Zo’n dag waar alles gewoon fijn was. Fijn begin van de ochtend, fijne beginlocatie, fijn bruidspaar, alles helemaal zoals je het graag hebt. We begonnen deze dag voor een stel dat ging trouwen in Heenvliet. Ariane komt hier vandaan. Ze woonde als kind al aan de Markt en nu ze hier met haar (nu man) Kevin woont, was dit natuurlijk ook de perfecte plek om deze dag te beginnen. In zo’n pand zoals je ze op Instagram wel ziet: veel licht, oude stijl, hier en daar wat wilde planten. Een droomhuis.

Vlak bij elkaar zijn

Kevin begon twee huizen verderop met zijn voorbereidingen. Terwijl hun dochtertje Liv bij de vrouwen verbleef, was zoon Solomon juist bij zijn vader. En de mannen, want het was een mooi gezelschap zo. De mannen deden rustig aan. Kopje koffie, later een glaasje bier en de vrouwen waren in de tussentijd druk bezig met alles af te ronden. Die jurk van Ariane… een plaatje, toch?

Stiekem ben ik een beetje verliefd op bovenstaande foto…. en een beetje jaloers misschien ook ; ) Want hoe bijzonder is het als je als bruid zijnde mag trouwen mét je kinderen er bij? Prachtige Ariane, prachtige Liv… in een heel bijzonder huis. En dan samen toeleven naar het moment waarop er ja gezegd gaat worden.

Trouwen in Heenvliet

De ceremonie vond plaats in het sfeervolle kerkje van Heenvliet. We kenden Heenvliet al van eerdere opdrachten, maar we waren nog nooit in deze prachtige kerk geweest. De ceremonie vond hier plaats. Zo’n ceremonie met veel emoties. En overal waar je keek stonden kaarsen en prachtige bloemen. Ariane werd naar het altaar begeleid door haar broer. Ook dit moment was erg mooi om te zien.

Borrelen bij Ravesteyn

Na de ceremonie was er een receptie in de tuin van landgoed Ravesteyn. De bruidegom sabreerde twee flessen champagne en vervolgens werd de taart aangesneden. Wat ik zo leuk vond aan deze dag waren al die kleine intieme momentjes. Tussen het bruidspaar, tussen de bruid en haar tante bijvoorbeeld en natuurlijk tussen ouders en kinderen. Het gezelschap was ook openhartig naar elkaar. Je zag talloze vrolijke momenten, hoewel er ook hier en daar een traan van verdriet was.

Klein momentje samen

We hadden een korte fotoshoot. Liefst een kwartiertje, maar een half uur was ook prima. Als ze maar niet te lang bij de gasten vandaan waren. Omdat deze locatie zo mooi is van zichzelf, konden we vrij snel een aantal mooie plekjes bereiken en foto’s maken. En binnen mum van tijd waren ze weer terug bij hun gasten. We merken steeds vaker dat bruidsparen een korte fotoshoot willen. Je kunt dan niet naar een andere locatie, omdat dat teveel tijd zou kosten, maar in een kort moment kun je absoluut een aantal mooie foto’s maken. En inderdaad, dan hoef je niet te lang bij je gasten weg te zijn. Iedereen blij : )

Buiten dineren met ondergaande zon

En je zou maar aan zo’n tafel mogen dineren. Met overal bloemwerk, heerlijk in de zon en dan genieten van zoveel geweldige speeches. Dat zegt veel over hoe close een gezelschap is. Mooie woorden voor twee mooie mensen. Een genot om bij te zijn. De avond vorderde en na het diner trok de bruid zich even terug. Haar haren werden losgemaakt, haar make-up bijgewerkt en niet veel later kwam ze samen met haar bruidegom de dansvloer op. Wat ze niet verwacht hadden was dat een groot delen van hun familie en vrienden een flashmob ingestudeert hadden. Direct feest dus ;)
Och, prachtig Heenvliet. Met talloze verborgen pareltjes. Wat komen we hier toch graag!

Jup, het bruidspaar verscheen op het feest, de muziek ging aan en het was direct AAN!

 

Adresjes van Ariane & Kevin

Trouwhuisstijl: Studio Spruijt
Trouwambtenaar: Did I tell you?
Ringen: Juwelier van Willegen
Jurk: Bloomfeld Luxury Bridal
Pak: L’Atelier Amsterdam
Schoenen bruid: Emmy London
Schoenen bruidegom: Both Rotterdam
Haar: Hairstyling by Brenda
Make-up: Mendy Heere
Styling: Happyvintage.nl
Bloemen: Groen is Gras
Videograaf: Nouks Visuals
Taart: Just Love Cakes
Restaurant: Restaurant de Hoecksack
Locatie ceremonie: St. Maartenskerk te Heenvliet
Locatie borrel, feest, diner: Landgoed Ravesteyn
Muziek Jazzduo: Jazz Centrale
Muziek DJ: Charleon

Leave a comment