Bruiloft Wollebrand | Marcia & Thierry

  Trouwfoto's in de herfst met avondlicht.

  Toen ik in 2014 wist dat we dat jaar een kindje gingen krijgen brak ook een moment van goed plannen aan. Want we wisten bij voorbaat al dat Ramon een paar maanden opdrachten in zijn eentje zou gaan doen. Ik kon immers niet mee. Nu we inmiddels twee lieve mooie meisjes hebben werd het tijd om zelf ook eens alleen een bruiloft te doen. Om te zien of ik het nog kan, want de laatste was al weer een tijdje geleden.

  Foto’s van lieve mensen

  Dit is de trouwdag van Marcia en Thierry. Een stel dat een heerlijke herfstachtige trouwdag had. Een dag die begon met hagel, langzaam overging in een regenachtige late ochtend en eindigde met een zonovergoten middag en avond. Dit lieve stel vond het prima om 1 fotograaf te hebben en daarom presenteer ik, met gepaste trots, hun herfst trouwreportage. Met voorbereidingen bij Thierry én Marcia, foto’s van een prachtige Heilige Birmaan, een first look in de achtertuin en een dubbele fotoshoot in het herfstlicht.

  Trouwen bij De Wollebrand

  Trouwen rondom het haardvuur, met je meest naaste familie. Eerst het jawoord, daarna een mega lekkere witte chocoladetaart en daarna de fotoshoot. In een bos, want dat hoort wel een beetje bij deze tijd van het jaar. Dat het ineens heerlijk zonnig was, was echt een kadootje. En als afsluiting een heel fijn diner bij de Wollebrand. Voor mij een korte dag, maar wel eentje die ik niet snel zal vergeten.

  De first look in de achtertuin. En blij dat ze waren! Heerlijk om te zien ;)

  Tussen de regendruppels door, maakten we alvast een paar foto’s. Want de kans bestond nog altijd dat het die middag erg hard zou gaan regenen.

  Marcia haar vader zag haar pas, vlak voordat hij de bruid zou begeleiden naar “het altaar”. Een mooi emotioneel momentje.

  Trouwceremonie bij De Wollebrand De bruidegom schuift een ring om de vinger van de bruid.

  En lieve mensen echt,… die taart! Zo lekker dat ik vroeg of ik wellicht voor mijn broertje Ies (mijn fotografie-assistent voor die dag) ook een stukje kon regelen, voor thuis.

  Samen wandelen in het bos.

  Twee schattige bruidsmeisjes in hun mooie jurkjes.

  Adresjes van Thierry & Marcia

  Uitnodigingen: hipDesign https://hipdesign.nl/
  Ringen: Steinberg 123gold https://www.123gold.nl/
  Jurk bruid: Unique Bridal http://www.uniquebridal.nl/
  Schoenen bruid: Keds https://keds.nl/
  Pak en schoenen bruidegom: Roka https://www.roka.nl/
  Visagie en haar bruid: Michelle van Soest visagie https://www.michellevansoest-visagie.nl/
  Bloemen: Manon Bloemen http://www.manonbloemen.nl/
  Taart: Bakkerij Vreugdenhil http://bakkerijvreugdenhil.nl/
  Locatie: Restaurant Wollebrand https://www.wollebrand.nl/

  Leave a comment