Bruiloft Bronsbergen & Trouwen in Zutphen

Bruidspaar met VW-bus en roze prunus.

Wanneer de lente begint willen we eigenlijk altijd maar 1 ding: foto’s maken met van die heerlijke roze Prunussen. Dit lukte! Want deze bruiloft in Zutphen kwam precies op het juiste moment.

Trouwen met je eigen kinderen

Willemien en Arjan hebben twee lieve kindjes. En uiteraard waren die onderdeel van de dag. Tijdens de voorbereidingen waren ze er gewoon bij, voorafgaand aan de fotoshoot maakten we ook met hun even foto’s en tijdens de ceremonie konden ze heerlijk rondlopen. Rijkdom wanneer je kunt trouwen mét je kinderen erbij.

Bruiloft Welness Center Bronsbergen 001Bruiloft Welness Center Bronsbergen 005 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 002Bruiloft Welness Center Bronsbergen 007Bruiloft Welness Center Bronsbergen 008

Willemien had de dag heel ruim ingepland. Op die manier kon ze zich rustig voorbereiden thuis. Met haar moeder, haar oma en haar dochter er bij. Een huis vol vrouwen.

Overgrootoma en achterkleinkindBruiloft Welness Center Bronsbergen 009Bruiloft Welness Center Bronsbergen 010 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 006 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 011

Arjan was ergens anders voor de voorbereidingen. Hij kleedde zichzelf en zijn zoontje tegelijkertijd aan. En dat ging prima.

Bruiloft Welness Center Bronsbergen 012 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 013Bruiloft Welness Center Bronsbergen 015 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 014Bruiloft Welness Center Bronsbergen 016

Die VW-bus was wel een dingetje. Het moment waarop Willemien van de trap af zou komen lopen was, voor de kleine meid, veel minder van belang dan het rijden in de VW. Toen papa en mama elkaar gezien hadden mocht ze éindelijk een stukje meerijden in de bus.

Bruiloft Welness Center Bronsbergen 017 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 018 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 019 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 020

Willemien en Arjan wilden graag op de foto in het Vogelpark van Zutphen. Een bijzonder mooie plek, helemaal nu in het voorjaar. Vanaf “de overkant” maakte ik een paar foto’s, terwijl Ramon in het park bleef voor de sessie. We hadden een goed uur de tijd en toen we de meeste beelden wel gemaakt hadden, genoten we van een heerlijke lunch.

Bruidspaar in het Vogelpark van Zutphen Bruiloft Welness Center Bronsbergen 023 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 024 Wandelen in het Vogelpark. Bruiloft Welness Center Bronsbergen 027 Bruidspaar bij een poort in Zutphen met VW-busje. Bruiloft Welness Center Bronsbergen 031Het binnengaan van het stadhuis in Zutphen.

Trouwen in  Zutphen

De ceremonie vond plaats in het stadhuis van Zutphen. Willemien heeft hier jaren gewerkt als bode, dus het was extra speciaal dat ze nu zelf hier haar trouwceremonie had. En misschien hebben jullie het al gezien: er waren meer dan twintig kinderen! En toch was het verbazingwekkend rustig tijdens de ceremonie : )

Heel veel kinderen op een bruiloft in het stadhuis van Zutphen. Bruiloft Welness Center Bronsbergen 034 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 035 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 036 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 037Bruiloft Welness Center Bronsbergen 041

Na de ceremonie kon het gezelschap genieten van een heerlijke taartentafel / sweet table. Bij Fort Bronsbergen in Zutphen. Een locatie waar je vlak bij het water zit en fijn kunt genieten.

Sweet table met turquoise en bloemen.Bruiloft Welness Center Bronsbergen 042Bruiloft Welness Center Bronsbergen 043 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 044 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 045 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 046

Mijn tip van het jaar: liever geen feest? Een diner dansant kan ook!

Wat zo mooi was aan deze dag, was het idee dat een trouwdag helemaal niet tot in de late uurtjes hoeft te duren. Willemien en Arjan hadden een diner dansant, een diner waarbij men tussen de gangen kon genieten van fijne live muziek.

Als je wilde, kon je dansen. Nu gebeurde dat niet meteen al, maar na het hoofdgerecht ging iedereen los. Helemaal nadat Arjan een nummer gezongen had voor zijn vrouw! Wat een romantisch moment was dit. Helemaal toen de kindjes er ook bij kwamen.

Fijn trouwfeest bij Fort Bronsbergen in Zutphen. Bruiloft Welness Center Bronsbergen 049 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 050Fort Bronsbergen bruiloft en receptie buiten. Bruiloft Welness Center Bronsbergen 053 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 051Bruiloft Welness Center Bronsbergen 052Bruiloft Welness Center Bronsbergen 054 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 055 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 057 Dineren tijdens een bruiloft bij Fort Bronsbergen. Bruiloft Welness Center Bronsbergen 059 Genieten van een diner dansant.Bruiloft Welness Center Bronsbergen 062 Bruiloft Welness Center Bronsbergen 063

Vroeg feestje

Rond een uur of half negen ging men dus helemaal los. Er werden een aantal heerlijke nummers gespeeld, kinderen renden de dansvloer op, mochten bij ouders op de schouders en dansten heerlijk mee. Ouders gingen samen dansen en genoten van de sfeer. Wat een perfect einde van een heerlijke trouwdag. Rond 21:00 werd het laatste nummer gespeeld en was het tijd voor afscheid. En dat was dat. Zo zou ik zelf ook wel een feest willen geven : )

Avondfoto met ondergaande zon.

Adresjes: volgen later nog.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: