Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Bosbruiloft, de details | Bas & Gael

Bas Gael 132

Een tijdje geleden had ik contact met Richard van Trouwen in Het Bos. Hij gaf aan dat hij de foto’s van toen Bas & Gael gingen trouwen in het bos zo mooi vond dat hij ze graag op hun blog wilde laten zien. Uiteraard helemaal goed, maar toen ik de foto’s ging nazoeken, bedacht ik me dat we helemaal geen details-blogpost hebben gemaakt van deze trouwdag. Het is immers zo’n bijzondere dag geweest. Zo’n dag waar alles klopt.

Toen Bas & Gael in het bos trouwden…

Even een terugblik. De trouwdag begon in Naarden, in een hele fijn B&B met lekkere koffie. Zowel Bas als Gael waren hier aanwezig voor de voorbereidingen. Ze zagen elkaar niet veel later en reden vervolgens richting Hilversum waar de trouwceremonie zou plaatsvinden. We maakten eerst foto’s op de nabijgelegen heide. Wat een intense paarse kleur! En dat bos dat er omheen lag was ook al zo mooi fris qua kleuren.

Romantische trouwsetting

De ceremonie vond even later in het bos plaats. Naast een mooi pad was een complete setting neergezet door Trouwen in het Bos. Compleet met witte klapstoeltjes, rozenblaadjes en een prachtige backdrop. Het bruidspaar zat op een trouwbankje en overal stonden grote boeketten met Dahlia’s, eucalyptus, rozen, bellis en kamille. Weelderig, een beetje bohemian en sowieso heel erg sfeervol.

Receptie in de boskamer

Toen we na de ceremonie doorliepen naar de plek van de receptie, vielen we wederom in verbazing. Het was net alsof dit natuurlijke bos opgedeeld was in “boskamers”. Deze plek was open en gestyled met oude kratten, leuk mobulair, kamerplanten en mos. En dan die taartentafel…. heerlijke cupcakes, een naked cake en een rustiek aangeklede trouwtaart. Voor de kinderen was er limonade om te drinken en de volwassen gasten konden genieten van wijn en biertjes.

Buiten dineren

Het diner vond ook in het bos plaats. Het team van Trouwen in het Bos had inmiddels een aantal tafels helemaal klaargemaakt. Wederom perfect gestyled, met jute, houden planken, kaarsjes en mos. Hierdoor bleef er voldoende ruimte over voor grote schalen met lekker eten. En dan die prikkabels met lampjes. Romantisch!

Bosbruiloft mét feest

Toen het dessert opgeleukt werd door een kleine regenbui, gingen een aantal gasten alvast naar de feesttent. Hier waren allemaal lampionnen aangestoken en daarnaast waren er nog enkele leuke zitjes gemaakt. De DJ speelde alvast muziek af en binnen mum van tijd kon het feest echt beginnen.

Bas Gael 019 Bas Gael 096Bas Gael 143 Bas Gael 159 Bas Gael 166 Bas Gael 198 Bas Gael 262 Bas Gael 274 Bas Gael 297 Bas Gael 312 Bas Gael 365 Bas Gael 389 Bas Gael 406 Bas Gael 505 Bas Gael 515 Bas Gael 523

Adresjes

Stylingsconcept: De dames en heren van “Trouwen in het bos”.
B&B in de ochtend: B & B Naarden Vesting
Visagiste: Netanya Lüschen
Hairstylist: Lonneke van Dijk