Trouwen bij het Winselerhof Landgraaf | Tanya & Chris

  Goed, Tanya is van Mexicaans-Duitse komaf, ze werkt in Vlaanderen en woont samen met haar Britse verloofde, Chris. Wat een geweldig idee om dan gewoon in het Zuiden van Nederland te trouwen: ongeveer in het midden van Duitsland, Groot-Brittannië en België. Welke locatie ze kozen? Het Winselerhof in Landgraaf. Onze favoriete Zuidelijke trouwlocatie.

  Een weekendbruiloft bij Het Winselerhof

  Al hun vrienden en familie werden uitgenodigd en ze stelden een dag samen waarbij ze zoveel mogelijk tijd konden doorbrengen met al deze lieve mensen. De avond voor de bruiloft hadden ze een diner met bier en pizza en de dag daarna een haute cuisine programma. De dag had hier en daar wat regen, een beetje zonneschijn en vooral veel fijne momenten tussen de gasten.

  Hulp van je moeder

  Wat is het toch altijd mooi om te zien wanneer de bruid door haar moeder geholpen wordt. Omdat Tanya best lang is, was het handiger voor haar moeder om even op de trap te staan. En die vintage trouwjurk? Die is van Tanya’s oma geweest!

  Vrienden arriveren bij Het Winselerhof. Chris gaf ze allemaal een knuffel.

  Chris, gespannen en enkele minuten voordat hij zijn bruid zou zijn.

  Wat een plaatje he? Zo’n sluier geeft extra dramatiek aan zo’n moment: prachtig!

  Tanya loopt hier zelf naar binnen. Haar vader liep een klein stukje met haar mee, maar dit laatste stuk wilde ze zelf lopen. Niemand kan haar weggeven, want ze beslist zelf over haar leven. Een heerlijke mix van traditie en het NU. I like it.

  De ceremonie werd gedaan door meerdere vrienden van het stel. Prachtige emotionele momenten.

  Tijdens de fotoshoot en de groepsfoto’s begon het lichtjes te regenen, maar een beetje Brit is regen gewend natuurlijk ;) Fijn dat mensen totaal niet moeilijk deden over de regen en hierdoor waren we relatief snel klaar.

  Winselerhof en haar Rome zaal. We houden zo onwijs veel van deze locatie! Heerlijk om bij deze dag aanwezig te mogen zijn.

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Limburg.

  One comment

  Leave a comment