Bruiloft Central Park Voorburg – V & M

  Central Park in Voorburg, wij kenden het nog niet, maar wat een hippe locatie! Een combinatie tussen chique en hip, modern en klassiek. Een topplek om te trouwen dus.

  Voorbereidingen bij Central Park

  De ochtend begon voor ons op twee verschillende locaties. Ik was zelf bij Valerie voor de voorbereidingen, terwijl Ramon alvast naar de kerk reed voor het ontvangst van de gasten. Valerie was net klaar met het make-up en haarmoment en haar moeder wachtte samen met haar af tot de jurk aan kon. En wat een jurk: prachtig!

  Maarten stond al even bij de kerk te wachten en je kon zien dat bij hem ook de spanning toenam. Toen hij eenmaal vooraan in de kerk stond en alles kon beginnen zag je hem zienderogen ontspannen.

  En hier komt dan de prachtige bruid, met haar vader. Op de achtergrond de bruidegom, een zangeres die je kippenvel kon bezorgen en heel veel gasten. De ceremonie kon beginnen.

  Valerie en Maarten trouwden in de Sint-Bonifatiuskerk te Rijswijk. Een prachtige Katholieke kerk waar de kerkelijke inzegening plaatsvond.

  Valerie haar jongste broertje mocht de ringen komen brengen.

  Vlak voor het einde van de ceremonie was er nog meer muziek en een deel van de gasten stond op om mee te swingen met de muziek. Een muzikaal en vrolijk einde van een prachtige dienst.

  De receptie vond plaats bij Central Park. In de tuin, achter het gebouw gelegen, verzamelden zich gasten en werd er getoost op een goed huwelijk.

  Ja en toen… die fles! Een Melchoir, 18L fles met Drappier Champagne. En geloof het of niet, hij ging op hoor!

  Tijdens de receptie speelde een Braziliaanse band heerlijke muziek. De zangeres kwam ook nog even door het publiek heen gelopen om mensen te verwennen met haar prachtige stem.

  De bruidegom, Maarten, had een heerlijke verrassing voor zijn bruid: hij zong een duet met zijn nichtje: Shallow (A Star is Born). Hoe romantisch!

  Een heel fijn feestje

  Laat ik het simpel stellen: deze familie kan feesten! Maartens vader trok een glimmend jasje aan en ontpopte zich tot “Master of Ceremony” waarbij een revue voor zijn zoon en schoondochter geregeld had. Compleet met uit hun dak gaande familieleden, emotionele toespraken, hier en daar een kado en vooral veel dansende en zingende mensen.

  Als afsluiter, van een perfecte dag, een perfect feestje met een DJ. Als îets een feest genoemd mocht worden, was dit het wel!

  Leave a comment