Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotograaf Elburg

Ja! Jullie gaan trouwen in Elburg (of in de buurt, zoals Nunspeet of ’t Harde) en zoeken nu een trouwfotograaf die past bij jullie wensen. Als lokale trouwfotograaf, wonende in Elburg, zijn we dus behoorlijk bekend met alle mooie plekjes die hier te vinden zijn. Ontdek meer over onze unieke bruidsfotografie stijl met de keuze tussen één of twee professionele fotografen.

Betoverende fotolocaties in en rondom Elburg

Elburg is een schilderachtig standje waar veel te voer bereikbaar is. Kies voor een romantische fotoshoot in de historische straatjes zoals de Westerwalstraat. Of loop een stukje over de stadswal en eindig aan de havenkade.

Daarnaast hebben we diverse natuurgebieden rondom dit prachtige stadje liggen.
Zo gaan we zelf bijvoorbeeld graag naar de Strekdam, kiezen voor de oude haveningang ‘Kop van ’t Ende’ of rijden net iets langer door naar één van de stranden. 

Een andere optie is om met de auto naar ’t Harde of Nunspeet te rijden en daar een mooie wandelroute langs de heide te pakken. Dan heb je de combinatie tussen uitgestrekte velden en een stukje bos.

Trouwen Rijsgaardhoeve Elburg 012
Loveshoot Elburg Kerst in de Vesting 0081
Loveshoot Elburg Vivian Pascal 004

Ontspannen en onvergetelijke bruidsfotografie

Wij adviseren om maximaal twee fotolocaties te kiezen. Dit houdt je fotoshoot overzichtelijk en ontspannen. Reserveer 60 minuten voor de fotoshoot plus eventuele reistijd. Liever geen fotoshoot? Dat kan natuurlijk. We willen graag dat jullie je tijdens de trouwdag zo ontspannen mogelijk voelen, dus geef vooral aan wat voor jullie werkt.

Bruidsfotografie Workshop Elburg Lucca 001
Verlovingsshoot Elburg Cheryl Maarten 023

Vragen over bruidsreportages?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Unieke bruidsfotografie in Elburg

Wij hebben ruime ervaring met het fotograferen van bruiloften in Elburg en we wonen zelfs in Elburg. 

Onze bruidsfotografie kenmerkt zich door de kleuren die we gebruiken in onze foto’s. Ze zijn helder en écht. Je zou het tijdloos kunnen noemen. We vinden het van belang dat je bij het kijken van de foto’s direct terugkeert naar het moment waarop de foto gemaakt is. Ontdek ons portfolio voor inspiratie.

Onze bruidsreportages: details, momenten en emoties

Wij leggen een mix van detailfoto’s, bijzondere momenten en vooral veel emotie vast. Ons doel is om jullie trouwreportage zo te maken dat hij de hele dag laat zien. Inclusief de zorgvuldig geplande details en jullie dierbare gasten. Overweeg om twee fotografen te boeken voor nog meer bijzondere trouwfoto’s.

MR1 9566 1

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Elburg te boeken

1.

Één of twee bruidsfotografeB

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.

2.

500+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Elburg.

3.

Heldere en Kleurrijke beelden
Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.

4.

Echte Momenten

Focus op echte momenten en emoties.

5.

Binnen 6 weken je Trouwfoto's
We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.

6.

Duidelijke All-in Prijzen

Gewoon een duidelijke “all-in” prijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Onze Werkwijze: één of twee fotografen

Kies tussen één of twee fotografen om jullie trouwdag vast te leggen.  Wil je graag een complete weergave van jullie trouwdag waarbij ook de voorbereidingen vastgelegd worden, dan is het al vaak een goed idee om voor twee fotografen te kiezen. We kunnen ons opsplitsen en zo op jullie beide beginlocaties fotograferen.

Maar ook tijdens de trouwdag zelf is het handig om twee fotografen te hebben. Er zijn 3 hoofdredenen.

1. De eventuele fotoshoot is rustiger, want we werken om en om waardoor we meer zien.
2. Tijdens een officieel moment hoeven we minder heen en weer te lopen (en zijn we dus minder “aanwezig”).
3. Omdat we onze taken kunnen verdelen weet je zeker dat de reportage straks de must-have momenten laat zien, maar ook alle kleine persoonlijke momentjes van jullie en jullie gasten.

Mochten jullie toch liever 1 fotograaf willen dan is dat ook mogelijk. Laat vooral horen wat voor jullie het fijnst is en mocht je twijfelen dan hebben we hier nog meer informatie staan over onze werkwijze.

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Prijzen Bruidsfotograaf Elburg

De meeste bruiloften die we in Elburg fotograferen duren tussen de 8 en 10 uur. Onze vanaf-prijs is €1895, voor 6 uur door één fotograaf en een mini-album. Bekijk onze prijzen of neem meteen contact op.

Favoriete Trouwlocaties in Elburg

Elburg heeft enkele prachtige trouwlocaties, zoals de Bakkersmolen van Schuld, de Rijsgaardhoeve, Restaurant Lucca en Fruittuin Verbeek. We delen graag onze ervaringen en tips voor de perfecte trouwlocatie in Elburg en omgeving.

Trouwlocaties in de omgeving van Elburg

Als jullie bereid zijn iets verder te reizen, zijn er ook prachtige trouwlocaties in de omgeving, zoals De Havixhorst, Onder Ons in Dalfsen, Hulshorst met Koetshuis Hulshorst of Het Roode Koper in Leuvenum. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijke aanbevelingen en tips.

Vragen of interesse in onze bruidsfotografie?

Wij staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en onze ervaringen te delen. Zijn wij de perfecte bruidsfotograaf voor jullie trouwdag? Neem dan zeker contact met ons op via het vragenformulier onder aan deze pagina. 

Onze beschikbaarheid kun je ook alvast controleren. We leggen graag jullie bijzondere trouwdag vast!