Bruiloft bij de Kas in Amsterdam | J & M

jm

Jiyoung en Max trouwden bij de Kas. Zo’n heerlijke locatie waar je niet alleen fantastisch kunt eten, maar ook een mooie trouwceremonie kunt hebben. Een dag die draaide om vriendschap, familie, genieten en heel veel eten.

Botanische bruiloft

Rond een uur of twee kwamen Jiyoung en Max aan op de locatie. Helaas hadden ze wat file gehad onderweg, vanuit Rotterdam. Zul je net zien op je trouwdag. Maar dat gaf mij de tijd om alvast te beginnen met een aantal detailfoto’s. Want Jiyoung had gezorgd dat haar trouwdag tot in de puntjes gestyled was. Ik werkte daarom ook samen met Anne van Inspire Styling om bijvoorbeeld de trouwjurk alvast vast te leggen. Een botanische bruiloft met blauw, wit en groen.

Trouwen de Kas Amsterdam JM 001 Trouwen de Kas Amsterdam JM 003

Dat geurtje van Jiyoung…. Zo lekker! Ik heb voor mijn verjaardag ook Jo Malone gekregen, van Ramon ; )

First Look bij De Kas

De first look vond plaats in de tuin van De Kas. Tussen bloemenvelden in zagen Max en Jiyoung elkaar in hun trouwkleding. Een heel mooi momentje altijd, wanneer bruid en bruidegom elkaar zien. Ik kon aansluitend met beginnen met de fotoshoot en we waren net klaar toen de eerste gasten arriveerden.
Trouwen de Kas Amsterdam JM 006 Trouwen de Kas Amsterdam JM 007 Trouwen de Kas Amsterdam JM 008 1Trouwen de Kas Amsterdam JM 009 Trouwen de Kas Amsterdam JM 012

Max kwam aanlopen met zijn moeder. En even later, de kindjes hadden bloemblaadjes gestrooid, kwam Jiyoung met haar vader aangelopen.

Trouwen de Kas Amsterdam JM 013 Trouwen de Kas Amsterdam JM 014 Trouwen de Kas Amsterdam JM 015 Trouwen de Kas Amsterdam JM 016 Trouwen de Kas Amsterdam JM 017

De ambtenaar vroeg alle ouders en de getuigen naar voren voor het jawoord. En niet veel later waren ze getrouwd! Nadat de handtekeningen gezet waren, zetten Max en Jiyoung hun zonnebrillen op en gingen ze dansend weg. Het formele gedeelte werd direct losjes en iedereen kon relaxen en genieten van de dag.

Trouwen de Kas Amsterdam JM 018 Trouwen de Kas Amsterdam JM 019 Trouwen de Kas Amsterdam JM 020 Trouwen de Kas Amsterdam JM 021

Jajaja, het boeket werd gegooid!

jm4Trouwen de Kas Amsterdam JM 023

Prachtige styling he? Jiyoung wilde graag de combinatie van wit en groen. Met bloemwerk in Ikebana stijl, die minimalistische Japanse kunst. Heel basic en puur en daardoor extra opvallend. De styliste is er goed in geslaagd!

Trouwen de Kas Amsterdam JM 024 Trouwen de Kas Amsterdam JM 027 Trouwen de Kas Amsterdam JM 028

Wat zo mooi is aan De Kas is dat alles zo heerlijk groen en licht is. Overal zijn zitjes en mensen kunnen genieten van elkaars gezelschap.

Trouwen de Kas Amsterdam JM 029 Trouwen de Kas Amsterdam JM 030

Vlak voordat het diner begon vroeg ik het kersverse bruidspaar om nog even met laagstaande zon op de foto te gaan. Gewoon een heel klein momentje voor hun twee.

Trouwen de Kas Amsterdam JM 032 jm5Trouwen de Kas Amsterdam JM 034

Het eten bij De Kas is fenomenaal! Allemaal zelfgeteeld en gekweekt, met duidelijke smaken en prachtige texturen. Sowieso natuurlijk al een feestje om op de foto te zetten ; )

Trouwen de Kas Amsterdam JM 031

Wat ik eigenlijk 1 van de mooiste momenten vond, was het diner: Jiyoung en Max liepen tafel na tafel af om er even zeker van te zijn dat iedereen het naar zijn zin had. Gewoon even een paar minuten om met iedereen te praten. Ik weet zeker dat elke gast zich meer dan welkom voelde. Zo bijzonder als je vrienden mag hebben als deze twee lieve mensen. En de liefde tussen Max, zijn ouders en zijn broer, kwamen ook binnen. Heerlijk om zoveel liefde te kunnen delen.

Trouwen de Kas Amsterdam JM 036 Trouwen de Kas Amsterdam JM 037 Trouwen de Kas Amsterdam JM 038 Trouwen de Kas Amsterdam JM 040Trouwen de Kas Amsterdam JM 039

Adresjes van J&D

Hair and Make up artiest: Kae Kosugi https://www.kaekosugi.com/
Wedding Stylist, bloemwerk en boeket: Inspire Styling https://www.inspirestyling.com/
Trouwtaart: https://www.tastypastries.nl/ (ook al zo onwijs lekker!)

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.