Trouw Vijverkafee Diepenbeek | Eva & Daan

  Het Liefdesfeest van Daan & Eva

  Och België… wat een prachtige bruiloften maken we hier toch mee. Van die dagen die vol kleur, vrolijkheid en fantastisch eten zijn. Met bloemen, met styling, met vriendschappen die gemaakt zijn voor het leven. Gevoelsmensen, een stralend koppel en een locatie zoals ik hem in Nederland nog niet ben tegengekomen.

  Trouw bij het Vijverkafee

  Daan en Eva trouwden afgelopen weekend. Bij Het Vijverkafee in Diepenbeek. Echt een pareltje. Het concept is best simpel: een vijver, een café en hoppa: trouwlocatie. Hoewel… het was ook zeker zo mooi door alle styling die Daan, Eva en heel wat vrienden en familie hadden geregeld. Een locatie waar je feestjes hebt, festivals, waar je heerlijke biertjes hebt, maar ook cava. Waar je een wandelingetje maakt om de vijver heen, 1000 kraanvogels tegenkomt en tussendoor een Hugo pakt. Kortom: een unieke plek.

  De ochtend begon bij ons op twee locaties. Terwijl Eva bij haar mama begon, was Daan zijn ouders. Ze hadden bedacht dat de first look een moment was waar ze bewust bij stil wilden staan. Dus first look, met rode roos en Kinder Bueno en vervolgens eerst een lunch. Daan en Eva samen in een supertoffe tipitent. In de tipitent waren als verrassing allemaal berichtjes opgehangen over het bruidspaar. Hoe romantisch!

  Een persoonlijke trouwceremonie

  Na aankomst op de locatie begon al vrij snel de ceremonie. Het bruidspaar werd begeleid door de oudste (opa) en jongste (nichtje Ellis) gast.  Ook was er een mooi moment waarop de 6 getuigen iets vertelden over Daan en Eva. Eva’s oom was de persoon die alles aan elkaar knoopte. Ook was hij degene die alle sprekers hun favoriete shotje serveerde. We zijn immers wel in België; het land waar flink gefeest wordt ;)

  Festival sfeertje

  Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties, borrelen en al vrij snel daarna het avondeten. Een heerlijke barbecue werd opgediend. Gasten konden zelf uitkiezen wat ze wilden en als afsluiting niet alleen ijs, maar ook een complete Sweet Table. Met macarons van Daans nicht.

  En zoals verwacht: het feest begon meteen goed. Niet alleen was er een eerste dans, de gasten deden meteen goed mee. Een perfect moment om nog even te blijven en daarna afscheid te nemen van dit heerlijke bruidspaar ;)

  In totaal dus 1000 van deze gevouwen kraanvogels he… wow!

  Daan stond klaar met rode roos en Kinder Bueno, een directe referentie naar hun eerste date : )

  Een korte lunch, met heerlijke broodjes die door een vriend van Daan gemaakt waren en overal persoonlijke berichtjes. Kan het romantischer?

  Die styling…. echt compleet Instagram-worthy! Overal kraanvogels, lekkere knalkleurtjes en klimop. Heel veel credits naar Eva en haar Chiro-team.

  Al het bloemwerk is gedaan door de mama van Eva en 1 van haar beste vriendinnen. Direct overal kleur!

  Eva werd “weggegeven” door haar opa!

  Tijdens de trouwceremonie mochten alle gasten even de ringen vasthouden.

  Het Vijverkafee is niet alleen een prachtige plek (ook zonder styling), maar ze hebben er ook heerlijk eten! Dat kan natuurlijk ook zijn, omdat België wat bourgondischer is dan “wij Nederlanders”, maar we waren zwaar onder de indruk!

  Speciaal voor Daan lekkere speciaalbiertjes en voor Eva niet alleen een ijsbuffet, maar ook sweet table met meerdere toetjes!

  Kijk ze eens blij zijn ; )

  Langzaamaan werd het steeds later. Het gezelschap verplaatste zich naar een nabij gelegen zaaltje en het feest ging door.

  Adresjes van Eva & Daan

  Vijverkafee: https://www.vijverkafee.be/nl
  Trouwjurk ontworpen door Karolien Verstraeten: https://www.jardindamour.be
  Kostuum: Hugo Boss
  Design door Amber, Eva’s zus
  Styling en bloemen door Eva en haar mama, met heel wat hulp van Elly en Daans mama
  Duizend origamivogels door Eva en haar chiro-team
  Taart van Yasmin, een vriendin van Eva: @reveur_bakery
  Macarons van Kaat, Daans nicht: @kaat.bakt
  Houten accessoires: Das van hout, https://www.dasvanhout.nl
  & Hoshii, https://www.hoshii.be
  Ringen ontworpen door Inneke Goyvaerts: https://www.simplecommebonjour.net
  Instamobiel: @instamobiel.be

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  Leave a comment