Trouwen in het Bos bij Lage Vuursche | Maaike & Wilko

  Maaike’s zus is bruidsfotograaf. Ooit volgde ze een Masterclass bij ons en toen haar zus ging trouwen gaf ze onze naam door. Wat een eer! Dit stel ging trouwen bij Lage Vuursche en wij waren er bij.

  Beginnen in Brielle

  De voorbereidingen van Wilko begonnen bij hun eigen huis. Maaike was echter in het huis van een vriendin. Diezelfde vriendin, Marjon, zou later die dag de ceremoniespreker zijn. En dan weet je zeker dat je een hele persoonlijke ceremonie hebt.

  Zoals wel te zien is, was de dag heerlijk gestyled. Niet alleen Maaike en haar zus Marjolein, hadden veel geregeld, maar ook Trouwen in het Bos werd ingeschakeld. Want als je gaat trouwen in het bos, is het handig om een professionele partij te hebben die precies weet wat mogelijk is. Uiteindelijk werd Lage Vuursche de ideale trouwlocatie. Omringd door bomen, gaf dit stel elkaar het jawoord.

  Bloemenmeisje Noa kreeg een superhippe rok met gouden legging!

  Noa moest even wachten tot mama van het toilet kwam. Ze stond anderhalve minuut muisstil te wachten. Zo schattig.

  Ondertussen bij de bruidegom… Wilko ontving een persoonlijke kaart en een te gek houten horloge.

  Eventjes gedag zeggen tegen papa. Wilko kwam naar het huis van Marion voor het ophaalmoment. Uiteraard niet voordat hij zijn kleine meisje had gezien.

  Lief klein bruidsmeisje met haar papa en mama.

  En het zal ook weer niet, mijn (Hermine) favoriete foto is deze van Noa met haar papa en mama. Zo’n mooi meisje met zo’n intense blik. En hieronder staat nog een foto die Ramon maakte. Wilko en Maaike wilden op de trouwdag namelijk even langs Maaike’s oma. Ze kon helaas niet bij de trouwdag (in het bos) zijn en daarom wilde Maaike graag even langs bij haar lieve oma. Dus in vijf minuten tijd, met zo min mogelijk mensen, werd een mooi moment gemaakt.

  Bruid met haar oma.

  Zus als bruidsfotograaf

  Het handige van het hebben van een zus als bruidsfotograaf, is dat ze ook mooie plekken kent. Dus Marjolijn had deze prachtige locatie bij de Soesterduinen uitgezocht voor de fotoshoot. Het was even lopen, maar dat maakte de plek niet minder mooi. Een gebied met mooie oude bomen, zandverstuiving en heerlijk zacht licht.

  Foto's in de Soester Duinen. Trouwen in het bos styling. Met mooie bloemen en natuurlijke materialen.

  Trouwen in het bos van Lage Vuursche

  De ceremonieplek was al helemaal klaargemaakt, dus toen we na de fotoshoot arriveerden, kon de ceremonie meteen beginnen. Trouwen in het Bos had heel veel mooie styling verzorgd en er een waar paradijsje van gemaakt. De gasten gingen zitten en vervolgens liep Wilko naar voren. De ceremonie begon met een introductie van de officiƫle trouwambtenaar, waarna Marion het persoonlijke gedeelte vertelde.

  De bruid komt met haar dochter aanlopen. Trouwen in het bos van Lage Vuursche, overzicht van een ceremonieplek

  Trouwreceptie in het bos van Lage Vuursche.

  En ook de receptie en het diner was in het bos. Het team van Trouwen in het Bos had alles klaargezet: fijne zitjes, een heerlijke sweet table met naked cake en ergens, verstopt achter een paar struiken, vond ik alvast de bedankjes. Kleine vetplantjes (succulents) hoe schattig!

  Barbecue op je bruiloft

  Het gezelschap genoot van een drankje, een stukje taart en de gezelligheid en na een uurtje ging de barbecue aan. Nu maken we vaak barbecues mee, maar deze was echt bijzonder goed geregeld. We hebben zelf nog nooit zulke lekkere pulled porc gehad en volgens mij was iedereen het met ons eens dat het eten heerlijk was!

  Vetplantjes als bedankje voor de gasten. Ontspannen receptie met stoeltjes en bruiloftsgasten. Trouwdiner onder een stretchten in het bos. Wedding sign in het bos.

  Toffe trouwadressen van Maaike & Wilko

  Uitnodigingen: Stijlvol. www.stijlvol-trouwfotografie.nl
  Ringen: Ed Nobel. www.ednobel.nl en Houtvanje. www.houtvanje.com
  Trouwjurk: La Nova Bruidsmode. www.lanova.nl
  Trouwkleding en schoenen bruidegom: Misura Sartoria. www.misurasartoria.nl
  Make-up en kapsel bruid: Boost Hear & Health by Claire. www.studiomooienzo.nl
  Boeket bruid en corsages: Mullers Floral art. www.mullersfloralart.com
  Wedding planner en locaties: Trouwen in het bos. www.trouweninhetbos.nl
  Videograaf: vriendin van de familie
  Taart: De Bakbarwinkel Arnhem. www.bakbarwinkel.nl
  Catering: Mobile Street Food

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  Leave a comment