Bohemian trouwen in de achtertuin: Achterhoek

Bohemian-Tuinbruiloft-016

Trouwen in de Achterhoek

Nailia en Thijs, een heerlijk internationaal stel dat midden in de Achterhoek getrouwd is. En niet op een gewone trouwlocatie zoals je vaak ziet, maar in hun eigen weiland!  Thijs had voor de gelegenheid hele stukken maïs ingezaaid en ook een tractor gekocht, omdat die eigenlijk wel echt bij een boeren-boho-bruiloft hoort. Nailia had heel veel stylingsdingetjes bij elkaar verzameld. Ze wilde graag een boho chique bruiloft en wij vinden dat dat helemaal gelukt is.

Ceremonie in je eigen achtertuin

Na de voorbereidingen was het direct tijd voor de ceremonie. Thijs stond al vooraan te wachten op zijn bruid. Met overal om je heen toffe hoekjes, kaarsjes, maïs, kussentjes, hooibalen en nog veel meer styling. Echt een bijzondere setting dus. Halverwege de trouwceremonie mocht iedereen uit superschattige bakjes een armbandje halen. Dat armbandje was op Ibiza (waar ze ook een persoonlijke trouwceremonie hebben gehad) gekocht. Het idee was dat je met het eerste knoopje dat je legde een wens voor het bruidspaar deed en het tweede knoopje was dan vervolgens een wens voor jezelf. De ceremonie was snel voorbij en dus kon het gezelschap doorlopen naar de taart. Toen iedereen voorzien was zag je dat de gasten zich gingen verspreiden over het terrein, een beetje zoals tijdens een festival eigenlijk. In de middag was er dan ook veel entertainment geregeld, zowel voor de kinderen (springkussens en spelletjestafels) als voor de volwassenen. Nailia had namelijk een henna-artist gevraagd om een aantal henna-tekeningen te komen maken.

Dineren aan lange tafels in het gras

Het diner vond plaats aan twee lange tafels. Alle gasten konden meesnoepen van een barbecuebuffet met als afsluiter een heerlijke, ter plekke gemaakte, bananasplit! Toen het feest op gang kwam was het voor Ramon en ik weer tijd om naar Elburg te gaan. Moe, maar voldaan na een prachtige persoonlijke bruiloft, vol met superunieke ideetjes zoals:

– Henna-artist
– Een complete tractor met DIY-slingers als te gekke fotoprop
– Een minicamping waar alle gasten bleven slapen in tentjes
– Te gekke boho-styling geregeld door Anouk van den Dries (Het Bruidsmeisje)
– Een heuse wc-wagen, compleet met bloemengordijntjes, pepermuntjes en een zitje
– Mooie styling overal
– En natuurlijk een internationaal Russisch-Nederlands gezelschap

Bohemian-Tuinbruiloft-009 Bohemian-Tuinbruiloft-c Bohemian-Tuinbruiloft-010 Bohemian-Tuinbruiloft-011 Bohemian-Tuinbruiloft-c2 Bohemian-Tuinbruiloft-012 Bohemian-Tuinbruiloft-015 Bohemian-Tuinbruiloft-017 Bohemian-Tuinbruiloft-019 Bohemian-Tuinbruiloft-020 Bohemian-Tuinbruiloft-022 Bohemian-Tuinbruiloft-023 Bohemian-Tuinbruiloft-024 Bohemian-Tuinbruiloft-026 Bohemian-Tuinbruiloft-027 Bohemian-Tuinbruiloft-028 Bohemian-Tuinbruiloft-008 Bohemian-Tuinbruiloft-029 Bohemian-Tuinbruiloft-c3 Bohemian-Tuinbruiloft-032 Bohemian-Tuinbruiloft-033 Bohemian-Tuinbruiloft-034 Bohemian-Tuinbruiloft-c4 Bohemian-Tuinbruiloft-035 Bohemian-Tuinbruiloft-004 Bohemian-Tuinbruiloft-036 Bohemian-Tuinbruiloft-037 Bohemian-Tuinbruiloft-038 Bohemian-Tuinbruiloft-039 Bohemian-Tuinbruiloft-041 Bohemian-Tuinbruiloft-042 Bohemian-Tuinbruiloft-043 Bohemian-Tuinbruiloft-044

Adresjes van Nailia:

Weddingplanner: Vivian en Anouk www.hetbruidsmeisje.nl
Heel veel ideeën ook van de bruid zelf natuurlijk: Best Day Ever
Styling: door Marte (voor Het Bruidsmeisje), Nailia zelf en haar vriendinnen
Trouwambtenaar: Marielle Jogmans
Cateraar: Bram, Achterhoek Catering
Kapster: Katie Larcombe.
Taart: Tammy, Sugarlips Cakes
Muziek: Vadzim, DJ Famous
Henna: Laura, Nayali
Wc-wagen: Sas, Hoog Nodig
Jurk: Papilio
Kleren Thijs: Pakkend
Huren styling spullen: Madame Curioka en regentonnen via Domein Hof te Dieren
Huren springkussens: Multi Verhuur
Veel DIY:)