Workshop Trouwfotografie | Hotel Mennorode

  Overzicht van de binnenkant van De Luwte bij Mennorode.

  Eigenlijk vinden we het elke keer weer spannend. Een workshop trouwfotografie geven,… gaat iedereen blij zijn? Is de locatie (dit keer Mennorode, De Luwte) goed bruikbaar voor de vorm waarin we de workshop geven? Krijgen de cursisten antwoord op hun vragen? Past alle informatie in de tijd die we hebben? Maar ook: gaat het weer een beetje meewerken, want regen kan best een uitdaging zijn, wanneer je ook een fotoshoot buiten wilt hebben.

  Inspirerende bruidsfotografie- workshop

  Deze dag zat alles mee. We hadden 6 fijne cursisten die stuk voor stuk hun vragen stelden. Die tijdens het praktijkdeel meefotografeerden en die tijdens de lunch ook heel veel contact met elkaar zochten. En het modelbruidspaar, lieve Nicoline en Dennis, waren ook zo mooi. Twee kindjes ondertussen en Nicoline paste met gemak in haar trouwjurk! Zo heerlijk om ze op deze plek vast te leggen. Wil je overigens meer zien van hun trouwdag, een paar jaar terug, kijk dan naar hun bruiloft in Heenvliet.

  En ook deze keer was het trouwboeket van De Bloemenhof in Elburg. We werken heel graag samen met Simone. Ze weet precies wat we mooi vinden :) Ik kan niet wachten tot we eindelijk een keer een complete bruiloft samen mogen doen.

  Workshop bij Mennorode

  Bij Mennorode heb je diverse losse gebouwen. We zaten zelf in “De Luwte”, een houten gebouw met een mooi mossig veld eromheen. Binnen 5 minuten sta je op de heide. De wandeling er naartoe is ook al zo mooi: hoge bomen, struikgewas en heel veel natuur dus. Een ideal fotoshootlocatie. Je zou er maar mogen trouwen!

  Met bruidsfotografie leerlingen het bos in voor het praktijkgedeelte.

  De buitenkant van De Luwte is ook al zo mooi! Het gebouw is helemaal bedekt met houten plaatjes, die mooi grijs geworden zijn door het weer.

  Review: Bruidsfotografie workshop van Mon et MIne. 2 Fotografen die met plezier, rust en passie al hun kennis & ervaring met je delen. Die openstaan voor vragen en input (zowel van de startende als de meer ervaren bruidsfotograaf) door vooraf al te inventariseren waar je behoefte aan hebt en ook tijdens de dag zelf tijd nemen om alle vragen zoveel mogelijk te beantwoorden. En dat met een gezellige groep, op een mooie locatie in het midden van het land, met een heerlijke lunch en ook nog een prachtig bruidspaar! Kortom… een aanrader! Ramon en Hermine, bedankt voor de inspirerende dag!Karin Lagerweij

  Review: Wat een leerzame dag! We waren met een groep van 6 cursisten, dus het was erg persoonlijk. We begonnen de dag met theorie, een hele hoop informatie. Toen hadden we een lekkere lunch en daarna mochten we in de praktijk oefenen. Fijn om te leren hoe zij omgaan met lastige licht situaties. Had je een vraag dan mocht je die altijd stellen. Als laatste gingen we ook nog door het bewerk proces heen en kregen we nog wat marketing advies. Een volle dag, wat ervoor gezorgd heeft dat ik veel inspiratie heb voor het aankomende trouwseizoen! – Rianne Braakman

  Review: Heel fijne vakmensen. Ze weten waar ze over praten. Ze hebben flink wat ervaring opgedaan in de afgelopen jaren en zijn heel toegankelijk.

  Dank ook voor de persoonlijke feedback! Erg leuke workshop, bedankt voor de tips en inspiratie!’ – Marieke Madderom

  Wil je meer info over de workshops ontvangen

  One comment

  • Dank jullie wel voor deze heel leerzame en gezellige dag! Veel inspiratie, heldere uitleg, mooi bruidspaar, gezellige medecursisten, prachtige locatie en omgeving, heerlijke lunch; kortom PERFRCT!
   Groeten Lucienne

  Leave a comment