Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Botanical bruiloft inspiratie | Emily, Matt en hun bruiloft in Amsterdam

Amsterdam bruiloft Hangar 0048

Botanical Bruiloft in Amsterdam

In de winter laten we wel vaker blogs zien met daarin de detailfoto’s die we maakten tijdens te gekke bruiloften van het afgelopen seizoen. Ditmaal zijn Emily & Matt aan de beurt en hun Botanische Bruiloft. Ze trouwden afgelopen jaar bij De Hangar in Amsterdam en wij fotografeerden hun trouwdag in Amsterdam. We begonnen bij de voorbereidingen en eindigden toen het licht aanging bij het feest. Eigenlijk letterlijk de hele dag dus.

Amsterdam bruiloft Hangar 0043

Al die heerlijke lichte kleurtjes bij elkaar…. Jo Malone, prachtig drukwerk en Jimmy Choo. Fijn om te fotograferen.

Amsterdam bruiloft Hangar 0044

Terwijl de bruid en bridesmaids allemaal in een prachtige hotelkamer verbleven met hele rustige kleuren, was de bruidegom in hun eigen appartement met heerlijke knalkleuren.

Amsterdam bruiloft Hangar 0045 Amsterdam bruiloft Hangar 0046 Amsterdam bruiloft Hangar 0047 Bloemwerk tijdens een botanical bruiloft in Amsterdam.

Mocht je je inmiddels afvragen waar die prachtige bloemen vandaan komen: AP Bloem regelde het bloemwerk. Een fijne partij om mee te werken en ze leveren geweldig werk. Echt weer even anders dan wat je normaal gesproken vaak ziet.

Amsterdam bruiloft Hangar 0052Amsterdam bruiloft Hangar 0050 Amsterdam bruiloft Hangar 0051 Amsterdam bruiloft Hangar 0055 Het gezelschap ging per bootje naar de trouwlocatie. Dit is in Amsterdam een veelgemaakte keuze, omdat je in de stad toch wat lastig zit vaak qua parkeren en rijden. Dus de bruid met haar gevolg in een bootje, op naar de locatie. De bruidegom was daar inmiddels al gearriveerd, ook middels het water.

Boottocht tijdens je bruiloft in Amsterdam Amsterdam bruiloft Hangar 0054 Amsterdam bruiloft Hangar 0059 De kus tijdens de trouwceremonie tijdens een botanical bruiloft bij De Hangar. Mooi drukwerk en botanische elementen. Sfeervol borrelen bij De Hangar met Peroni. Amsterdam bruiloft Hangar 0078

En dan hebben we het nog niet gehad over alle heerlijke hapjes van De Hangar. Dit bruidspaar had er voor gekozen om de ceremonie over te laten gaan in een receptie met planken met hapjes. Dus er werd continu rondgelopen met talloze vers bereide speciale hapjes voor de gasten. Een tijdje later schoof men aan tafel aan om te genieten van een shared dinner.

Shared dining tijdens een internationale bruiloft. Amsterdam bruiloft Hangar 0062

Belmont Events had in samenwerking met de trouwlocatie de tafels gedekt en mooi gemaakt. Nog steeds in Botanical sfeer. Kleine persoonlijke touch: reepjes van Tony’s Chocolonely. En geloof het of niet, deze gingen bijna allemaal op.

Buiten dineren bij De Hangar in Amsterdam Amsterdam bruiloft Hangar 0064 Amsterdam bruiloft Hangar 0066 Amsterdam bruiloft Hangar 0068 Te gekke trouwringen met tillandsia. Als toetje een complete kaasplank met alles er op en er aan. Amsterdam bruiloft Hangar 0072

Het feest lieve mensen… deze bruiloft draaide echt om het feest. Met een hele speciale LED-dansvloer, een discobal die speciaal voor deze avond ingehuurd was en een te gekke band, was het echt een avond om nooit te vergeten.

Partytime bij De Hangar in Amsterdam Amsterdam bruiloft Hangar 0074 Spectaculair trouwfeest bij De Hangar Amsterdam bruiloft Hangar 0076 Heerlijk dansen in Amsterdam tijdens je trouwfeest.

Trouwadresjes in Amsterdam

Weddingplanners: Belmont Events
Visagist & Hair artist: Niki Vos
Trouwlocatie: Hangar Amsterdam
Trouwjurk: Bloomfeld
Trouwschoenen: Jimmy Choo
Bloemen: A.P. Bloem
Band: Je veux flâner

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

BewarenBewaren

BewarenBewaren