Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotograaf Brabant

Yes, jullie gaan trouwen in Brabant en zoeken dus een bruidsfotograaf in Brabant. En laten wij nou heel graag naar deze provincie komen…
Zal ik eens heel eerlijk toegeven dat Brabant onze favoriete trouwprovincie is? Echt waar, de gastvrijheid in deze provincie is uitzonderlijk. Ook lijkt het vaak alsof je in het buitenland bent, helemaal met die sfeervolle plekken. En dan die bourgondische manier van trouwen, heerlijk!

Bruidsfotograaf Brabant, dat zijn wij!

We wonen misschien zelf in Elburg, maar we zitten voor de meeste bruiloften een uurtje in de auto en omdat de reiskosten toch voor onszelf zijn, reizen we vaak het hele land door. Zo legden we tot nu toe zo’n 450 bruiloften vast. En een groot deel hiervan was in Brabant. Ramons zus is bijvoorbeeld ook in Brabant getrouwd!

Trouwen Kasteelhoeve Geldrop 026
Trouwen Kasteelhoeve Geldrop 030 2
Bruiloft Kasteel Maurick 035

De liefde voor de romantiek van de natuur zie je terug in onze trouwreportages. We merken ook dat onze bruidsparen graag een fotoshoot in de natuur willen. We gaan dan bijvoorbeeld in 1 a 1,5 uur naar een mooie plek om daar foto’s te maken van jullie als bruidspaar zijnde. 

Alles op een zo ontspannen mogelijke manier, zodat ook dit moment van jullie dag ongedwongen is. We horen vaak dat bruidsparen dit moment als een soort rustmoment zien, achteraf. Waarop je elkaar nog even fijn kunt spreken, voordat je meevliegt in de trouwdag.

Domaine d Heerstaayen Bruiloft Winter 003 2
Vintage bruiloft Treeswijkhoeve 0331

Twee Trouwfotografen of één?

Je merkt het al, twee trouwfotografen dus, zodat jullie dag vanuit twee standpunten wordt vastgelegd. Ramon let goed op de overzichten van de dag. Op de sfeer en de locatie en de grote gebeurtenissen. En ik, Hermine, let juist meer op kleine details; dingen waar jullie óok aandacht aan hebben besteed. Dingen die iets over jullie trouwdag vertellen. 

Samen fotograferen we niet alleen jullie als bruidspaar, maar ook zeker jullie gasten. Want die zijn heel bewust uitgenodigd. Of jullie nou trouwen met een klein gezelschap of juist een grote groep: wij leggen graag al jullie speciale momenten vast.

Toch liever één fotograaf? Ook dit is mogelijk!

MR1 9566 1

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Brabant te boeken

1.

Één of twee bruidsfotografen

Kies zelf of je ons als duo wilt of alleen één fotograaf.

2.

500+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Brabant.

3.

Heldere en Kleurrijke beelden
Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.

4.

Echte Momenten
We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.

5.

Binnen 6 weken je Trouwfoto's
We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.

6.

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd
Gewoon een duidelijke “all-in” prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Onze Werkwijze

Onze trouwfoto’s zijn heel helder en kleurrijk. En de zwartwit beelden hebben lekker veel contrast. We bewerken dan ook al jullie trouwfoto’s, de foto’s die door de selectie komen, op onze eigen unieke manier. En die zwartwitbeelden krijg je naderhand natuurlijk ook in kleur.

De foto’s komen in een online gallery te staan, zodat jullie ze kunnen downloaden in hoge resolutie. Maak er maar prints en wall-art van als je wilt. Of deel ze met vrienden en familie. Makkelijk, toch?

We fotograferen vaak trouwdagen waar we van het begin tot een deel van het feest bij mogen zijn. We beginnen dan bijvoorbeeld tijdens de voorbereidingen, bijvoorbeeld een uur voor de trouwjurk aangaat. Tijdens dit moment splitsen we ons op, zodat we bij jullie beiden foto’s kunnen maken.

Mochten wij jullie trouwfotograaf in Brabant zijn, reken er dan op dat we binnen 3 weken na jullie trouwdag al het resultaat laten zien. En een weekje later heb je het albumontwerp, zodat jullie binnen korte tijd uiteindelijk het trouwalbum hebben. 

Op die manier hoef je dus niet maanden te wachten. Het trouwalbum maken we uiteindelijk samen met jullie. Het eerste voorstel komt van mij en de feedback geven jullie. Op die manier wordt het jullie trouwalbum.

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Prijzen Bruidsfotograaf Brabant

We merken dat de meeste bruiloften die we in Brabant fotograferen ongeveer 8 tot 10 uur duren. Onze vanaf-prijs is €1895, voor 6 uur door één fotograaf en een mini-album. Klik hieronder voor onze prijzen of neem meteen contact op.

Favoriete Trouwlocaties in Brabant

Denk qua omgevingen bijvoorbeeld aan het romantische Kasteel Maurick, in Noord-Brabant, of aan Landgoed Luchtenburg. Maar ook Domaine d’Heerstaayen bezochten we al een aantal keren. Zo’n locatie waar je het idee hebt dat je midden in Frankrijk zit. Een beetje zoals De Hazelhof. Andere prachtige locatie zijn De Kasteelhoeve in Geldrop, Landgoed Groenhoven en de Treeswijkhoeve in Waalre. En het sfeervolle Meneer van Eijck kennen we natuurlijk ook. Stuk voor stuk locaties die op hele groene plekken liggen. Met ofwel grote aangelegde parken, ofwel mooie bossen en landgoederen in de buurt.