Trouwen bij The Duke | Brabantse gastvrijheid

  Buitenceremonie bij The Duke in Nistelrode.

  Jaaaaa! Het is weer eind september en dus krijgen we weer wat meer ademruimte tussen de bruiloften in. We fotografeerden afgelopen week de bruiloft van Claire & Frenk en man man, wat hadden we er veel zin in! Dus op naar Brabant voor deze heerlijke dag.

  Bruiloft in Brabant

  De dag begon bij Claires ouders thuis, in Oss. Frenk ging naar hun eigen huis in Ravenstein en daar stond Ramon al te wachten voor het fotograferen van zijn voorbereidingen. Bij Claire was het megagezellig: een bevriende make-up artist en hairstylist was aanwezig. net als de twee getuigen van Claire en haar ouders. In de tuin vond ik een aantal plekjes voor detailfoto’s.

  Bruidegom stapt uit moderne trouwauto.

  First look in Oss

  De first look kon in deze zelfde tuin plaatsvinden. Buiten stond Frenk klaar en toen Claire kwam kon iedereen meegenieten. Ik denk dat dit vaak toch wel het meest spannende moment is: het moment waarop het bruidspaar elkaar ziet. Compleet klaar en benieuwd naar hoe de ander er uitziet. Het leuke van een first look buiten is dat iedereen mee kan genieten.

  De fotoshoot deden we grotendeels in Ravenstein, een prachtig oud plaatsje met heel veel mooie plekjes. We maakten uiteraard ook een paar foto’s met Jamu, want hoe tof is het als je zo’n lieve kat hebt?

  Trouwen bij The Duke

  De rest van de festiviteiten vonden plaats bij The Duke. Dit is een superluxe locatie in Nistelrode, een golf-resort waar je ook kunt trouwen. Compleet met eigen butler, heerlijk eten en geweldig uitzicht. En dan heb ik het nog niet gehad over de heerlijke buitenceremonie die hier was. Of de prachtig gedekte tafels. De sfeer, de manier waarop het gebouw uitgelicht wordt en de vriendelijkheid van het personeel.

  Maar: terug naar deze bruiloft ;) Claire en haar vriendinnen hebben zo’n heerlijke lach die de hele dag terugkwam. En Frenk is juist zo’n, op het eerste oog, rustige vriendelijke jongen. Die twee bij elkaar straalden rust én vrolijkheid uit, prachtig om te zien. De ceremonie was hierdoor ook heerlijk om mee te maken.

  Trouwgasten lopen naar ceremonieplek buiten. De bruid wordt weggegeven door haar vader.

  Heerlijke namiddag en avond

  Na het trouwmoment werd de taart aangesneden, er werd getoost, hier en daar werden kadootjes gegeven en gesnackt van hapjes; voor we het wisten was de middag over en zat het gezelschap aan tafel. We bleven tot het eerste half uurtje van het diner. Dit is, vinden wij, altijd een fijne afsluiting van de reportage. Je hebt alles van a tot z vastgelegd, maar tegelijkertijd is er ook ruimte voor de gasten om helemaal los te gaan in de avond. Kortom: een kei leuk feestje ;)

  Adresjes van Claire & Frenk

  Trouwlocatie: The Duke Nistelrode
  Trouwtaart: Zoetegoed Oss
  Ringen: Cober Juweliers Oss
  Bloemwerk & Event Styling: Trendsetters Veghel
  DJ: Geert Bergers Oss
  Trouwjurk: De Bruidsgalerie Uden
  Trouwpak: Jansen en Jansen Boxmeer
  Kapper & Visagie: Thomas van Bakel Oss
  Videograaf: My Weddding Video (aanrader!)

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Brabant.

  One comment

  Leave a comment