Bruidspaar dat trouwt in november.

Trouwen in november | Jitske en Bas

Een keer of 3 moesten ze de plannen omgooien. Er was steeds minder mogelijk qua bruiloft en tóch besloten ze om er 100% voor te gaan. En wat was het een fijne dag! Jitske en Bas vertellen er zelf over in deze blogpost…

Lees Meer »
Bruidspaar drinkt een kopje thee in de kas van Akkerzicht in Bladel.

Trouwlocatie Akkerzicht Bladel

Of we ook al gehoord hadden van trouwlocatie Akkerzicht? Nee! Dit bruidspaar had eerst een ander plan qua trouwlocatie, maar uiteindelijk kozen ze voor Bladel en wat een goed idee! Deze locatie heeft alles wat een trouwdag extra sfeer kan geven: landelijke omgeving, lieve eigenaren, flexibiliteit. Kijk vooral even naar dit fijne verslag van deze trouwdag.

Lees Meer »

Romantisch trouwen bij Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord is zo’n locatie waar we eigenlijk elk jaar wel komen. Een trouwlocatie waar heel veel mogelijk is, het bruidspaar gebruik kan maken van een superfijn team van mensen die met je meedenken en waar je ook kunt overnachten. Het is dus een ideale trouwlocatie!

Lees Meer »

Trouwen in de Leidse Schouwburg | J & M

Ook al heb je dan regen, ook al is er Corona, je kunt er toch een geweldige dag van maken. Misha en Jenny besloten er voor te gaan en oh oh oh wat was hun trouwdag bij de Leidse Schouwburg mooi! Geniet even mee van hun beelden.

Lees Meer »

Dit zijn wij

Beiden professioneel trouwfotograaf, midden 30, superenthousiast, een paar jaar getrouwd en ouders van twee chaotische meisjes: Emmily & Julia. Fotograferen doen we samen, zodat jullie trouwreportage ontspannen en écht is.

Filter

Meest Populair