Finley Het Witte Huis | Trouwen aan het water

  De dag begon aan het water. Bij een prachtige woning, gevuld met mensen die heel veel zin hadden in deze dag. Anjuli werd opgemaakt, haar schoonzussen en vriendinnen waren aanwezig en niet veel later volgden ook de moeders. En ook haar dochter en jongste zoon waren er. Twee lieve kindjes die enorm naar deze dag toegeleefd hadden.

  Arriveren per boot

  Een paar uur later kwam de boot aan. Mét Rolf en hun oudste zoon, over de Loosdrechtse Plassen. En het feest kon beginnen.

  Eerst was er nog even tijd voor een korte lunch, een aantal familiefoto’s en samen de dag starten. Want nu waren er nog niet heel veel mensen aanwezig. Toen men er klaar voor was, ging het gezelschap, per boot, naar Finley: Het Witte Huis. Een locatie waar we al jaren positieve verhalen over horen en waar we nu eindelijk ook naar toe mochten. Een locatie waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht, je dicht bij het water bent en van alle gemakken voorzien.

  Ceremonie met uitzicht

  De ceremonie was in “The View”. Het gezelschap keek uit op het water en uiteraard op het bruidspaar. Joanne maakte er een onvergetelijke ceremonie van. Interactief, met veel persoonlijke momenten en dus ook veel emotie.

  Wanneer ik de rest van de dag zou moeten omschrijven in een paar woorden dan zou dat niet direct lukken. Want het was namelijk een bijzonder goed gevulde dag. Met entertainment op diverse plekken, met heel veel lekkere hapjes voor de gasten, met bewolking én zonneschijn, met af en toe een knuffel voor papa en mama van de kleintjes en met heel veel gelach.

  Nielson op je feestje

  Er was een optreden van Nielson, waarbij het hele publiek compleet uit zijn dak ging, maar er werd ook flink gedanst tijdens het optreden van FloorJaxx en de diverse live muzikanten, kortom een hele gevulde dag. Het was geen moment saai: van het diner tot het feest, van de voorbereidingen tot de ceremonie en de receptie. Echt weer een feest zoals we die alleen met Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje meemaken. Een onvergetelijke dag.

  Anjuli had voor haarzelf en haar aanstaande + kinderen van die heerlijke hangers geregeld.

  Dat je dan van die fijne vriendinnen hebt en dat ze dan mooie momenten met je kunnen delen…

  Onderweg naar zijn bruid.

  Na een korte fotoshoot gingen we, uiteraard per boot, naar Finley Het Witte Huis.

  Aankomst per boot bij Finley Het Witte Huis. Trouwen bij Finley Het Witte Huis.

  Oh echt, die ceremonies met Joanne Littooij. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

  Trouwceremonie met Joanne Littooij

  Het moment dat Anjuli brak? Het was volgens mij toen ze haar kinderen de kinderakte zag tekenen. Zo’n moment dat alles ineens samenkomt: je bent net getrouwd, alles is goed en je kinderen tekenen een akte. Pure rijkdom.

  Speeches… ons nieuwe favoriete onderdeel van de dag.

  Daar is hij dan: Nielson! Een te gekke verrassing van het bruidspaar voor zichzelf en hun gasten. WIj hebben stiekem ook meegenoten (tijdens het fotograferen ;  ).

  Adresjes van Anjuli, Rolf en Weddingplanner Het Bruidsmeisje

  Trouwlocatie: Finley Het Witte Huis
  Bruidstaart: Sugarlips Cakes
  Entertainment: Love Sound, Live Paint, The Piano Bar, Nielson
  Sieraden van de bruid: DRKS
  Fotobooth: Kamerakast
  Film: Bachelor Boys
  Hair & Make-up: Bruid & Beauty NL
  Bloemwerk: Edenique Floral Design
  Styling & Meubilair: Best Day Ever Events
  Neon Letters: Oh Happy Day
  Drukwerk: Leintjes Exclusief
  Persoonlijke zakdoekjes: Hip je Huwelijk In

  Leave a comment