Trouwen bij de Bakkersmolen van Schuld in Elburg

  “Ik ga pas trouwen als ik een eigen tent en een eigen auto heb”. Die auto had hij al een tijdje, maar Jan-Aart opende afgelopen voorjaar met zijn team “Bakkersmolen Schuld” in Oostendorp en dus kon er getrouwd worden! Vanzelfsprekend op zijn eigen nieuwe en officiële trouwlocatie “De Bakkersmolen“.

  Wat zag Jolanda er prachtig uit. Die jurk! Helemaal Pinterest-proof zo! We begonnen deze ochtend op twee verschillende locaties; Ramon bij Schuld in Oldebroek en ik bij de ouders van Jolanda in Biddinghuizen. Eigenlijk zou het de bedoeling zijn dat bruid en bruidegom elkaar halverwege, bij de Kop van ‘t Ende zouden ontmoeten, maar zoals wel vaker gebeurt: het weer zat niet echt mee.

  Ziet ze er niet prachtig uit?! En dan met die meiden er bij,… een plaatje!

  First look

  Jolanda had bedacht dat ze eigenlijk wel graag een first look met meerdere mensen wilde. Eerst haar dochter en Jan-Aarts dochter, toen haar vader, haar moeder en iets later ook nog haar zoon en die van Jan-Aart. Zo bijzonder om zoveel emotie mee te maken!

  De jongens hadden allemaal een mooi armbandje en de meiden een ring en gipskruid.

  Trouwen in een molen

  Wat een fantastische plek om te trouwen he? En dat vlak bij Elburg, we konden lopend naar huis. We dachten eerst dat ze in de serre van de molen zouden trouwen, maar ze trouwden juist in de oude molen! Overal mooi bloemwerk, romantische kaarsjes en een witte loper. De molen was er klaar voor. Wat moet het speciaal zijn om op je eigen trouwlocatie te trouwen…

  Ik blijf het een rijkdom vinden: trouwen wanneer je kinderen hebt. We maken het steeds vaker mee en daar zijn we heel erg blij om!

  Als bakker zijnde moet die taart natuurlijk wel heel speciaal zijn. Zo speciaal zelfs dat Ramon 2 gebakjes heeft gehad (en hij had stiekem nog een derde kunnen eten ; ).

  Het diner vond plaats bij ‘t Olde Rechthuys in Elburg. Dat vonden we extra leuk, want het is 1 van onze favoriete plekjes in Elburg. We gaan hier zelf graag eten en konden ook deze avond een hapje mee eten met het gezelschap ;)

  Na het diner reed het gezelschap weer naar de Molen van Schuld voor het avondgedeelte. Een aantal gasten had zich al verzameld en we maakten nog snel een foto van de molen in de avond.

  Het bruidspaar opende zelf uiteraard de dansvloer!

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Elburg

  Adresjes van Jolanda & Jan-Aart

  Ringen: www.juweliermieke.nl
  Kaarten: www.stijlvolletrouwkaarten.nl
  Trouwjurk : www.debruidstuin.nl
  Kostuum: www.atelier9.nl
  Locatie: www.debakkersmolen.nl
  Kapper: www.misshizz.nl
  Visagie: www.huidverzorgingmariska.nl
  DJ: www.djopjebruiloft.nl
  Diner locatie: www.olderegthuys-elburg.nl
  Marieke Bloemen & Wonen: www.mariekebloemenwonen.nl/
  Bloemwerk: www.joycebloembinderij.nl/

  Leave a comment