Trouwen in het Bos | Villa Oud Groevenbeek | Marijke & Joost

  Trouwen in Ermelo, op 6 juli, bij een locatie die je kent omdat je er in de buurt woont. Marijke en Joost kozen voor Villa Oud Groevenbeek, een hele logische keuze voor hen. Deze locatie ligt in de buurt van hun huis en biedt een prachtige plek om te trouwen. En wat bleek: Trouwen in het Bos, een fantastisch trouwconcept, kon alles voor hen regelen op deze plek.

  Het bos bij Oud Groevenbeek

  De ceremonie vond dus ook in het bos plaats. Vanaf het landhuis kon je er eigenlijk niets van zien, maar als je door een haag van Rhodondendrons liep, kwam je uit op een bospad dat uitkeek op een ceremoniesetting. Stoeltjes, een boog met bloemen, kleine boeketjes naast de stoelen: een heerlijke romantische plek om te trouwen.

  De ceremonie was ook mooi. De spreekster was lekker interactief waardoor de ceremonie persoonlijk en luchtig was. Dat was fijn, want je zag de gasten genieten. En het jawoord was met hun kinderen er bij. Twee hele kleine schatjes die hun momenten zeer zeker opeisten ;)

  Taart en felicitaties

  Na de ceremonie was er tijd voor een heerlijke taart met diverse andere lekkernijen er bij. Alle gasten kregen de ruimte om het bruidspaar te feliciteren en stonden met elkaar te kletsen. We maakten ook een aantal groepsfoto’s waarna we richting de heide gingen. We wilden namelijk foto’s maken in een net iets andere omgeving. De heide was prachtig deze dag, overal natuurlijke tinten en diverse planten.

  We bleven het eerste stukje van het diner. Er was een barbecue geregeld en men kon zelf een plekje uitkiezen om te zitten. Op deze manier zag je dat de sfeer heel informeel en vrolijk was. Wederom was het voor ons een hele fijne samenwerking met Trouwen in het Bos. En we hopen dat dat in de foto’s terug te zien is ; )

  Die heerlijke taartjes zijn gemaakt door Bakbarwinkel (Via Trouwen in het Bos).

  Leave a comment