Loveshoot Actie

Het is lente. En gisteren is aangekondigd dat de huidige Corona-maatregelen nog wel een tijdje blijven. Maar wij blikken, heel voorzichtig alvast een beetje naar de toekomst. Want dromen mag wel, toch? En plannen ook, als het maar “onder voorbehoud van” is.

loveshoot actie blog

Creatieve oplossingen

En we geven het toe: ook bij ons is de Coronacrisis hard binnengekomen. We hopen dat onze familie en vrienden (en iedereen in Nederland en daarbuiten) gezond blijft. Dat is alleen al reuzespannend. Maar ons bedrijf gaat hier ook een behoorlijke klap van krijgen. Vele bruiloften uit april, mei, juni en zelfs juli zijn verplaatst of zelfs afgezegd. Het is helaas zo. We zijn nu 10 jaar ondernemer en kunnen gelukkig wel (denken en hopen we) met deze situatie omgaan, maar dan nog willen we graag wel weer een keer gaan fotograferen.

Dus nu een actie. Een leuke en fijne actie. Een voorjaarsactie voor het moment dat we allemaal weer wat makkelijker op pad kunnen gaan. Een actie waarbij 1 van ons met jullie foto’s gaat maken in de natuur, of op een plek waar het makkelijk is om weg te blijven van mensen. Om de liefde te vieren. Maximaal 3 personen: jullie twee en één van ons ;)

Loveshoot, wat kost dat?

We rekenen voor een uur fotografie €250 (normaal gesproken €375). Gewoon inclusief reiskosten (in de directe omgeving van Elburg). BTW zit er ook bij in en jullie krijgen minimaal 25 te gekke foto’s waar je mee mag doen en laten wat je wilt; gebruik ze voor een mooie print in de woonkamer, voor je trouwkaart of je gastenboek of print ze en stop ze in een mooi lijstje. Leuk voor jullie en voor jullie familie! Deze actie is geldig in mei en juni.

Wanneer doen we een loveshoot?

We plannen graag een datum met je in, na 28 april. Dat doen we even in overleg uiteraard, dus stuur ons vooral een berichtje via What’s App, via de mail of hoe je ons ook maar wilt bereiken. We willen graag de datum in mei of juni laten vallen en uiteraard kun je boeken onder voorbehoud van de maatregelen van het kabinet. Want veiligheid gaat boven alles. Misschien goed om te weten: doordat we telelenzen hebben hoeven we helemaal niet dicht bij elkaar te komen. Handig toch? We hebben er zin in!

Laat eens wat meer voorbeelden zien!

Graag! Bekijk hieronder een aantal van de foto’s die we de afgelopen jaren maakten. Heb je ideeën, laat ze horen! We denken graag met je mee ;)

Loveshoot japanse tuin clingendael 005 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 017 Loveshoot Daan Rianne 013Loveshoot 2017 007 Loveshoot 2017 013Loveshoot 2017 002 Loveshoot 2017 017 Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 003 Loveshoot Elburg Daan Rianne 007 loveshoot fotoshoot tips 004 Loveshoot Nunspeet Zandeplas Zandebos 008Loveshoot 2017 016 Loveshoot foto van twee mensen die samen gaan trouwen. Mama, haar zoon en haar aanstaande echtgenoot liggen op een picknickkleed.Loveshoot Arnhem Yanick Sofie 018 loveshoot portfolio 002 loveshoot portfolio 016 Loveshoot Fotoshoot Amsterdam 005 loveshoot portfolio 005 Loveshoot Zandverstuiving 009 Loveshoot Elburg RA 010