Bruiloft Ouwehands Dierenpark | Willem & Gerrita

  Je kunt er gewoon nooit zeker van zijn: wanneer je gaat trouwen in de herfst, kan het alle kanten op qua weer. Het kan keihard regenen, maar het kan ook fantastisch weer zijn. En dat was het op de trouwdag van Willem & Gerrita. 

  Vroeg beginnen voor je trouwdag

  Deze ochtend begon vroeg. Heel erg vroeg. We werden om 7:00 verwacht bij het ouderlijk huis van Gerrita en Ramon had ik daarvoor al afgezet bij Willem thuis. Ik was precies op tijd om de laatste voorbereidingen vast te leggen en niet veel later was de first look.

  Hop in de auto en op weg naar Ouwehands Dierenpark. In Rhenen. En mooi dat het daar was! We begonnen zelfs met foto’s op de parkeerplaats. Want het gouden licht kwam net over de bomen heen. We maakten ook nog wat foto’s bij de entree en liepen vervolgens naar de mooiste plekjes in het park. Hoewel we het niet konden laten om hier en daar ook wat dieren te fotograferen, maakten we dankbaar gebruik van alle prachtige bomen die in het park aanwezig zijn.

  Wat een kadootje om met dít licht foto’s te mogen maken!

  Trouwen in de herfst met laagstaande zon.

  Trouwen tussen de gorilla’s

  Na de shoot, het was inmiddels heerlijk zonnig, vond de trouwceremonie plaats. In het gorillaverblijf. Gerrita en Willem hebben heel veel kleine neefjes en nichtjes en die keken hun ogen uit. Hoe slim ook om te trouwen in de dierentuin wanneer je meer dan 30 neefjes en nichtjes hebt? Daarnaast is Gerrita kleuterjuffrouw en haar klas mocht ook langskomen, later die dag.

  Wie bekijkt nou wie? ; )

  Overzicht van een trouwzaal van Ouwehands Dierenpark

  Na de ceremonie was er tijd voor groepfoto’s en kon men een uurtje door het park lopen. Veel blije kinderen uiteraard ;)

  Lunchen op je trouwdag bij Ouwehands Dierenpark

  Kleuters op het park

  De lunch vond ook plaats op het park. Het gezelschap had een zaal voor de hele dag, waardoor men samen kon lunchen. En na de lunch vond de kerkdienst plaats (hier maakten we geen foto’s). En na die ceremonie: tijd voor Gerrita’s kleuterklas! Een grote groep kindjes met grote ogen. De dierentuin! Willem en Juffrouw Boonzaaijer trouwden in de dierentuin!

  Diner in de dierentuin

  We fotografeerden het eerste deel van het diner en mochten zelf ook meegenieten van een fijne maaltijd. Daarna namen we afscheid en liepen we via sfeervol verlichte paadjes weer richting de auto. Wat een heerlijke bruiloft om dit trouwseizoen mee af te sluiten ;)

  Adresjes van Willem & Gerrita

  Pak: Romeyn Tailors
  Trouwjurk: De Bruidsstal
  Sieraden: Weerd Janssen
  Bloemen: Margriet Bloembinders
  Trouwlocatie: Ouwehands Dierenpark
  Trouwschoenen Willem: Zwartjes

   

  Leave a comment