Gaan jullie trouwen in 2024 of 2025 en willen jullie weten of de datum nog beschikbaar is?

Avondbruiloft Brekers Callantsoog | Joyce & Aron

Trouwboeket van nog ff bloemen. Veldboeket met eucalyptus, gerbera's en rozen.

“Wij gaan het totaal anders doen: we hebben een feestbruiloft”. Of eigenlijk een avondbruiloft met direct daarna een feest. Dat je niet de hele dag al in touw bent, maar heel relaxed kunt beginnen en dan rond een uurtje of 19:00 gaat trouwen. Goed plan! Wij waren er helemaal voor in.

Trouwen op je eigen manier

Joyce en Aron wilden dus wel graag trouwen (hoewel Joyce misschien net iets meer nog dan Aron), maar dan wel echt helemaal op hun eigen manier. Zonder lange receptie, supervroeg opstaan, heen en weer rijden van locatie naar locatie en lange fotoshoot. Echt alleen maar het trouwen op een avond. Dus wij begonnen ook pas om een uur of drie. De bruidegom was nog “thuis” en vertrok niet veel later naar het huis van zijn vader.

Relaxte trouwdag

Terwijl de bruid prachtig werd opgemaakt was de bruidegom lekker aan het relaxen. Een rondje afhaalchinees, beetje iPadden en een spelletje darts. Vervolgens nog een kwartiertje omkleden en klaar. De bruid was natuurlijk wel iets langer bezig, maar ook voor haar was het een hele ontspannen middag. Met vriendinnen en moeder en natuurlijk een fotograaf ;) We aten tomatensoep met vers stokbrood en wachtten tot de trouwauto arriveerde.

Avondbruiloft met groot feest

Bij aankomst op de trouwlocatie begon de ceremonie al direct. Aron had al aangegeven dat de ceremonie niet te lang moest zijn. Het draaide om het jawoord en het feit dat ze van elkaar houden en daarna kon het feest beginnen. Dus zo gezegd, zo gedaan: een klein half uur later was dit bruidspaar getrouwd! De eerste dans kon zelfs vervroegd worden waardoor het feest meteen los kon gaan. De gasten konden dansen, gebruik maken van de Photo Booth, lekker snoepen van de Candy table en op een relaxte manier met elkaar kletsen: kortom: een geslaagde trouwavond.

Bruiloft Brekers Callantsoog 003 1Bruiloft Brekers Callantsoog 006 1Bruiloft Brekers Callantsoog 001 1Bruiloft Brekers Callantsoog 004 1Bruiloft Brekers Callantsoog 005 1Bruiloft Brekers Callantsoog 007 1Bruiloft Brekers Callantsoog 008 1Bruiloft Brekers Callantsoog 009 1Bruiloft Brekers Callantsoog 011 1Buitenkant van Brekers, CallantsoogBruiloft Brekers Callantsoog 013 1Bruiloft Brekers Callantsoog 015 2Overzicht van de trouwzaal van Brekers in Callantsoog.Bruiloft Brekers Callantsoog 017 1Bruiloft Brekers Callantsoog 018 1Bruiloft Brekers Callantsoog 019 1Bruiloft Brekers Callantsoog 020 1Eerste dans bij Brekers in de feestzaal.Bruiloft Brekers Callantsoog 023 1Overzichtsfoto van de feestzaal bij Brekers.Bruiloft Brekers Callantsoog 025 1De gasten vullen het gastenboek in met Photo Booth foto's en DIY spullen.Bruiloft Brekers Callantsoog 027 1Bruiloft Brekers Callantsoog 026 1

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Trouwadresjes van dit bruidspaar

Jurk bruid: http://www.thandora.nl (Sweetheart)
Sieraden en hele bijzondere trouwringen: Koning de Spinse
Bloemen en corsages: Nog FF Bloemen
Visagie & Kapper: vriendin van Joyce
Feestlocatie: Brekers

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren