Loveshoot Elburg | Rens & Anouk

    Buienradar op “refresh”, want het gaat vanmiddag regenen. Ik denk dat we die laatste 2 dagen continu in de gaten hebben gehouden wat het weer zou doen. Toen we twee uur van te voren besloten dat we definitief de shoot gingen doen hadden we helemaal zin in het fotograferen. Ik was die ochtend zelfs nog even op een paar fotolocaties, vlak bij de Scouting van Elburg, gaan kijken!

    Maar je ziet het dus: het bleef droog! We konden in Elburg een ontspannen loveshoot doen met Rens en Anouk. Een beetje met een nautisch thema, onverwacht. Ze trouwen in oktober en dus wilden ze alvast een aantal foto’s van hun twee. In gewone kleding in plaats van in hun trouwkleding. En wat een fijne shoot werd het.

    Langs de Strekdam van Elburg parkeerden we de auto en vervolgens gingen we te voet verder. Op die manier konden we, al lopend naar het einde van de dam, mooie plekjes selecteren. Met omgevallen bomen, struikgewas en hier en daar ook water. Op die manier kwam een nautisch thema tot stand. De shoot was een fijne manier om elkaar alvast te leren kennen. We hebben nu extra veel zin in de bruiloft! Laat Oktober maar komen ; )

    Loveshoot bij de Strekdam van Elburg. Loveshoot met een nautisch thema. Aanstaand bruidspaar staat op een steiger met bootjes in de achtergrond. Stel met hemelpoort. Strekdam van Elburg met op de achtergrond de polder, het nautisch thema komt terug.

    Leave a comment