Trouwen bij Landgoed Rhederoord | Rianne & Geert

  Ik weet niet wat het is deze zomer, maar de kans op regen is erg groot. Zo ook tijdens de bruiloft van Rianne en Geert… zit je de hele week te kijken op buienradar, blijkt dat ze gewoon enorm geluk hebben met het weer! Je zou maar buiten kunnen trouwen bij Landgoed Rhederoord… geweldig toch?

  First Look bij Landgoed Rhederoord

  Rianne en Geert zijn zo’n stel die zich heel comfortabel bij elkaar voelen. Die elkaar best een beetje plagen hier en daar, die lekker knuffelig zijn en heel veel lachen. Heerlijk om te zien. We begonnen vlak voordat ze elkaar zouden zien. Geert stond klaar, voor het landgoed en Rianne kwam de hoek omgelopen.

  Hoe tof dit… schoenen van bruid en bruidegom die perfect bij elkaar passen. Rianne haar schoenen waren door een schoenmaker gecustomized! Het schijnt dat ze meerdere keren beschilderd zijn, want het moest er natuurlijk wel perfect uitzien ;)

  Fotoshoot bij de Posbank

  Het eerste deel van de fotoshoot deden we bij Landgoed Rhederoord. Daarna pakten we de auto om richting de Posbank te gaan, een geweldig heidegebied nabij Rheden. Het handige aan deze tweedeling was dat het bruidspaar niet aanwezig was tijdens het arriveren van de gasten. Zo konden ze tot het laatste moment nog een verrassing blijven.

  Geert kende dit gebied erg goed, omdat hij hier vaak op de fiets naartoe komt. Dus een locatie die ook veel voor hen betekent.

  Jaja, zien jullie het thema al een beetje terugkomen? Iets met “fiets!”. En hoewel te verwachten viel dat ze ook op een fiets zouden arriveren, ze hadden de MG van Rianne haar vader geleend. Hoe chique!

  Een momentje voor jezelf

  Toen de ceremonie klaar was, bleef het gezelschap nog heel even “achter” om elkaar te feliciteren. Hierdoor had het bruidspaar een paar minuten voor zichzelf. Dat lijkt mij enorm fijn, want er zijn niet heel veel momenten waarop je even samen bent. En na een minuut of 5 had iedereen elkaar gefeliciteerd en kon het gezelschap richting de zaal waar de trouwtaart klaar stond.

  Heel stiekem even een stukje van de eerste dans oefenen samen ;)

  Na het borrelmoment, waarbij men een lekker stukje taart nam en kon kletsen, liep men naar de dinerzaal van Landgoed Rhederoord. Hier waren de tafels al gedekt en stond het voorgerecht, family style, klaar. Er volgden enkele speeches en wij waren er ongeveer bij tot het einde van het diner.

  En vlak voordat we naar huis gingen, wilden we toch nog even een afsluitende foto maken. Gewoon omdat het kon ;)

  Adresjes van Rianne & Geert

  Bloemen:  Bloembinderij de Winde
  https://www.camping-braakhekke.nl/bloembinderij-de-winde/Schoenen Bruid: “Schoenmaker in Zutphen”
  Photobooth: Propfun
  Taart: Jolink Banket
  DJ: DJ Diyo
  Trouwlocatie: Rhederoord

  Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord

  Leave a comment