Bruiloft Landgoed Oud Zandbergen

  “Het is die plek waar Sinterklaas woont, zeg maar”. Ik moest eerlijk toegeven dat ik het Sinterklaasjournaal nog nooit gezien had, maar ik snapte wel dat het om een mooi landgoed moest gaan. Mét kasteel en bijgebouwen. Landgoed oud Zandbergen in Huis ter Heide. Een heerlijke plek met netjes gemaaid gras en hier en daar wilde stukken natuur. De perfecte bosrijke omgeving om een Nederlands en Australisch gezelschap samen te laten komen voor “a big fat Dutch Wedding”. En stiekem om al die Australiërs te laten zien dat Nederland prachtig is.

  Australische bruiloft in Nederland

  Dave en Anna, zoals ze bekend staan bij hun Australische en andere buitenlandse vrienden, hadden een prachtige dag. Zo’n dag waarbij je buiten kunt trouwen, buiten kunt eten en voor de gezelligheid in de avond nog een klein regenbuitje meemaakt. De dag werd gestyled door het team van Festivalbruiloft, waardoor de sfeer fijn neergezet werd. Kijk vooral even mee ;)

  Gezellige voorbereidingen

  Het bruidspaar begon met hun voorbereidingen bij Hotel De Biltsche Hoek. Uiteraard in twee verschillende kamers; Annemarie deed veel van haar voorbereidingen in haar eentje en Dave was met 1 van zijn getuigen. Ondertussen kwamen wel meerdere mensen even buurten bij Annemarie. Haar zus kwam langs, haar nichtje en neefjes, ouders en haar schoonzus.

  Annemarie haar jurk werd nog even goedgelegd door vriendin Carmen (die overigens de eigenaresse is van die prachtige trouwauto!) en haar nichtje Grace. Ze is hier bijna klaar om te gaan!

  De first look vond plaats bij Landgoed Oud Zandbergen. Annemarie kwam uit de Chrysler New Yorker, Dave stond op de trap en de dag kon echt beginnen!

  Zul je net zien: gaat de ceremonie beginnen, heb je ineens regen! Gelukkig was dit totaal geen probleem voor het gezelschap. Overal werden parapluutjes opgeklapt en iedereen zat droog. De bui duurde ook maar een paar minuten en dus konden snel die paraplu’s weer weg.

  De ceremonie werd gedaan door Janita Blanken-Van den Berg en het was een uur vol emoties, persoonlijke verhalen en fijne momenten. Er was veel ruimte voor mooie woorden voor de meest dierbare gasten.

  Festival Bruiloft

  Na de ceremonie liep het gezelschap, via een schattig paadje, richting de feestplek. Een plek op een veld met allemaal dennebomen er omheen. Het team van Festivalbruiloft had de sweet table al klaargezet. Er hingen lampionnen, vlaggetjes en versieringen en je wist meteen dat dit een fijne middag zou gaan worden.

  Dave en Annemarie zijn beiden behoorlijke enthousiaste volleybalspelers (hij zelfs professioneel) en dus was er ruimte voor Volleybal en Australian Rugby. Het diner bestond uit een aantal keuzes die je bij een fijne Foodtruck kon halen. Zoveel als je wilde. En het dessert? Ijs! Heerlijk : )


  Trouwadresjes van Anna & Dave:

  Organisatie festival bruiloft: http://festivalbruiloft.nl/
  Schoenen en riem David: wootten.com.au
  Ringendoosje: www.weddingdeco.nl
  Trouwjurk: www.prinsesbruidsmode.nl
  Styling locatie: www.lekkereigenwijz.nl
  DJ: http://www.danieldex.com/

  Leave a comment