Onze beste Trouwfoto’s van 2019

  Het einde van 2019 is in zicht. Helemaal qua trouwfotografie, moet ik zeggen. En hoewel we deze maand nog twee bruiloften mogen fotograferen, vonden we het al wel vast tijd voor een overzicht van onze beste trouwfoto’s van 2019. Voor vermaak of voor jullie indien je in 2020 gaat trouwen. Kan maar zo natuurlijk en dan laten we je graag zien wat wij qua fotografie voor jullie kunnen betekenen ; )

  Samen en alleen

  Want dit was weer een heerlijk jaar. Waarin zowel Ramon als ik bruiloften apart van elkaar deden, als samen. En dat samen fotograferen is en blijft het allerfijnste en het allerbeste voor onze reportages. Toch laten we hier en daar ook een foto van 1 van die eerder genoemde reportages zien. De foto’s zijn immers van onze hand ;)

  Heerlijk overzicht

  Kijk vooral mee naar de beelden waar we zo hard aan gewerkt hebben, de bruiloften waar het soms enorm heet was, of juist heel koud, waar het best vaak regende, waar we veel hebben gelachen en af en toe gehuild en waar we ons dikwijls onderdeel van de dag voelden. We leerden dit jaar weer fantastische leveranciers kennen, spraken regelmatig af met lieve collega’s en leerden weer enorm veel bij. En de gesprekken die we hadden met onze bruidsparen… ook die waren leerzaam. Kortom: geniet met ons mee. We worden er zelf altijd een beetje emotioneel van hahaha.

  Een jaar met heel veel lieve bruidskindjes. De ene keer bleven hun kleertjes schoon, de andere keer juist niet. Maar altijd stalen ze onze harten en dachten we op dit soort dagen even extra veel aan onze eigen twee meisjes.

  Dit jaar begon (voor ons samen) met de bruiloft van Tom en Kelly. Op het strand. Toen we geboekt werden zagen we een zonovergoten dag voor ons, ook al trouwden ze begin April en wat werd het een fantastische dag! Het lukte: de bruiloft op het strand werd gerealiseerd.

  Een jaar waarin we weer wat meer details wilden fotograferen. Van die foto’s waarbij je weet dat het op een bruiloft draait, zonder dat de foto bruiloft “schreeuwt”. En ook dit willen we in 2020 gaan doorzetten.

  Sommige foto’s blijven net even extra lang hangen. Die knuffels met familie of dat momentje in februari, midden in Utrecht.

  Al die momentjes weer… dit jaar ; )

  En wat was de natuur weer mooi dit jaar! Of we nou op de heide waren of in de buurt van water: we maakten dankbaar gebruik van het mooie dat Nederland te bieden heeft.

  We begonnen de lente in Zutphen met prachtige bloesem en deze zomer waren we bij de Loosdrechtse plassen voor het feestelijke huwelijk van Anjuli en Rolf. Het is altijd fijn om te zien hoe kleurrijk een trouwdag kan zijn.

  Momenten kunnen voor zichzelf spreken of juist een eindeloos verhaal hebben. Soms blij, soms heel verdrietig. Maar altijd bijzonder.

  We maakten talloze intieme momenten mee.

  Ach ja en die heren op die speedboat! Echt een foto die alleen Ramon zou kunnen maken. Daarentegen hieronder juist weer een momentje die ik kon pakken. De bruid had net een kleine touch-up gehad en liep daarna vol plezier richting haar trouwfeest.

  En nog even een tip tussendoor. Ga je volgend jaar trouwen en wil je weten of wij al een keer op jullie trouwlocatie geweest zijn? Klik dan even op ons blog en gebruik de zoekfunctie.

  Fotoshoot in kleur en zwartwit…

  Mogen we bij jullie ook komen fotograferen?

  We fotografeerden momenten “tussen de momenten in”.

  En dan die heerlijke stevige pakkerds!

  De bruidegommen kregen extra veel aandacht dit jaar. Zowel tijdens de shoot als tijdens de dag zelf.

  En dit bovenstaande moment werd door de bruid zelf ook omschreven als een moment waarop ze besefte wat er op dat moment gaande was: er werd getrouwd. Ze had ja gezegd tegen haar man en als getuigen waren daarbij haar drie kinderen aanwezig. Hoe mooi is dat?

  De trouwdag van Emily (hierboven) was bloedheet, net als de trouwdag van Jiyoung & Max. Wat niet wegnam dat het heerlijke dagen waren.

  En we merkten dat we extra veel handen fotografeerden. Want handen kunnen zo veel zeggen… ze drukken vaak uit wat we met woorden niet altijd duidelijk maken.

  We mochten de afgelopen zomer drie keer bij Het Roode Koper fotograferen!

  Hieronder een klein ontspannen momentje van Lisanne. Haar zomerbruiloft viel een beetje in het water en dat was balen. En toch kon ze dit van zich af zetten en maakte het al snel niet meer uit.

  Of dat feest met Nielson waar wij letterlijk achter de schermen meegenoten van een heerlijk optreden.

  Die eerste dans of die eerste kus net na de ceremonie… heerlijk!

  Nog even een stevige pakkerd van je beste vriendin.

  En dan je eigen favoriete foto ook de favoriete foto van het bruidspaar is. Hierboven Eva & Daan en hieronder echt zo’n moment wat je zelf niet kunt verzinnen op een trouwdag. Laat het over aan kinderen en je krijgt wat je niet verwacht ; )

  We werkten meerdere keren samen met Trouwen in het Bos.

  Sprookjesachtige momenten…

  Stuur ons vrijblijvend een mailtje om te controleren of we nog beschikbaar zijn.

  Talloze eetmomenten fotografeerden we. Met aandacht voor al dat heerlijke eten en natuurlijk ook voor de gasten.

  De ene keer fotografeerden we mensen in hun eigen ouderlijk huis, de andere keer fotografeerden we een “destination wedding” van Vlamingen in Nederland.

  Avonden vol momenten.

  Regen, regen en nog eens regen.

  We maakten de meeste toffe feesten mee. Tof omdat ze om mensen draaiden.

  De ene keer met styling van Best Day Ever en de andere keer juist een te gekke bruiloft met Vivian, weddingplanner bij Het Bruidsmeisje.

  Soms bijzondere momenten in zwart-wit en de andere keer juist in kleur. Het was een waanzinnig mooi jaar dus. Dat 2020 ook maar weer zo’n heerlijk trouwjaar mag worden. Onze agenda loopt lekker vol, we mogen ook dikwijls in de winter fotograferen en hebben nu al zin om weer creatief bezig te gaan. Ga je nou ook in 2020 trouwen en wil je weten wat je allemaal moet regelen? Kijk dan even bij de voorgaande link.

  Leave a comment