Bruiloft bij Osa Major in Mallorca | Naomi & Robert

  Een droom, zo mag je dit trouwweekend op Mallorca wel omschrijven. Want wat was het mooi! De locatie was fantastisch, het eten, het gezelschap, het bruidspaar, het zwembad. Een weekend om nooit meer te vergeten. Kijk vooral even mee naar 3 dagen puur genieten.

  Trouwen bij Osa Major

  Ergens in het midden van het Spaanse eiland Mallorca ligt Osa Major. Een plek waar je heen kunt voor yogaretraites, maar dus ook kunt trouwen. Een exclusieve locatie, met bohemian (boho) sfeer en fantastische catering. Wij mochten dus mee om dit alles vast te leggen. En tussendoor genoten we stiekem ook een beetje mee.

  De eerste avond begon met een Spaanse avond. Uiteraard met Tapas en heel veel knuffels, want veel mensen hadden elkaar al een tijd niet gezien. Onderaan het landgoed vond het welkomstdiner plaats in de “vegetable garden”. Met live gitaarmuziek en gigantische pannen Paella.

  Ook was er tijd voor een speech. Mooi om te zien.

  Het feestje was niet eens zo heel erg laat afgelopen. En terecht, omdat dag 2 zou gaan beginnen. We arriveerden rond 10:00 en konden zo de voorbereidingen van Naomi & Robert vastleggen. Ze verbleven beiden in Osa Major (terwijl een groot deel van de gasten ook in andere Finca’s verbleef) en daarom konden we ze vanaf het eerste moment fotograferen.

  Terwijl de gasten nog genoten van het zwembad en de vele fijne plekjes rondom het landgoed, waren Naomi & Robert, samen met de drie kinderen die Robert heeft, bezig met het aankleden.

  Naomi trok rond half twaalf haar prachtige jurk aan, droeg een paar slippertjes en ging op weg om haar aanstaande te zien.

  En hier zagen ze elkaar dus. Is er een groter compliment van een bruidegom dan die eerste paar tranen van de dag? Wat een mooi stel. En dat pak ook van hem: olijfkleurig groen linnen.

  Lunchen op de terrassen

  Rond het middaguur werden de gasten ontvangen met een fijne lunch. Talloze kleine hapjes verder rondgedeeld en terwijl de gasten binnendruppelden, kwam het moment van de trouwceremonie steeds dichterbij.

  Het is en blijft natuurlijk Mallorca, dus het was behoorlijk warm. Maar hoe tof is het wanneer je met vriendinnen rondom het zwembad kunt hangen? Ik denk dat dit het fijnste plekje was op dit moment van de dag ; )

  De ceremonie kon bijna beginnen. Via een kronkelig paadje liepen de gasten omhoog. Hierboven stond een geweldige ceremoniesetting klaar. Compleet met parasols, flesjes met water, bloemen, een backdrop en boho-kleedjes op de grond. Ik keek mijn ogen uit!

  Emotionele aankomst

  En ergens rond dit moment brak iedereen: terwijl Robert met zijn drie prachtige kinderen aan kwam lopen en keihard het nummer “That’s why they call it the blues”, van Elton John, werd afgespeeld begon niet alleen het gezelschap te huilen. Niet alleen de ouders, de zussen, vrienden en vriendinnen, maar ook de trouwambtenaar en wijzelf! En dat gebeurt niet vaak.

  Het was die combinatie van bruidegom met kinderen en daarna bruid met haar vader en bonusvader. Dat families op zo’n warme manier met elkaar om kunnen gaan. Zo vertrouwd en lief.

  Intieme trouwceremonie

  Ja sorry Jaap, maar ook deze foto willen we heel graag laten zien. Want wat deed je dit mooi. Tuurlijk, we werkten al een keer samen bij een ander huwelijk, maar wat was het mooi om te zien hoe je deze ceremonie vorm gaf! En als je trouwambtenaar, na heel veel huwelijken, ook meehuilt dan weet je dat je een gevoelsmens te pakken hebt. De trouwceremonie was oprecht het moment waarop alles samenkwam deze dag.

  Het was ook erg mooi om te merken hoe het bruidspaar volledig in elkaar opging. Talloze kusjes, knuffels, aanrakingen en kleine momentjes. En dat kwam ook door de intieme sfeer die door de livemuziek ontstond. Floor en haar bandgenoten maakten er iets prachtigs van.

  Na de trouwceremonie een kort moment waarop het bruidspaar alvast naar beneden liep. De gasten maakten een kleine omweg, waardoor deze twee even een momentje voor zichzelf hadden.

  En kijk die heerlijke sweet table toch eens. Alles was zelfgemaakt: de bodem, de vulling, de topic: Nina en haar team hebben bergen werk verzet.

  Kijk dat uitzicht toch eens. Hoe heerlijk om op zo’n plek te mogen fotograferen. Je zou er maar als gast zijn ; )

  De moeder van Naomi en een aantal vriendinnen hadden een “The Mallorca Wedding”-magazine gemaakt. Zo onwijs lief ook.

  Buiten tafelen tijdens je bruiloft

  De middag vorderde en toen de zon achter de berg zat, was het tijd om lekker aan tafel te schuiven. Het gezelschap kon genieten van tapas, een barbecue en daarna heerlijke bolletjes ijs.

  Ook dit moment was weer prachtig gestyled door Vivian ter Huurne, weddingplanner, van Het Bruidsmeisje. De gasten werden enorm in de watten gelegd. Alles klopte gewoon deze dag. En om het geheel nóg mooier te maken, was er ook tijd voor speeches.

  Fotoshoot op Mallorca

  Het plan was eigenlijk om midden op de dag wat foto’s te gaan maken. Maar we besloten dat het toch handiger was om even af te wachten tot de avond. En wat waren we allemaal blij met die beslissing! In een kwartier tijd bezochten we een paar plekjes die Ramon en ik alvast geselecteerd hadden. Op deze manier was het voor Naomi en Robert ook even een fijn momentje met hun tweetjes. En na een aantal minuten konden ze zo weer aan tafel schuiven voor het dessert.

  Party by the Pool

  En dan ineens is het donker. En gaan de lichtjes aan: overal sfeer. De gasten bleven nog even rond de tafels hangen en niet veel later liep men richting het zwembad. Tijd voor de Pool Party! We hebben nu een stuk of 8 bruiloften in het (verre) buitenland meegemaakt en niet eerder maakten we mee dat er meer mensen in het zwembad waren dan er buiten. Wat een feest.

  De Hangover Brunch

  Maar aan elk feest komt een einde. Ik hoorde dat sommige van de gasten de 04:00 uur wel gehaald hebben. De volgende ochtend stond een erg fijne hangoverbrunch klaar. Met wederom veel lekkere hapjes. Nina had zelfs voor het personeel een complete lunch klaargezet. Met legendarisch lekkere wentelteefjes.

  Na een goed uur brunchen nam het gezelschap afscheid van elkaar. Een deel bleef voor een kleine vakantie en een deel vloog met ons mee terug naar Eindhoven. Wat een weekend. Legendarisch.

  Alle fantastische leveranciers die meewerkten aan deze dag

  Weddingplanner en stylist: Het Bruidsmeisje
  Trouwlocatie: Osa Major
  Cateraar: The Duke & Nina van Fine Food
  Trouwambtenaar: Jaap Loonen
  Entertainment: Lovesound (Floor, Robert, Bas & Melle)
  Fotografie: wij natuurlijk ; )
  Haar & Make-up: Ana Mujan Hair & Make-up
  Bloemwerk: Flowerscence

  One comment

  Leave a comment