Bruidsfotograaf Elburg

Ja! Jullie gaan trouwen in Elburg (of in de buurt, zoals Nunspeet of ’t Harde) en zoeken nu een trouwfotograaf die past bij jullie wensen. Wij wonen zelf in Elburg en zijn dus behoorlijk bekend met alle mooie plekjes die hier te vinden zijn. En we hebben de optie om voor 1 of 2 trouwfotografen te gaan. Lees vooral even verder.

Mooie fotolocaties voor een bruiloft in Elburg

Wat zo leuk is aan Elburg is dat je veel te voet kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fotoshoot in 1 van de oude straatjes zoals de Westerwalstraat, een stukje van de wal meepakken en eindigen aan de havenkade. Maar ook hebben we diverse natuurgebieden rondom dit prachtige stadje liggen.
Zo gaan we zelf bijvoorbeeld graag naar de Strekdam, kiezen voor de oude haveningang ‘Kop van ’t Ende’ of rijden net iets langer door naar één van de stranden. 

Een andere optie is om met de auto naar ’t Harde of Nunspeet te rijden en daar een mooie wandelroute langs de heide te pakken. Dan heb je de combinatie tussen uitgestrekte velden en een stukje bos.

Trouwen Rijsgaardhoeve Elburg 012
Loveshoot Elburg Kerst in de Vesting 0081
Loveshoot Elburg Vivian Pascal 004
Sowieso raden we aan om liefst te kiezen voor 1, maximaal 2 fotolocaties. Dit houdt je fotoshoot overzichtelijk en ontspannen. We adviseren om zo’n 60 minuten te nemen voor de shoot plus eventuele reistijd. Maar mochten jullie een reportage willen waar geen fotoshoot is: ook goed! We willen graag dat jullie je tijdens de trouwdag zo ontspannen mogelijk voelen, dus geef vooral aan wat voor jullie werkt.
Bruidsfotografie Workshop Elburg Lucca 001
Verlovingsshoot Elburg Cheryl Maarten 023

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Bruidsfotograaf Elburg

Goed, we hebben dus de nodige ervaring met het fotograferen van bruiloften in Elburg en we wonen zelfs in Elburg. Wat kunnen we voor júllie betekenen? Zoals we zojuist al schreven hebben we de mogelijkheid om te kiezen voor 1 of 2 fotografen. 

Onze fotografie kenmerkt zich door de kleuren die we gebruiken in onze foto’s. Ze zijn helder en écht. Je zou het tijdloos kunnen noemen. We vinden het van belang dat je bij het kijken van de foto’s direct terugkeert naar het moment waarop de foto gemaakt is. Dat je ineens weer midden in je dag zit.

Details, momenten en emotie

Onze reportages hebben een mix van detailfoto’s, bijzondere momenten en vooral veel emotie. We willen dat een trouwreportage van begin tot eind laat zien hoe de dag was. Alle plannen die jullie zo zorgvuldig voor deze dag hebben gemaakt hoor je terug te kunnen zien in de reportage en dus doen we daar graag ons best voor. En uiteraard fotograferen we zowel jullie als jullie dierbare gasten. Het handige van twee fotografen hebben op je bruiloft is dat je automatisch meer foto’s krijgt. Zo kan bijvoorbeeld Ramon zich richten op jullie twee en ik richt me dan op jullie gasten.

Bedenk van te voren even wat je wilt qua fotoshoot. Het ene stel wil heel graag een fotoshoot, terwijl het andere stel juist liever de hele dag wil laten gebeuren. We denken graag met jullie mee hoe we de reportage een fijne weerspiegeling kunnen laten zijn van jullie trouwdag. Laat gewoon horen hoe jullie de perfecte trouwdag voor jullie zien en wie weet hebben wij dan nog tips.

MR1 9566 1

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Elburg te boeken

1.

Één of twee bruidsfotografen

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.

2.

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Elburg.

3.

Heldere en Kleurrijke beelden
Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.

4.

Echte Momenten
We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.

5.

Binnen 6 weken je Trouwfoto's
We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.

6.

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd
Gewoon een duidelijke “all-in” prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Onze Werkwijze

We hebben bij Mon et Mine de optie om voor 1 of 2 fotografen te gaan. Wil je graag een complete weergave van jullie trouwdag waarbij ook de voorbereidingen vastgelegd worden, dan is het al vaak een goed idee om voor 2 fotografen te kiezen. We kunnen ons opsplitsen en zo op jullie beide beginlocaties fotograferen.

Maar ook tijdens de trouwdag zelf is het handig om twee fotografen te hebben. Er zijn 3 hoofdredenen.

1. De eventuele fotoshoot is rustiger, want we werken om en om waardoor we meer zien.
2. Tijdens een officieel moment hoeven we minder heen en weer te lopen (en zijn we dus minder “aanwezig”).
3. Omdat we onze taken kunnen verdelen weet je zeker dat de reportage straks de must-have momenten laat zien, maar ook alle kleine persoonlijke momentjes van jullie en jullie gasten.

Mochten jullie toch liever 1 fotograaf willen dan is dat ook mogelijk. Laat vooral horen wat voor jullie het fijnst is en mocht je twijfelen dan hebben we hier nog meer informatie staan over onze werkwijze.

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Prijzen Bruidsfotograaf Elburg

We merken dat de meeste bruiloften die we in Elburg fotograferen ongeveer 8 tot 10 uur duren. Onze vanaf-prijs is €1795, voor 6 uur door één fotograaf en een mini-album. Klik hieronder voor onze prijzen of neem meteen contact op.

Favoriete Trouwlocaties in Elburg

Elburg is natuurlijk een klein stadje. En dus heb je niet eindeloos veel mooie trouwlocaties. Maar tot onze favorieten behoren bijvoorbeeld de Bakkersmolen van Schuld. Wij mochten hier afgelopen jaar het eerste huwelijk fotograferen dat plaatsvond en dat maakte behoorlijk veel indruk. De combinatie tussen moderne luxe en oude sfeer werkt enorm goed. En dan helemaal met die mooie bloemen en kaarsen er bij…

Ook zijn we bekend met de Rijsgaardhoeve. Een heerlijke nieuwe trouwlocatie in Elburg. Ook Lucca en At Sea zijn ons bekend. En ken je Fruittuin Verbeek al? Hou je van die combinatie van landelijk, bourgondisch en in dit geval dus niet te ver weg, dan is Fruittuin Verbeek ook een hele fijne locatie.

Trouwlocaties in de omgeving van Elburg

Mocht je nou ook bereid zijn om iets verder te rijden richting het Noorden, dan ben je met zo’n 30 minuten bij De Havixhorst, of je kunt bij Onder Ons in Dalfsen zijn, achter Zwolle. De andere kant op, meer richting Nunspeet, heb je Hulshorst met Koetshuis Hulshorst. Die locatie hebben we nu een keer of 4 meegemaakt en het eten is en blijft er heerlijk! De kunt hier zowel binnen als buiten trouwen en de locatie is omringd door prachtige bomen. De fotoshoot kun je dus ook hier doen, extra handig.

Ongeëvenaarde luxe

En ben je bereid om iets verder naar het Zuid-Westen te rijden, vanaf Elburg, en is luxe voor jullie van het grootste belang, kijk dan vooral even bij Het Roode Koper in Leuvenum. Voor ons is het vanaf Elburg ene klein halfuurtje rijden, maar het lijkt net alsof je in België bent. Een ongeëvenaarde trouwlocatie waar we dolgraag komen.

 Sowieso geven we je graag tips over alles wat met trouwen te maken heeft. Dus stel vooral jullie vragen. We hebben een uitgebreid netwerk met mensen met wie we graag samenwerken en we kennen ook heel wat trouwlocaties, dus wie weet kunnen we je ergens mee helpen.

Zijn wij wellicht de perfecte fotograaf voor jullie bruiloft, laat het dan vooral horen. We zien graag je mailtje of telefoontje verschijnen.