Trouwen bij Beachclub No 5 in Zandvoort

  Een kleine twee jaar geleden zat we aan tafel tijdens het trouwdiner van Jan en Bernice die bij De Havixhorst trouwden. Ik zat aan de ene kant, Ramon aan de andere kant, bij Kelly en Tom. Een leuk gesprek kwam op gang en wat bleek: ze zochten nog een trouwfotograaf voor hun bruiloft bij Beachclub No 5.

  Trouwen op het strand van Zandvoort

  We zijn inmiddels dus heel wat maanden verder, maar uiteindelijk mochten Ramon en ik dus hun trouwdag vastleggen. Ze trouwden in april, begin april om precies te zijn. Je denkt dan niet heel snel aan een bruiloft op het strand, maar Kelly en Tom zagen het al die tijd al voor zich. Kelly had namelijk een vriendin met een strandtent. En ze houden enorm veel van het bezoeken van de omgeving van Zandvoort. Tel 1 en 1 bij elkaar op en je hebt een bruiloft aan het strand. Bij het de heerlijke Beachclub No 5 in Zandvoort.

  Wat niemand van te voren wist was dat het deze dag zo mooi zou zijn qua weer! Niet alleen kon de hele trouwceremonie op het strand plaatsvinden, maar ook konden de kinderen heerlijk buitenspelen.

  Een hele persoonlijke trouwdag

  Een trouwdag waarop je aan het eind van de dag alle namen kent. Waar mensen elkaar huilend in de armen vallen, er allemaal kleine verrassingen zijn, waar de taart heerlijk is en het diner misschien nog wel beter. Waar de kindjes lekker rondlopen en de papas en mamas meegenieten. En waar tijd is om elkaar te spreken. Ook konden we hier en daar zelfs even mee kletsen. Wat een heerlijke dag.

  Een dag vol hoogtepunten

  Mijn persoonlijke hoogtepunt van deze dag? Nou eigenlijk niet per se 1 moment. Het was meer het onderdeel worden van de gasten. Die kleine Veerle wilde graag dat ik haar na de fotoshoot op ging tillen om weer richting de auto te lopen. En dat momentje met het nichtje dat graag a la Ariana Grande op de foto wilde. Of dat stelletje dat lekker knus tegen elkaar aan ging zitten om te genieten van de sfeer. Of die polonaise die tijdens het feest ontstond. Dat soort momenten maken het fotograferen van bruiloften zo uniek. Dit was de perfecte bruiloft om het seizoen mee te beginnen.

  Kelly had heerlijke All-Stars aan tijdens haar trouwdag. Niet alleen fijn om op te lopen, maar ook handig om daarna nog aan te doen. Van die schoenen die tof én nuttig zijn.

  Lieve kleine Veerle mocht de ringen brengen, samen met opa. De ringen werden in een prachtig doosje gedaan. Hier zie je dat doosje.

  Prachtige blauwe luchten boven Zandvoort.

  De bruid wordt in Zandvoort weggegeven door haar vader op het strand.

  Tja, je kunt je dochter niet laten ontsnappen tijdens de ceremonie natuurlijk ; )

  Zand op het strand tijdens een bruiloft. Het omdoen van de trouwringen.

  Veerle mocht haar handafdruk zetten tijdens de ceremonie, maar het verliep niet helemaal zoals gepland.

  Loslaten van duiven na de trouwceremonie. Trouwen bij Beachclub No 5

  Hoe waardevol zijn al die omhelzingen? Dat moment waarop alle emotie er uitkomt. Zo dankbaar dat we dit mogen meemaken en vastleggen.

  Groepsfoto's op het strand met kinderen.

  We laten niet vaak “behind the scenes” zien, in een blogpost, maar Veerle was zo lief en vrolijk. En zo nieuwschierig ook…. dus een klein momentje waarop ze alle knopjes van mijn camera mocht indrukken.

  Overzicht bij Beachclub NO5.

  Een van die momenten,… het moment waarop Veerle het feest verlaat. Mama geeft haar nog even een kus en knuffel en Veerle zwaait gedag. Kelly gaf al aan dat het heel maf is om zelf “te blijven” terwijl je kind weggaat. Heel anders dan wanneer je zelf je kind ergens heen brengt en dan zelf weggaat. Maar Veerle was in goede handen gelukkig.

  Een ijsje als dessert en daarna nog snel even een minishoot op het strand.

   

  Adresjes van Kelly & Tom

  Uitnodigingen: https://hipdesign.nl/
  Accessoires en ringendoosje: https://www.weddingdeco.nl/
  Jurk Kelly: https://www.bruidsshop.nl/
  Pak Tom: https://www.roka.nl/
  Ringen: https://www.glamira.nl/
  Locatie: https://beachclub5.nl/
  Ambtenaar: https://trouwuniekmetmonique.nl/
  Taart: https://www.hema.nl/

  Bekijk meer stellen die gingen trouwen op het strand

  One comment

  Leave a comment