Trouwen in Hellevoetsluis | Laurens-Jan & Silva

Op dit moment weet ik 1 ding zeker: dit jaar is anders dan alle jaren tevoren. Voor ons dan als bruidsfotograaf zijnde. Zo kregen we bijvoorbeeld een paar weken terug de vraag van Laurens Jan en Silva of we hun bruiloft wilden fotograferen. Een fotograaf was genoeg, want ze wilden de ene dag hun gemeentelijke ceremonie hebben (met alleen de gezinnen) en ze zullen later dit jaar trouwen voor de kerk.

Trouwen in Hellevoetsluis

Goed. In de auto naar Hellevoetsluis. Ik ben daar ooit eerder geweest, maar was even vergeten dat het een kleine twee uur rijden is. Nu kom ik een paar keer per jaar in de omgeving van Abbenbroek en Heenvliet, maar ik moest nog een stukje verder rijden. Wat een heerlijke plek! Ik parkeerde de auto, liep over een oud bruggetje en waande me in een middeleeuwse stad. Vervolgens was het heel even wachten tot het bruidspaar op de trouwlocatie aankwam. Ik fotografeerde vervolgens eerst hun gemeentelijke ceremonie, maakte een aantal familiefoto’s na afloop en ging daarna op pad voor de fotoshoot.

Laurens Jan en Silva 001Laurens Jan en Silva 002

Fotoshoot in Hellevoetsluis

Het is heerlijk om deze twee mensen samen te zien. Beiden nog bezig met hun studie, smoorverliefd en enorm fotogeniek ;) We hadden een goed uur voor de fotoshoot en, hoewel we eerst richting het bos zouden gaan, besloten om in Hellevoetsluis te blijven. Gewoon lopend. Eerst naar een prachtig perkje, vervolgens nog wat foto’s aan het strand en tot slot een aantal foto’s bij de bunkers van Hellevoetsluis. Een mooie afwisseling dus van diverse fotolocaties.

Laurens Jan en Silva 003 Laurens Jan en Silva 005 Laurens Jan en Silva 007 Laurens Jan en Silva 004

We liepen na een tijdje richting het strandje van Hellevoetsluis. Misschien mag je het officieel niet eens een echt strand noemen, maar ik vond het prachtig hoe hier een afwisseling was tussen water, grote keien en heerlijke wilde bloemen. Op en top romantisch, toch?

Laurens Jan en Silva 008 Bruid bij het strand van Hellevoetsluis. Laurens Jan en Silva 011 Dit bruidspaar ging trouwen in Hellevoetsluis. Foto bij het water gemaakt.

Het was zo leuk om tussendoor van die kleine momentjes te fotograferen… Laurens Jan en Silva zijn zo lief en verbonden met elkaar… elk moment was een potentieel fotomoment.

Laurens Jan en Silva 013

Silva kwam met het idee om ook zeker even tussen de bunkers te zoeken naar mooie plekjes. We klommen eerst bovenop een heuvel en maakten daarna dankbaar gebruik van nog veel meer fotoplekjes.

Laurens Jan en Silva 014 Laurens Jan en Silva 015

En dit was misschien wel 1 van mijn favoriete plekjes… dat licht!

Laurens Jan en Silva 016 Laurens Jan en Silva 017 Laurens Jan en Silva 019 Fotoshoot in Hellevoetsluis bij de bunkers. Laurens Jan en Silva 020