Bruidsfotografie Dordrecht – T & G

  Tim en Gretl, hij uit Australië, zij uit Nederland. En ze ontmoetten elkaar aan de andere kant van de wereld. Op een boot. Niet veel later besloten ze te trouwen en dus laat ik nu een klein verslag van hun dag zien ;)

  Trouwfoto in de binnenstad van Dordrecht, op de achtergrond de kerk.Trouwfoto's in Dordrecht.De bruid komt de trouwzaal van Dordrecht binnenlopen.

  Ze wonen nog steeds in Australië, maar besloten om de ceremonie in Dordrecht te doen. Gretl komt van oorsprong uit de buurt van Dordrecht en had hier veel goede herinneringen. Dus vlogen ze, samen met een aantal familieleden en vrienden, naar Nederland en maakten ze zich die ochtend klaar in Dordrecht. Tim is hier onderweg naar zijn aanstaande. Via de bekende Langebrug van Dordrecht, met familie en vrienden, nog een paar minuten en hij ziet zijn bruid! En je kunt niet in Dordrecht trouwen zonder een paar bijzondere plekjes te bezoek toch? Helemaal wanneer je zo lang vliegt om hier te kunnen trouwen. Omdat Tim en Gretl zo’n sterke connectie met het water hebben, ze ontmoetten elkaar immers op een boot, besloten we om ook echt dat water terug te laten komen in de shoot. We konden die ochtend niet direct in de buurt komen van een paar bootjes, maar dat maakten we die avond alsnog goed ; ) Tijdens de fotoshoot hebben we ook nog even wat regen gehad. Maar Gretl was goed voorbereid en had een doorzichtige paraplu geregeld. Op die manier konden we alsnog foto’s maken. Niet veel later werd het weer droog en gingen we verder. Want: er moest ook nog getrouwd worden! De fotoshoot was bijna ten einde gekomen en via de B&B waar Gretl die ochtend ook begonnen was, gingen we naar het stadhuis van Dordrecht. Bruidspaar staat op een brug in Dordrecht. Hoe schattig als een van je neefjes zo’n spandoekje draagt! Here comes the bride! De ceremonie duurde een half uur en was niet compleet zonder emotionele speech van Tim en Gretl. Na de trouwceremonie nam de ambtenaar ons nog even mee naar boven. We mochten een uniek plekje in het stadhuis zien en maakten er snel een paar foto’s. Met de koets naar je bruiloft.

  In het moment

  Een van de dingen die Gretl geregeld had, was een paardenkoets. Daar waar je normaal gesproken maar 5 minuten in de auto zit, konden ze nu een goed half uur genieten. Van de paarden, van de tocht en vooral ook van elkaar. Want een trouwdag gaat snel voorbij en wat is er dan fijner om de tijd heel even te vertragen en te genieten van het moment? De gasten gingen klaarstaan en verwelkomden het bruidspaar bij aankomst op de dinerlocatie. Paardenmelkerij de Griendheuvel, een foto in de theetuin.Foto onder de bomen bij De Griendheuvel.

  Eten bij Shirestal De Griendheuvel

  Ook alweer zoiets persoonlijks: de avondlocatie. Als klein meisje kwam Gretl hier al en ze maakte er dus vele herinneringen. Een paardenmelkerij met een heerlijke theetuin er bij. In een weelderig groene omgeving kun je genieten van een bordje barbecue. Na het eten liepen we nog even naar het kleine haventje. Aan de overkant speelde Gretl vroeger als kind en nu liep ze hier met haar man. Tim en Gretl genoten van een korte avondshoot met op de achtergrond de bootjes waar ze zo van houden. Ik was nog aanwezig voor de eerste dans. Het bruidspaar had een choreografie ingestudeerd en gaven een optreden voor de gasten. Een heerlijke afsluiting van een mooie trouwdag.

  Adresjes van Tim & Gretl

  Haar gedaan door Denise Hageman – Hairstylist (dikke aanbeveling van Gretl!)
  Trouwjurk via Luv Bridal
  Trouwpak for Tim via Politix
  B&B locatie: Tof, Dordrecht
  Locatie voor de BBQ: Shirestal Griendheuvel vlak bij Dordrecht

  Leave a comment