Trouwen bij Het Roode Koper | Leuvenum

  Het was, op zijn zachtst gezegd, toch wel een domper; Lisanne en Kyang trouwden dan wel midden in de zomer bij Het Roode Koper, maar net op hun dag zou de hemel naar beneden komen. Hoewel ze beiden behoorlijk stressproof zijn, werden ze toch wel getest deze week. En toen de ceremonie uiteindelijk toch echt binnen plaatsvond, was het even slikken. Maar: dat neemt niet weg dat dit een fantastische dag was. Dat het bruidspaar genoot van talloze momenten. Dat er gelacht, gehuild, geklets en gegeten werd. Een dag uit duizenden.

  Voorbereidingen bij Het Roode Koper

  We kenden Lisanne en Kyang al een beetje, omdat we een paar weken terug hun prachtige gezin mochten vastleggen. Mats, de oudste, was al met het kindermeisje op de locatie. Hij had een superschattig pakje aan, hetzelfde als wat Hidde later ook zou dragen. En Lisanne en Kyang waren ondertussen bezig met hun eigen voorbereidingen. Lisanne in het Managehuis, terwijl Kyang in het hoofdgebouw verbleef. Ik kon bij Lisanne vastleggen hoe ze haar ochtend beleefde: kalm en eigenlijk volledig ontspannen. Ik had stiekem zelf anders verwacht, want de ene na de andere bui kwam voorbij, maar ze had haar getuigen en een vriendin bij zich en dus was het sowieso al een geslaagde ochtend.

  Ramon ging op zoek naar Kyang en fotografeerde alles wat er “aan deze kant” gebeurde.

  De first look vond, uiteraard dankzij het weer, binnen in de salon plaats. Lisanne kwam met een golfkarretje aanrijden en werd met diverse paraplu’s naar binnen begeleid. Maar ook hier kon het weer niet deren, want of je nou buiten staat of binnen, het effect is hetzelfde. Bruid, bruidegom, beiden klaar voor de dag en op dat moment alleen oog voor elkaar. Zo heerlijk om te zien!

  Na de lunch trok Lisanne zich even terug op 1 van de kamers van de gasten. Kyang ontving in de tussentijd de gasten en na een tijdje werd ook hun jongste zoon wakker gemaakt, zodat hij uitgeslapen bij de ceremonie kon zijn. Guusta Veldman, maakte er een prachtige ceremonie van. Een ceremonie waarbij wederom ruimte was om te lachen, om te huilen en om een kijkje in het leven te krijgen van Lisanne en Kyang. Twee hardwerkende mensen die elkaar gevonden hebben en inmiddels met z’n vieren een hecht gezin vormen. Hierbij zijn ze zichzelf gebleven én hebben ze elkaar versterkt, prachtig om te horen.

  De middag vond grotendeels op het terras plaats. Er was ruimte voor een borrel, voor een heerlijk stukje taart en voor we het wisten begonnen we aan de groepsfoto’s en vervolgens het diner. De dag vloog dus eigenlijk voorbij, wat altijd een goed teken is vind ik. Het gezelschap ging, Michelin – dineren bij The Poolhouse, een prachtig onderdeel van Het Roode Koper. En langzaam ging de namiddag over in de avond.

  Een feestje met “A Touch Of Gold”

  Na het diner liep men via de tuin richting het hoofdgebouw. De jaargroep van Lisanne had een “petje op petje af”-moment bedacht, zodat het gezelschap nog even kon laten zien wie nou de meeste kennis over het bruidspaar had. Ook werd het bruidsboeket gegooid. En niet veel later: party time! Op de trouwkaart stond “a touch of gold” als hint voor de avond en zelfs het bruidspaar ging hier volledig in mee! Bruidegom met hoedje en hier en daar een glitter en bruid met prachtige gouden rok.

  Dit was wederom een heerlijke dag om mee te mogen maken. Met lieve mensen die heel veel om hun gasten geven, met veel genieten van wijn en heerlijk eten en vooral heel veel mooie momenten.

   

  Adresjes van Lisanne & Kyang
  Trouwlocatie: Het Roode Koper
  Styliste, stoelen en deel van het bloemwerk: Best Day Ever Events
  Bloemwerk: Marte Glasbergen
  Taart: Bloem op de Taart
  Trouwambtenaar: Yes I Do 2 (Guusta Veldman)
  Haar & Make-up: Ilona de Leeuw van 40 Square
  Zang & Bossa Nova Band: Jazz Centrale
  DJ: De Mureau Show
  Drukwerk: Leintjes Exclusief
  Jurk Bruid: I do I do (rok van Jesus Peiro en top van Matthijs van Bergen)
  Avondrok Bruid (bijpassend bij dat prachtige topje): Anneloes Ouwehand
  Pak Bruidegom: Michael & Giso

  3 Comments

  Leave a comment