Bruiloft bij de Kas in Amsterdam | J & M

  Jiyoung en Max trouwden bij de Kas. Zo’n heerlijke locatie waar je niet alleen fantastisch kunt eten, maar ook een mooie trouwceremonie kunt hebben. Een dag die draaide om vriendschap, familie, genieten en heel veel eten.

  Botanische bruiloft

  Rond een uur of twee kwamen Jiyoung en Max aan op de locatie. Helaas hadden ze wat file gehad onderweg, vanuit Rotterdam. Zul je net zien op je trouwdag. Maar dat gaf mij de tijd om alvast te beginnen met een aantal detailfoto’s. Want Jiyoung had gezorgd dat haar trouwdag tot in de puntjes gestyled was. Ik werkte daarom ook samen met Anne van Inspire Styling om bijvoorbeeld de trouwjurk alvast vast te leggen. Een botanische bruiloft met blauw, wit en groen.

  Dat geurtje van Jiyoung…. Zo lekker! Ik heb voor mijn verjaardag ook Jo Malone gekregen, van Ramon ; )

  First Look bij De Kas

  De first look vond plaats in de tuin van De Kas. Tussen bloemenvelden in zagen Max en Jiyoung elkaar in hun trouwkleding. Een heel mooi momentje altijd, wanneer bruid en bruidegom elkaar zien. Ik kon aansluitend met beginnen met de fotoshoot en we waren net klaar toen de eerste gasten arriveerden.

  Max kwam aanlopen met zijn moeder. En even later, de kindjes hadden bloemblaadjes gestrooid, kwam Jiyoung met haar vader aangelopen.

  De ambtenaar vroeg alle ouders en de getuigen naar voren voor het jawoord. En niet veel later waren ze getrouwd! Nadat de handtekeningen gezet waren, zetten Max en Jiyoung hun zonnebrillen op en gingen ze dansend weg. Het formele gedeelte werd direct losjes en iedereen kon relaxen en genieten van de dag.

  Jajaja, het boeket werd gegooid!

  Prachtige styling he? Jiyoung wilde graag de combinatie van wit en groen. Met bloemwerk in Ikebana stijl, die minimalistische Japanse kunst. Heel basic en puur en daardoor extra opvallend. De styliste is er goed in geslaagd!

  Wat zo mooi is aan De Kas is dat alles zo heerlijk groen en licht is. Overal zijn zitjes en mensen kunnen genieten van elkaars gezelschap.

  Vlak voordat het diner begon vroeg ik het kersverse bruidspaar om nog even met laagstaande zon op de foto te gaan. Gewoon een heel klein momentje voor hun twee.

  Het eten bij De Kas is fenomenaal! Allemaal zelfgeteeld en gekweekt, met duidelijke smaken en prachtige texturen. Sowieso natuurlijk al een feestje om op de foto te zetten ; )

  Wat ik eigenlijk 1 van de mooiste momenten vond, was het diner: Jiyoung en Max liepen tafel na tafel af om er even zeker van te zijn dat iedereen het naar zijn zin had. Gewoon even een paar minuten om met iedereen te praten. Ik weet zeker dat elke gast zich meer dan welkom voelde. Zo bijzonder als je vrienden mag hebben als deze twee lieve mensen. En de liefde tussen Max, zijn ouders en zijn broer, kwamen ook binnen. Heerlijk om zoveel liefde te kunnen delen.

  Adresjes van J&D

  Hair and Make up artiest: Kae Kosugi https://www.kaekosugi.com/
  Wedding Stylist, bloemwerk en boeket: Inspire Styling https://www.inspirestyling.com/
  Trouwtaart: https://www.tastypastries.nl/ (ook al zo onwijs lekker!)

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

  One comment

  Leave a comment