Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bruidsfotograaf Amsterdam

Wat leuk! De kans is erg groot dat jullie gaan trouwen in Amsterdam en een trouwfotograaf zoeken. Tada, daar zijn we! We hebben heel veel ervaring. De afgelopen jaren fotografeerden we zo’n 450 bruiloften en een stuk of 20 daarvan waren in Amsterdam. Omdat we dus redelijk bekend zijn in de omgeving, laten we je graag zien waarom wij een goede keuze zijn als bruidsfotograaf in Amsterdam.

Mooie fotolocaties voor een bruiloft in Amsterdam

We merken dat veel bruidsparen die in Amsterdam trouwen dit ook graag terug laten zien in een fotoshoot. Zo fotograferen we dan vaak, op een spontane en ontspannen manier, langs de grachten. Denk bijvoorbeeld aan de Magere Brug. Je vindt deze over de Amstel. We gaan ook regelmatig naar de Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht. Tijdens een wandeling van een uur bijvoorbeeld, kun je op diverse plekjes op de foto gaan. 

Het is voor deze bruidsfotograaf amsterdam van belang dat jullie je fijn voelen tijdens de fotoshoot. We nemen dus voldoende tijd en laten jullie jezelf zijn op de foto’s. Want dat wil je uiteindelijk terugzien in de reportage, toch?

Ook het Rijksmuseum is een hele mooie omgeving. Als achtergrond en herkenbaar symbool van Amsterdam, maar ook als een plek waar je bij regen makkelijk onder de poorten op de foto kunt. 

We hebben veel ervaring met diverse weersomstandigheden en werken met jullie samen om de shoot zo ongedwongen mogelijk te krijgen. Dat jullie jezelf herkennen, mede doordat het allemaal niet zo geposeerd hoeft.

Bruidsfotografie De Kas Amsterdam 016
Bruidsfotografie Amsterdam Industriele Groote Club 025
Bruidsfotografie Sophie en Robert 032

Andere plekken in Amsterdam waar we vaak trouwfoto’s maken zijn natuurlijk Het Vondelpark en het Amstelpark. Plekken waar je een mooie mix hebt tussen natuur en stad. Zoals je misschien wel kunt zien, houden we heel veel van de romantiek van de natuur. Dit proberen we dan ook in de foto’s naar voren te laten komen.

Voor de fotoshoot kun je rekening houden met ongeveer 1,5 uur. We hebben dit echt wel samen nodig, omdat je in Amsterdam vaak met taxi’s of lopend je verplaatst. Het parkeren kan een uitdaging zijn, dus we raden onze stellen aan om ruim de tijd te nemen voor bruidsfoto’s. Op deze manier blijft de fotoshoot ook ontspannen. 

We improviseren graag tijdens een dag en vinden het heerlijk om van te voren met jullie na te denken over al jullie plannen. Stuur ons ook gerust een mailtje wanneer je niet uit de planning komt. Wij zijn namelijk graag jullie bruidsfotograaf in Amsterdam.

Bruidsfotografie Amsterdam Tassenmuseum 020
Wedding Hangar Amsterdam 018 1

Bruidsfotograaf Amsterdam

Wat ons werk best wel uniek maakt is het feit dat we standaard met twee volwaardige fotografen komen. En wist je dat we zelf ook getrouwd zijn? 

Tijdens de dag zijn we goed op te splitsen. Bijvoorbeeld wanneer jullie de voorbereidingen op aparte locaties doen. We hebben wel eens meegemaakt dat de bruidegom in een hotel verbleef met zijn familie, terwijl de bruid met haar naasten in een B&B verbleef. 

De first look vond vervolgens op 1 van die prachtige bruggen van Amsterdam plaats. Het is dan handig om twee fotografen te hebben. Niet alleen voor die voorbereidingen, maar ook voor het vastleggen van jullie reactie op elkaar. 

En tijdens de fotoshoot is het ook handiger dat er een extra persoon bij is die dingen kan dragen of op waardevolle zaken kan letten.

MR1 9566 1

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Amsterdam te boeken

1.

Één of twee bruidsfotografen

Twee volwaardige fotografen die op 2 plekken tegelijkertijd kunnen zijn.

2.

400+ Bruiloften ervaring

En dus ook zeker ervaring in en rond Amsterdam.

3.

Heldere en Kleurrijke beelden
Onze stijl is herkenbaar door de mooie kleuren en sterkte contrasten.

4.

Echte Momenten
We houden, net als jullie, van momenten en leggen die dan ook graag vast.

5.

Binnen 6 weken je Trouwfoto's
We zijn full-time bruidsfotograaf en kunnen dus snel ons werk leveren. Het albumontwerp heb je ook snel.

6.

Prijzen inc. BTW, reiskosten en reistijd
Gewoon een duidelijke “all-in” prijs, zodat je weet waar je aan toe bent qua prijs.

Onze Werkwijze

We schreven het net al: voor ons is het van belang dat jullie je dag kunnen beleven en wij maken daar dan foto’s van. We fotograferen momenten, zonder ze te onderbreken. We focussen ons op jullie vrienden en familie, naast dat we natuurlijk ook mooie beelden van jullie twee maken. Onze foto’s hebben een herkenbare stijl qua kleur en helderheid. Een stijl waarbij alle aandacht naar de foto’s gaat en niet naar een ‘filtertje’. We houden van het fotograferen van kleine details, zoals een fiets in Amsterdam, die prachtige statige panden of die herkenbare Amsterdammertjes.

Ook leggen we de omgeving goed vast. Jullie trouwen in Amsterdam voor een reden en dus mag dat best te zien zijn in de foto’s. Zo richt Ramon zich bijvoorbeeld op het maken van overzichtsbeelden en sfeerbeelden waarin meteen te zien is waar jullie dag plaatsvond. En die details neem ik (Hermine) vaak voor mijn rekening.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie dag. Dit kan via Skype, telefoon of bij ons thuis. We kijken mee naar jullie draaiboek en kijken of we nog tips hebben. We laten ons goed informeren, zodat we op de dag zelf geruisloos te werk kunnen gaan. Op die manier kunnen jullie, achteraf, terugkijken op een heerlijke trouwreportage.

Heb je een vraag?

We delen graag onze kennis en ons netwerk met onze bruidsparen. Heb je nog vragen over bruidsreportages of jullie trouwdag?

over ons mon et mine 004 360x350 1

Prijzen Bruidsfotograaf Amsterdam

We merken dat de meeste bruiloften die we in Amsterdam fotograferen ongeveer 8 tot 10 uur duren. Onze vanaf-prijs is €1895, voor 6 uur door één fotograaf en een mini-album. Willen jullie twee fotografen dan start onze prijs bij €2895. Klik hieronder voor onze prijzen of neem meteen contact op.

Favoriete Trouwlocaties in Amsterdam

Qua trouwlocaties hebben wij bruiloft-ervaring bij bijvoorbeeld het statige Koninklijke Industrieele Groote Club, dat uitzicht heeft op De Dam. Het is superleuk om dan ook foto’s te maken vanuit het gebouw, neerkijkend op De Dam. We zijn ook bij het West-Indisch Huis geweest, The Grand, De Rode Hoed, Het Pulitzer Hotel en The College Hotel. Locaties met veel geschiedenis, originele elementen en een chique sfeer.

Maar we hebben ook ervaring met hippe plekken zoals Pllek en De Hangar. Bekijk bijvoorbeeld eens deze supertoffe botanische bruiloft. De Kas, misschien wel de lichtste trouwlocatie van Amsterdam is ook een plek waar we graag komen. En wat denk je van deze buitenbruiloft in Het Amstelpark? Je hebt even geluk nodig qua weer, maar wat een plek, midden in Amsterdam! Ook het Tassenmuseum kennen we, we zijn bij Artis geweest en we fotografeerde afgelopen winter bij Hotel Droog. En dan zijn we bijna nog vergeten om het Rijk van de Keizer te benoemen… wat een heerlijke industriële plek. Qua sfeer misschien wel vergelijkbaar met het Transformatorhuis en Westerliefde, hoewel die laatste twee locaties iets minder “landelijk” zijn natuurlijk.

Trouwlocaties die vlak bij Amsterdam liggen zijn bijvoorbeeld Paviljoen Puur, Het Broeker Huis en de Arendshoeve (Garden of Amsterdam). Stuk voor stuk locaties waar we met veel plezier trouwfoto’s hebben gemaakt.