Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotograaf Limburg

Wat leuk! Jullie gaan trouwen in Limburg en zijn nu bezig met de vraag wie jullie bruidsfotograaf in Limburg mag zijn. De kans is groot dat jullie van momenten, details en emotie houden en dat is juist wat wij graag vastleggen.

Bruidfotograaf Limburg gezocht?

In eerste instantie zou je misschien niet denken dat we een bruidsfotograaf in Limburg zijn, maar toch komen we heel vaak in deze prachtige provincie. Ramon heeft een paar jaar in Roermond gewoond en we hebben nu nog steeds hier familie wonen. We fotograferen dus erg graag in het Zuiden.

We komen met regelmaat in Limburg en de ene keer puur en alleen voor familiebezoek, maar de andere keer ook zeer zeker voor het vastleggen van een bourgondische bruiloft. Dus ga je trouwen in Roermond of op een andere plek in Limburg, laat het even horen. We horen dan graag al jullie plannen!

bruiloft landgoed altembrouck 023
Bruiloft Hotel Winselerhof 005
Bruiloft Sunset Lounge Roermond 056

De afgelopen jaren hebben we zo’n 450 bruiloften mogen vastleggen en een groot deel daarvan waren in zowel Limburg als Brabant. Limburg staat wel bekend om de wijdse natuur en het glooiende landschap en daar maken we dan ook graag gebruik van in onze trouwreportages. Verwacht dus veel natuur, veel wijdsheid en veel omgeving terug.

Bruiloft Hotel Winselerhof 031 3
Bruiloft Hoeve Vernelsberg Epen 017

Twee Trouwfotografen

Misschien had je het tussen de regels door al gelezen, maar we komen standaard samen, dus met twee fotografen. Ramon en ik zijn zelf in 2012 getrouwd en nemen die gebeurtenis ook mee in ons werk. Zo weten we uit ervaring dat het heerlijk is om mooie beelden van jezelf en je aanstaande te hebben, maar wat misschien nog wel waardevoller is, zijn de beelden van jullie vrienden en familie. Tuurlijk, we fotograferen jullie kus, het omdoen van de ringen en het zetten van de handtekeningen, maar we maken ook graag foto’s van emotionele ouders, van bruidskindjes die er echt even geen zin meer in hebben of van vriendengroepen die even een moment creeëren voor bruid of bruidegom.

Daarnaast kunnen we ons opsplitsen. Zo gaan we vaak tijdens de voorbereidingen naar twee locaties. Op die manier kunnen jullie elkaars voorbereidingen later ook terugzien. Helemaal die momenten “er omheen” zijn later zo waardevol om in de trouwreportage terug te zien. Het aandoen van de jurk bijvoorbeeld. Of dat moment dat de bruidegom zijn pak aanheeft en nog een half uur moet afwachten tot het ophaalmoment…

MR1 9566 1

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Limburg te boeken

1.

Één of twee bruidsfotografen

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.

2.

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Limburg.

3.

Heldere en Kleurrijke beelden
Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.

4.

Echte Momenten
We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.

5.

Binnen 6 weken je Trouwfoto's
We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.

6.

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd
Gewoon een duidelijke “all-in” prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Onze Werkwijze

Onze werkwijze is behoorlijk ontspannen te noemen. We merken namelijk dat veel bruidsparen het soms eng of lastig vinden om op de foto te gaan. Mochten we dus met jullie een fotoshoot hebben, waar alles om jullie twee draait, dan zullen we er zeker voor zorgen dat de shoot zo ontspannen mogelijk verloopt. We nemen de tijd, wandelen een stuk met elkaar en onderweg komen we mooie plekjes tegen.

We maken overigens ook mee dat stellen liever geen fotoshoot willen en de hele dag zo fotojournalistiek mogelijk vastgelegd willen hebben. Ook helemaal goed! Het gaat ons er om dat jullie ons vertrouwen om jullie dag te fotograferen op een manier waar jullie je goed bij voelen. Dus fotoshoot of niet, we zijn er graag bij.

Onze foto’s zijn kleurrijk en helder. We leveren vaak ook een aantal beelden af in zwart-wit en uiteraard krijgen jullie diezelfde foto’s ook in kleur. Op die manier kun je zelf beslissen wat je aan de muur wilt of in het trouwalbum. En de foto’s zijn zoals het echt was op jullie dag.

Tijdens een trouwdag maken we heel veel foto’s. Vervolgens maken we zelf een selectie, bewerken al deze foto’s en het resultaat krijg je te zien in een online gallery. De bestanden zijn in hoge resolutie, zodat je ze ook kunt downloaden. En mocht je het fijn vinden om de gallery te delen met vrienden en familie dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van de foto’s.

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Prijzen Bruidsfotograaf Limburg

We merken dat de meeste bruiloften die we in Limburg fotograferen ongeveer 8 tot 10 uur duren. Onze vanaf-prijs is €1895, voor 6 uur door één fotograaf en een mini-album. Klik hieronder voor onze prijzen of neem meteen contact op.

Favoriete Trouwlocaties in Limburg

Maar even terug naar jullie zoektocht naar een trouwfotograaf in Limburg. Qua trouwlocaties, waar we bekend mee zijn, kun je denken aan kasteeltje Hattem, kasteel Dalenbroeck, Het Winselerhof, Altembrouck en nog veel andere locaties. We zijn door de jaren heen op veel verschillende plekken geweest en komen elk jaar weer bij nieuwe trouwlocaties. Wellicht is het goed om te weten dat we graag improviseren. Dus ook al zijn we nog niet eerder op een locatie geweest, we weten altijd goed om te gaan met de lichtsituaties die op een plek zijn. Op die manier krijgen jullie onder elke omstandigheden mooie trouwfoto’s.