Bruiloft Arendshoeve Amsterdam | Duygu & Guillaume

  Een internationale bruiloft, zo kun je deze dag wel omschrijven, denk ik. Hij van Franse komaf, zij is Nederlandse met Turkse roots en ze wonen in Brussel. Hun trouwlocatie? Ik denk de, misschien wel, meest bijzondere plek waar ik ooit ben geweest voor een bruiloft: De Arendshoeve (Garden of Amsterdam).

  Voorbereidingen bij Twenty Eight

  We begonnen deze dag tijdens de voorbereidingen. Duygu en Guillaume waren in hetzelfde hotel, Hotel Twenty Eight in Amsterdam. Hier hadden een paar familieleden en vrienden zich verzameld, zodat ze  met een klein clubje konden beginnen.

  Geweldige trouwschoenen

  Die prachtige schoentjes van Duygu! Ik hoorde dat ze ze heeft laten maken op deze manier. Zo mooi, die combinatie van zacht blauw en steentjes!

  De First Look vond plaats in de lobby. Omdat het najaar is, werd het langzaam donker. Duygu en Guillaume zijden elkaar en hun vrienden gedag en volgden ons vervolgens naar buiten voor een korte fotoshoot in de omgeving van Hotel Twenty Eight.

  Bring on the (wedding) day

  Duygu wilde heel graag op deze plek op de foto ;) De liften vormen een mooi kader rondom het bruidspaar en die hond is net een bonus zo ;)

  Sprookjesachtige trouwlocatie

  Vervolgens reden we naar de eindlocatie waar het feest zou plaatsvinden. Duygy en Guillaume waren eerder al voor de wet getrouwd en deze dag draaide om het grote feest van hun liefde. Als ik hem mag samenvatten bestond de avond uit dansen, eten, lachen en nog veel meer dansen. We maakten hier eerst nog een paar foto’s en toen ging het bruidspaar even “achter de schermen”, zodat ze later hun gasten konden verwelkomen.

  Verliefd op de Arendshoeve (Garden of Amsterdam)

  Ondertussen had Vivian, weddingplanner bij Het Bruidsmeisje, alles prachtig gestyled. Overal waar je keek zag je vetplantjes, mooie bloemen in pasteltinten en natuurlijk de dinertafels. De locatie is eigenlijk een grote kas met daarin een heel aantal planten die de kwekerij zelf kweekt. Denk bijvoorbeeld aan die mooie hangende vetplanten (Rhipsalis en Scindapsus). Ook stonden er talloze Ficussen en (ahhhh!) megagrote Monstera Deliciosa-planten. Het was alsof je Pinterest binnenstapte…. zo mooi!

  Voor de gasten stond een heerlijke welkomstcocktail klaar.

  Dansen met al je vrienden en familie

  En toen kwam het bruidspaar “binnen”. De gasten hadden plaatsgenomen, Dugyu en Guillaume hadden hun eerste dans en niet veel later stroomde de dansvloer vol met al hun vrienden en familie. Er volgde een emotioneel moment met heel veel knuffels en hier en daar een traan. Prachtig om te zien hoe dit gezelschap elkaar gedag zei!

  Heerlijke Turkse feestmomenten

  Tussen de gangen door, heel veel dansen. En nog meer dansen en nog meer dansen. Een afwisseling van Turkse muziek, hier en daar een Frans nummer, maar ook was er een DJ. Ik weet niet of Fransen van nature veel dansen, maar 1 ding is zeker: de Turken zijn er erg goed in. Niet veel later ging bruidegom Guillaume ook helemaal los :)

  De dag werd voor ons afgesloten met nog meer dansmomentjes en heel veel gezelligheid. Een prachtig trouwfeest bij de Arendshoeve. We hopen dat er er snel nog een keer naar toe mogen :)

  Adresjes van Duygu & Guillaume (deels via Weddingplanner Vivian)

  Weddingplanner: Het Bruidsmeisje (Vivian en assistend Sarina)
  Trouwlocatie: Arendshoeve, The Garden of Amsterdam (prachtige locatie)
  Bruidstaart: Sugarlips Cakes
  Catering: Catering De Dreef
  Turkse Band: Kürşat & Band
  DJ: DJ Kaan Deniz
  Film: Jan Persoon
  Haarstyliste: Fashion Hairstylist
  Visagiste: Netanya Lüschen
  Bloemwerk: Bloemenservice Nederland
  Meubilair: Accuraatverhuur
  Hotel: Twenty Eight in Amsterdam

  Meer zien van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam?

  2 Comments

  Leave a comment