Bruiloft in Japanse stijl | Shaila & Rolf

  Japan, het thema van deze bruiloft. Want Shaila en Rolf zijn dol op dit land. En dus mocht de styling natuurlijk best een beetje kleurrijk worden. En dat is volledig gelukt!

  DIY Japanse Bruiloft

  Shaila is coupeuse en dus kon ze veel dingen ook zelf maken. Zie bijvoorbeeld die prachtige kimono’s voor de bruidsmeisjes. En dat heerlijke pak van haar neefje Mathis. Hoeveel kleur kun je in 1 trouwdag krijgen? En zo leuk om te zien dat hun gasten ook rekening hadden gehouden met hun liefde voor Japan.

  Leiden en Hoogmade

  De dag begon in Hoogmade, waar Shaila’s ouders wonen. We kenden deze plek nog van het moment dat Shaila’s zus ging trouwen. Rolf begon in Leiden, bij zijn ouders. En de first look vond plaats bij Shaila’s ouders. Vrijwel direct hierna reden we naar het centrum van Leiden voor de fotoshoot bij de Hortus Botanicus. Een hele mooie plek om naar toe te gaan, want je kunt er bij regen ook prima terecht. Deze dag was echter super qua weer, dus we gingen veelal naar buiten.

  Hortus Botanicus Leiden

  In de Hortus heb je ook een Japanse afdeling. We maakten hier enkele foto’s, vervolgens nog een paar in de binnenstad en toen was het tijd voor de trouwceremonie bij het stadhuis van Leiden.

  Feest bij Brasserie Buitenhuis

  Na afloop van de trouwceremonie reden we naar het Valkenburgse Meertje waar de supertoffe locatie “Brasserie Buitenhuis” is. Het leuke aan deze plek is dat een deel ervan in een treinwagon verstopt is. En er is ook een oud stationnetje in de buurt. Er werd op deze locatie taart gegeten en een toost uitgebracht, gasten konden fijn met elkaar praten en na een goed uur werd het tijd om naar dat kleine stationnetje te lopen.

  Heerlijke Japanse Styling

  En al die mooie styling? Uitgedacht en uitgevoerd door Shaila en Kristel van Oh Happy Day. Kristel is een van de beste vriendinnen van Shaila’s zus Maaike en dus werd de link al snel gelegd. Zo mooi wat Kristel heeft gestyled deze dag! Overal kleur, kraanvogels en bijzondere materialen. Die vlaggetjes heeft Shaila overigens zelf gemaakt…allemaal!

  Een goed idee van dit bruidspaar: groepsfoto’s bij het station en vervolgens instappen voor een fijne treinrit. Wel een beetje koud, maar daarom niet minder gezellig ;) En uiteindelijk ook een mooie afsluiter voor deze reportage.

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  Adresjes van Shaila & Rolf

  Save the date / trouwkaart: Cottonbird.nl
  Make-up: Salon Vie – Maaike Heegers
  Haar: Blits Hair – Tamara Hoogervorst – Noordermeer
  Trouwjurk: victorsweddingdesign.nl
  Details Jurk / Haarpin: SAKURAKANZASHI etsy
  Trouwpak: La Atelier
  Ideeën en hulp met styling: Oh happy day
  Taarten: sprinklesbakery.nl – Anne ter Haar
  Trouwringen: Nadine Kieft
  Feestlokatie: Brasserie Buitenhuis
  Vinyl DJ’s: plaatjesvullengaatjes.nl
  Versiering – Self made (door Shaila!)

  Leave a comment