Loveshoot op de Zandverstuiving

Hoera! Een verjaardag. Niet van Roxanne en Joey, maar van Twentyfive. We zijn namelijk aangesloten bij dit creatieve en professionele collectief van bruidsfotografen en we bestaan nu een jaar. Daarom besloten we om met z’n allen 10 loveshoots kado te geven. Waaronder deze loveshoot op de zandverstuiving.

Loveshoot in de natuur

Tien loveshoots voor 25 fotografen. Ik vermoed dat er uiteindelijk iets meer loveshoots kado gegeven worden, maar dit was in ieder geval de loveshoot die wij deden. Ramon ging afgelopen week met Roxanne en Joey op pad om op een mooie plek, in de natuur, foto’s te maken. Mooi in de avond, zodat het licht wat zachter zou zijn.

De zandverstuiving van Doornspijk met stelletje onder een pijnboom.

Verliefd op de foto gaan

Het is altijd heerlijk om op pad te gaan en mooie beelden te maken. Helemaal als je dan ook zo’n fijn verliefd stel voor de camera krijgt. Het leuke is dat Roxanne en Joey ons kennen via een bruiloft die we ooit fotografeerden. Dus toen ze de actie voorbij zagen komen, stuurden ze snel hun gegevens in. Roxanne schrijft zelf:

“Ik zag dit voorbij komen op de social media kanalen en ik dacht.. “Wow, wat super leuk om een keer samen te doen. We hebben nog nooit een shoot gedaan, behalve de vakantiekiekjes. Maar de kans is klein, maar laten we toch een klein gokje wagen!”

  • Lijkt het jou nu ook leuk om een loveshoot bij ons te boeken? Kijk dan even op onze pagina met loveshoots.

Loveshoot Roxanne Joey 007Loveshoot Zandverstuiving RJ 004Loveshoot op de zandverstuiving bij 't Harde

Een mini-review van Roxanne

Ik (Roxanne) had al prachtige foto’s gezien van Mon et Mine op een sprookjesbruiloft in Frankrijk. Sindsdien volg ik Mon et Mine al en toen deze actie kwam heb ik geen moment getwijfeld om mij aan te melden en voor Mon et Mine te kiezen. 
En hoe is het dan om zelf op de foto te gaan? Heel bijzonder! In het begin voelden we ons een beetje ongemakkelijk, maar als snel werd het een ontspannen en een super leuk moment. Ook omdat Ramon het zo goed deed en hij zorgde ervoor dat we ons op ons gemak konden voelen. We kunnen terug kijken naar een bijzondere ervaring in een super mooi gebied waarbij we onze mooie ervaring/ herinneringen nu hebben vast gelegd! We zijn super blij met de foto’s! 

Loveshoot Zandverstuiving RJ 006Loveshoot Zandverstuiving RJ 009

Wil je meer zien van Twentyfive? Dat kan ook! Het is een fijn collectief met bruidsfotografen die elkaar steunen. Niet alleen qua fotografie, maar ook zeker als mens. We zijn erg blij dat we hier bij horen. En lijkt het je leuk om zelf ook een loveshoot te boeken? Dat kan! Een loveshoot van ongeveer een uur kost €375 (inclusief reiskosten en BTW). Je krijgt er dan ook een schattig mini-album bij. Stuur ons even een berichtje via de contactpagina.

Loveshoot Zandverstuiving RJ 010