Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn Arnhem | J & D

  Het zou je maar gebeuren… over 3 weken ga je trouwen en je vriendin wordt aangereden door een auto! Johnny stond doodsangsten uit toen hij hoorde dat zijn meisje aangereden was. De ambulancebroeder vroeg of hij de vriend van Denice was en hij kon alleen maar bevestigend antwoorden. Drie weken later was ze zo goed als genezen en kon er alsnog getrouwd worden. En nu werd zijn vriendin zijn vrouw! Denice en Johnny zijn getrouwd en wij waren er bij.

  Trouwen bij Groot Warnsborn

  De dag begon bij landgoed hotel Groot Warnsborn. Zo’n locatie die uniek is in Nederland. Midden in de bossen, met uitgestrekte tuinen en sfeervolle plekjes, zowel buiten als binnen. En ik weet niet hoe het komt, maar elke keer dat we hier zijn, is het prachtig weer.

  Denice deed haar voorbereidingen op deze plek, terwijl Johnny juist bij zijn ouders thuis was om zich voor te bereiden. Niet veel later zagen ze elkaar bij de ceremonieplek. Ze trouwden buiten in de tuin van Landgoed Groot Warnsborn.

  Een heerlijke trouwdag

  Wat een heerlijke dag. De ceremonie was mooi, de fotoshoot fantastisch om te doen, de bruid een plaatje en de bruidegom tot over zijn oren verliefd. We mochten een kleine impressie maken van het diner en gingen daarna met een glimlach op ons gezicht weer naar huis.

  Wat had ze toch een prachtige jurk en dan die diadeem!

  Bekende (en/of hardwerkende) Nederlanders

  De oplettende kijker had het misschien al gezien: Johnny komt uit een voetbalgezin. Hij is de zoon van oud-Ajax-voetballer Peter Boeve. Uiteindelijk is Johnny zelf niet gaan voetballen, maar wel bekend geworden met een aantal muzieknummers. En hij werkt inmiddels in de onderneming die Denice heeft opgezet: Spa le Boeff; een luxe honden trimsalon in Apeldoorn. Een ondernemend en creatief stel dus, die twee.

  Bruidsmeisjes kunnen zo onwijs schattig zijn! Kijk dit prachtige meisje nou :) Direct na de ceremonie was er een sabreermoment. Johnny sabreerde de eerste fles champagne zelf.

  Hoe mooi zijn deze twee samen?!

  Ramon kon het niet laten: we moesten en zouden ook een paar foto’s maken bij een prachtig korenveld. En dus tilde Denice haar jurk op en liep ze samen met haar geliefde het veld in. Stiekem ben ik blij dat ze dat deden, want het pas een prachtige romantische omgeving.

  Zo mooi als “de moeders” goed met elkaar om kunnen gaan.

  Nog een paar foto’s tijdens het diner en we gingen weer naar Elburg. Een heerlijke dag om vast te leggen.

  Adresjes van Denice & Johnny

  Trouwjurk: Bloomfeld – Berta Bridal
  Trouwpak:Bossenbroekmanwoman
  Trouwringen: Van Hell Juweliers
  Bloemen: Meesterlijk Geschikt
  Visagiste: Netanya L├╝schen
  Hairstyliste: Sanco Coiffure
  Trouwschoenen Bruidegom: Reinhard Frans
  Haarband Bruid: Jenny Packham
  Taart: Patisserie Christiaan
  Trouwambtenaar: Ingrid Brakenhoff- Van Kleef van “Ik Trouw Jullie”

   

  Leave a comment