Bruidsfotograaf Limburg

Wat leuk! Jullie gaan trouwen in Limburg en zijn nu bezig met de vraag wie jullie bruidsfotograaf in Limburg mag zijn. De kans is groot dat jullie van momenten, details en emotie houden en dat is juist wat wij graag vastleggen.

Trouwfotograaf Limburg

In eerste instantie zou je misschien niet denken dat we een bruidsfotograaf in Limburg zijn, maar toch komen we heel vaak in deze prachtige provincie. Ramon heeft een paar jaar in Roermond gewoond en we hebben nu nog steeds hier familie wonen. We fotograferen dus erg graag in het Zuiden. We komen met regelmaat in Limburg en de ene keer puur en alleen voor familiebezoek, maar de andere keer ook zeer zeker voor het vastleggen van een bourgondische bruiloft. Dus ga je trouwen in Roermond of op een andere plek in Limburg, laat het even horen. We horen dan graag al jullie plannen!

De afgelopen jaren hebben we zo’n 400 bruiloften mogen vastleggen en een groot deel daarvan waren in zowel Limburg als Brabant. Limburg staat wel bekend om de wijdse natuur en het glooiende landschap en daar maken we dan ook graag gebruik van in onze trouwreportages. Verwacht dus veel natuur, veel wijdsheid en veel omgeving terug.

Onze Werkwijze

Onze werkwijze is behoorlijk ontspannen te noemen. We merken namelijk dat veel bruidsparen het soms eng of lastig vinden om op de foto te gaan. Mochten we dus met jullie een fotoshoot hebben, waar alles om jullie twee draait, dan zullen we er zeker voor zorgen dat de shoot zo ontspannen mogelijk verloopt. We nemen de tijd, wandelen een stuk met elkaar en onderweg komen we mooie plekjes tegen.

We maken overigens ook mee dat stellen liever geen fotoshoot willen en de hele dag zo fotojournalistiek mogelijk vastgelegd willen hebben. Ook helemaal goed! Het gaat ons er om dat jullie ons vertrouwen om jullie dag te fotograferen op een manier waar jullie je goed bij voelen. Dus fotoshoot of niet, we zijn er graag bij.

Onze foto’s zijn kleurrijk en helder. We leveren vaak ook een aantal beelden af in zwart-wit en uiteraard krijgen jullie diezelfde foto’s ook in kleur. Op die manier kun je zelf beslissen wat je aan de muur wilt of in het trouwalbum. En de foto’s zijn zoals het echt was op jullie dag.

Tijdens een trouwdag maken we heel veel foto’s. Vervolgens maken we zelf een selectie, bewerken al deze foto’s en het resultaat krijg je te zien in een online gallery. De bestanden zijn in hoge resolutie, zodat je ze ook kunt downloaden. En mocht je het fijn vinden om de gallery te delen met vrienden en familie dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van de foto’s.

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Limburg te boeken

1

Niet 1 Bruidsfotograaf, maar 2!

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.
2

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Amsterdam.
3

Heldere en Kleurrijke beelden

Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.
4

Echte Momenten

We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.
5

Binnen 3 weken je Trouwfoto's

We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.
6

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd

Gewoon een duidelijke "all-in" prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Recente Trouwreportages in Limburg

Bruiloft Kasteel Groot Buggenum | Desiree & Gerard

| Bruidsfotograaf Limburg Featured, Bruidsfotografie, Bruiloft met Kinderen, Kasteel Bruiloft | One Comment
Trouwen bij een mooi Limburgs kasteel. Een kasteel waar wij zelf nog niet eerder geweest waren: Groot Buggenum. Wat een prachtige plek! (meer…)

Bruiloft Landgoed Altembrouck | Carolin & Jan Willem

| Bruidsfotograaf Limburg Featured, Bruidsfotografie, Chique / Klassiek Huwelijk, Landgoed Bruiloft, Trouwen in België | No Comments
Jan Willem, deels Duits deels Nederlands en Carolin, volledig Duits, gingen trouwen in zowel Duitsland als België. En om het nog complexer te maken; met 2 Nederlandse bruidsfotografen. Ramon en…

Bruidsreportage Winselerhof Limburg | Liesbeth & Bert

| Bruidsfotograaf Limburg Featured, Bruidsfotografie, Landgoed Bruiloft | 5 Comments
Trouwen in het prachtige Limburg Oh Liesbeth en Bert, wat zagen jullie er toch geweldig uit op jullie dag! Een goede keuze om te gaan trouwen in Limburg, want eigenlijk was…

Trouwfoto’s Sunset Lounge Roermond | De bruiloft van Kim & Rob

| Bruidsfotograaf Limburg Featured, Bruidsfotografie, Bruiloft met Kinderen, Trouwen op het Strand, Vintage en Bohemian Bruiloft | 11 Comments
Vintage en Rock 'n Roll trouwen bij de Sunset Lounge Oh Kim en Rob, hierbij mijn lofzang over jullie dag, vertaald in een mooie set trouwfoto's. Wat hebben we er naar…

Twee Trouwfotografen

Misschien had je het tussen de regels door al gelezen, maar we komen standaard samen, dus met twee fotografen. Ramon en ik zijn zelf in 2012 getrouwd en nemen die gebeurtenis ook mee in ons werk. Zo weten we uit ervaring dat het heerlijk is om mooie beelden van jezelf en je aanstaande te hebben, maar wat misschien nog wel waardevoller is, zijn de beelden van jullie vrienden en familie. Tuurlijk, we fotograferen jullie kus, het omdoen van de ringen en het zetten van de handtekeningen, maar we maken ook graag foto’s van emotionele ouders, van bruidskindjes die er echt even geen zin meer in hebben of van vriendengroepen die even een moment creeëren voor bruid of bruidegom.

Daarnaast kunnen we ons opsplitsen. Zo gaan we vaak tijdens de voorbereidingen naar twee locaties. Op die manier kunnen jullie elkaars voorbereidingen later ook terugzien. Helemaal die momenten “er omheen” zijn later zo waardevol om in de trouwreportage terug te zien. Het aandoen van de jurk bijvoorbeeld. Of dat moment dat de bruidegom zijn pak aanheeft en nog een half uur moet afwachten tot het ophaalmoment…

Prijzen Bruidsfotograaf Limburg

Qua kosten hebben we diverse opties. Je kunt bij ons kiezen voor een reportage met groot en compleet trouwalbum en we hebben de mogelijkheid om te gaan voor een makkelijk mee te nemen mini-albumpje. Het is dus maar net wat je zelf wilt.

Bij ons kosten trouwfoto’s in Limburg meestal tussen de €2100 en €3500, afhankelijk van of je 6 uur met mini-album wilt of juist 10 uur met compleet album. Extra losse uren kosten €200 en we zijn per half uur te boeken. Wil je meer weten over onze prijzen, kijk dan even op onze prijzenpagina.

Onze prijzen

Favoriete Trouwlocaties in Limburg

Maar even terug naar jullie zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg. Qua trouwlocaties, waar we bekend mee zijn, kun je denken aan kasteeltje Hattem, kasteel Dalenbroeck, Het Winselerhof, Altembrouck en nog veel andere locaties. We zijn door de jaren heen op veel verschillende plekken geweest en komen elk jaar weer bij nieuwe trouwlocaties. Wellicht is het goed om te weten dat we graag improviseren. Dus ook al zijn we nog niet eerder op een locatie geweest, we weten altijd goed om te gaan met de lichtsituaties die op een plek zijn. Op die manier krijgen jullie onder elke omstandigheden mooie trouwfoto’s.

Kasteeltje Hattem

Het Winselerhof

Kasteel Altembrouck

Sunset Lounge

Hoeve Vernelsberg

Kasteel Groot Buggenum

Informeer naar jullie trouwdatum

We hopen dat we je hebben overtuigd van het hebben van twee fotografen op jullie bruiloft in Limburg. Laat het vooral horen indien jullie vragen hebben of wanneer jullie willen checken of we op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn. In 2020 hebben we nog veel beschikbaarheid, maar in 2019 hebben we nog zo’n 5 plekken beschikbaar. Dus neem vooral snel contact op en wie weet spreken we elkaar snel!