor details, voor alle momenten, groot en klein, die plaatsvinden en natuurlijk ook met een aantal mooie overzichtsbeelden. Dat jullie de reportage bekijken, na een paar weken, en denken: “Ja, zo was het! Wat fijn dat ze die momenten ook hebben vastgelegd,… dat hebben we helemaal niet gemerkt. En die kleuren ook, zo helder!”

Ontspannen op de foto

Omdat we ons in de aanloop naar jullie bruiloft zo goed mogelijk voorbereiden, hoeven we tijdens de dag dus niets in scène te zetten. Die kus was jullie echte kus, het omdoen van de ringen gaat gewoon zoals het gaat en de eventuele fotoshoot kan lekker ontspannen zijn. We maken kennis via Skype of bij ons thuis en bekijken dan wat we voor jullie kunnen betekenen qua fotografie. We zijn zelf altijd fan van een lange bruidsreportage, van begin tot eind, dus wees gewaarschuwd ;) Samen met jullie maken we een te gek verslag van jullie dag.

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Prijzen Bruidsfotograaf Rotterdam

We merken dat de meeste bruiloften die we in Rotterdam fotograferen ongeveer 8 tot 10 uur duren. Onze vanaf-prijs is €1895, voor 6 uur door één fotograaf en een mini-album. Klik hieronder voor onze prijzen of neem meteen contact op.

Favoriete Trouwlocaties in Rotterdam

Rotterdam is een heerlijke havenstad met een mix van oud en nieuw. We merken dat veel bruidsparen die mix tussen industrieel en modern ook teruglaten komen op hun dag. We focussen ons dan ook extra op mooie overzichtsbeelden tijdens onze trouwreportages. 

Skyline van Rotterdam

Bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot, je wilt immers wel zîen dat je in Rotterdam was. Maar ook tijdens de trouwceremonie, tijdens het verplaatsen van A naar B en tijdens bijvoorbeeld groepsfoto’s.

Omdat we standaard samen fotograferen leggen we jullie trouwdag compleet vast. Vaak beginnen we bij de voorbereidingen al. De ene fotograaf begint bij de ene locatie en de andere fotograaf bij de andere. Zo maken we bijvoorbeeld wel eens mee dat Ramon begint bij de barbershop, onder Hotel New York. En ik ben zelf ook wel eens begonnen in hotel New York, maar dan “boven” in de bruidssuite. 

Waar trouwen in Rotterdam?

Bekijk hier onder een aantal van onze favoriete plekken om te trouwen in Rotterdam.