Bruidsfotograaf Brabant

Yes, jullie gaan trouwen in Brabant en zoeken dus een bruidsfotograaf in Brabant. En laten wij nou heel graag naar deze provincie komen…

Zal ik eens heel eerlijk toegeven dat Brabant onze favoriete trouwprovincie is? Echt waar, de gastvrijheid in deze provincie is uitzonderlijk. Ook lijkt het vaak alsof je in het buitenland bent, helemaal met die sfeervolle plekken. En dan die bourgondische manier van trouwen, heerlijk!

Trouwfotograaf Brabant

We wonen misschien zelf in Elburg, maar we zitten voor de meeste bruiloften een uurtje in de auto en omdat de reiskosten toch voor onszelf zijn, reizen we vaak het hele land door. Zo legden we tot nu toe zo’n 400 bruiloften vast. En een groot deel hiervan was in Brabant. Ramon’s zus is bijvoorbeeld ook in Brabant getrouwd!

De liefde voor de romantiek van de natuur zie je terug in onze trouwreportages. We merken ook dat onze bruidsparen graag een fotoshoot in de natuur willen. We gaan dan bijvoorbeeld in 1 a 1,5 uur naar een mooie plek om daar foto’s te maken van jullie als bruidspaar zijnde. Alles op een zo ontspannen mogelijke manier, zodat ook dit moment van jullie dag ongedwongen is. We horen vaak dat bruidsparen dit moment als een soort rustmoment zien, achteraf. Waarop je elkaar nog even fijn kunt spreken, voordat je meevliegt in de trouwdag.

Onze Werkwijze

Onze trouwfoto’s zijn heel helder en kleurrijk. En de zwartwit beelden hebben lekker veel contrast. We bewerken dan ook al jullie trouwfoto’s, de foto’s die door de selectie komen, op onze eigen unieke manier. En die zwartwitbeelden krijg je naderhand natuurlijk ook in kleur.

De foto’s komen in een online gallery te staan, zodat jullie ze kunnen downloaden in hoge resolutie. Maak er maar prints en wall-art van als je wilt. Of deel ze met vrienden en familie. Makkelijk, toch?

We fotograferen vaak trouwdagen waar we van het begin tot een deel van het feest bij mogen zijn. We beginnen dan bijvoorbeeld tijdens de voorbereidingen, bijvoorbeeld een uur voor de trouwjurk aangaat. Tijdens dit moment splitsen we ons op, zodat we bij jullie beiden foto’s kunnen maken.

Mochten wij jullie trouwfotograaf in Brabant zijn, reken er dan op dat we binnen 3 weken na jullie trouwdag al het resultaat laten zien. En een weekje later heb je het albumontwerp, zodat jullie binnen korte tijd uiteindelijk het trouwalbum hebben. Op die manier hoef je dus niet maanden te wachten. Het album maken we uiteindelijk samen met jullie. Het eerste voorstel komt van mij en de feedback geven jullie. Op die manier wordt het jullie trouwalbum.

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Brabant te boeken

1

Niet 1 Bruidsfotograaf, maar 2!

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.
2

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Amsterdam.
3

Heldere en Kleurrijke beelden

Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.
4

Echte Momenten

We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.
5

Binnen 3 weken je Trouwfoto's

We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.
6

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd

Gewoon een duidelijke "all-in" prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Recente Trouwreportages in Brabant

Trouwen bij Kasteelhoeve Geldrop | Annemieke & Bart-Jan

| Bruidsfotograaf Brabant Featured, Landelijke Bruiloft, Landgoed Bruiloft | 5 Comments
Hoeveel geluk kun je hebben? Je kiest er voor om te trouwen in Oktober en je krijgt niet alleen zonnig weer, maar ook 27 graden! Annemieke mailde me nog even…

Bruiloft bij Kasteel Maurick | Guido & Calle

| Botanische Bruiloft, Bruidsfotograaf Brabant Featured, Bruidsfotografie, Kasteel Bruiloft | One Comment
En dan sta je in Brabant. Voor een bruiloft bij Kasteel Maurick wat bij Vught ligt. Zo'n echt sprookjesachtig kasteel met ophaalbrug, torentjes en een prachtige tuin. Guido en Calle…

Bruiloft Landgoed Luchtenburg | Sandra & Anthony

| Bruidsfotograaf Brabant Featured, Bruidsfotografie, Bruiloft met Kinderen, Landgoed Bruiloft, Trouwen in het Bos, Vintage en Bohemian Bruiloft, Weddingplanner "Het Bruidsmeisje" | 5 Comments
De perfecte trouwdag Sandra is twee jaar bezig geweest met het uitdenken en regelen van haar perfecte dag. En jullie mogen beslissen of het haar gelukt is om er een…

Bruiloft Domaine d’Heerstaayen | Kim & Sander

| Bruidsfotograaf Brabant Featured, Bruidsfotografie, Domaine d'Heerstaayen, Vintage en Bohemian Bruiloft | One Comment
Een persoonlijke bruidsreportage bij Domaine d'Heerstaayen Nu zou ik natuurlijk Ramon kunnen vragen om een blogpost te schrijven over deze reportage, omdat het zijn eigen zusje betreft. Maar ik ken Ramon:…

Twee Trouwfotografen

Je merkt het al, twee trouwfotografen dus, zodat jullie dag vanuit twee standpunten wordt vastgelegd. Ramon let goed op de overzichten van de dag. Op de sfeer en de locatie en de grote gebeurtenissen. En ik, Hermine, let juist meer op kleine details; dingen waar jullie óok aandacht aan hebben besteed. Dingen die iets over jullie trouwdag vertellen. Samen fotograferen we niet alleen jullie als bruidspaar, maar ook zeker jullie gasten. Want die zijn heel bewust uitgenodigd. Of jullie nou trouwen met een klein gezelschap of juist een grote groep: wij leggen graag al jullie speciale momenten vast.

Prijzen Bruidsfotograaf Brabant

We merken dat een trouwreportage gemiddeld zo’n 10 uur duurt. Op die manier heb je foto’s van de voorbereidingen tot het eerste half uur of uur van het feest. Uiteraard is elke dag verschillend, dus we zijn per half uur bij te boeken. Wanneer we er 10 uur mogen zijn, met een prachtig trouwalbum, dan kost dit €3500.

Mocht je een kortere reportage willen, zonder groot trouw-album en van een uur of 6, denk dan aan €2100. Sowieso zijn alle pakketten aan te passen qua uren en dikte van het trouwalbum, dus stuur ons vooral een mailtje indien jullie vragen hebben.  Onze agenda voor 2019 begint aardig vol te raken, dus wacht niet te lang ;)

Kim & Tim

Jullie gaven ons tijdens onze dag rust. We hoefden voor ons gevoel niet extra alert te zijn om alles mee te krijgen. We wisten dat we jullie als extra paar ogen hadden om de dag vast te leggen. Daardoor konden wij gewoon genieten van het moment.

Bekijk de reportage

Favoriete Trouwlocaties in Brabant

Denk qua omgevingen bijvoorbeeld aan het romantische Kasteel Maurick, in Noord-Brabant, of aan Landgoed Luchtenburg. Maar ook Domaine d’Heerstaayen bezochten we al een aantal keren. Zo’n locatie waar je het idee hebt dat je midden in Frankrijk zit. Een beetje zoals De Hazelhof. Andere prachtige locatie zijn De Kasteelhoeve in Geldrop, Landgoed Groenhoven en de Treeswijkhoeve in Waalre. En het sfeervolle Meneer van Eijck kennen we natuurlijk ook. Stuk voor stuk locaties die op hele groene plekken liggen. Met ofwel grote aangelegde parken, ofwel mooie bossen en landgoederen in de buurt.

Kasteel Maurick

Bruiloft bij Kasteel Maurick, Brabant.

Bergzicht de Raaf

Domaine d’Heerstaayen

Trouwen in Brabant bij domaine d'Heerstaayen

Kasteelhoeve Geldrop

Treeswijkhoeve

De Hazelhof

Informeer naar jullie trouwdatum

We hopen dat we jullie bruiloft in Brabant mogen vastleggen. Samen met jullie willen we er een reportage van maken die precies weergeeft hoe jullie trouwdag écht was. Met aandacht voor de momenten, voor de emoties, de mensen en de details. In prachtige kleuren vastgelegd, door twee bruidsfotografen.